Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelvloer in rijtjeshuis vervangen:

Tegelvloer in rijtjeshuis vervangen

Glasplaat van de oven is stuk gesprongen waardoor de vloer beschadigd is. Ik wil graag de woonkamer, keuken en hal laten betegelen met door mij aan te schaffen plavuizen. Deze zijn direct leverbaar. De oude tegels moeten er eerst uit. Er ligt vloer verwarming onder dus dat moet wel voorzichtig gebeuren. Het gaat om 43 m2. De verzekering zal de kosten dekken, daar moet dus eerst een offerte voor gemaakt worden.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvloer in rijtjeshuis vervangen uit heel Nederland:

Tegelvloer verwijderen en vloer egaliseren

Tegelvloer gelijmd verwijderen, beneden, woonkamer en keuken ongeveer 55 m2, betreft rijtjeshuis, geen vloerverwarming, en eventueel egaliseren, huurhuis, eventueel ruimte voor container. Uiterlijk 26 september klaar.

Aanbouw aan rijtjeshuis van ca. 5.5 ...

Aanbouw aan rijtjeshuis van ca. 5.5 meter breed. Aanbouw moet 2.5 of 3 meter diep worden met serre-achtige achterwand (schuinglas naar dak en schuifpui. Dubbelglas over de gehele breedte van de uitbouw. Keukendeur en schuifpui in glas. Aan beide zijden 2 gemetselde bakstenen muren. Afwerking: Aanheling stucwerk, convectorput voor verwarming op bestaande CV, lichtkoepel met gestuct plafond met halogeen spots. Nieuwe stopcontacten aan beide zijwanden en tegelvloer in uitbouwgedeelte.