Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Zwolle of directe omgeving.

1933 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woningen betegelen, plavuizen in nieuwbouw leggen, appartement balkon betegelen, wC opnieuw betegelen, badkamer en toiletruimte betegelen, woonkamer en hal vloertegels leggen, keuken betegelen, steenstrips laten plaatsen, nieuwbouw badkamer betegelen, douche opnieuw voegen en vloer in keuken en hal/toilet, woonkamer, keuken en hal betegelen, plavuizen vloer leggen, toilet en badkamer betegelen, oude terrazo tegels in cement tegelen, badkamer tegelen met 2 soorten tegels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Zwolle:

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Mijn badkamer moet opnieuw gevoegd en gekit worden. Het zijn relatief grote tegels, 50 bij 30 cm. De totale oppervlakte is ongeveer 14 m2.

Tegels zetten keukenwand

Ik wil graag tegels laten zetten in mijn nieuwe nog te plaatsen keuken. De oude tegels worden verwijderd en er wordt sausklaar gestucd. De exacte afmeting van de te betegelen wanden weet ik nog niet, het monteren van de nieuwe keuken is nl pas vanaf 19 november. Maar het zal om circa 5 m2 gaan. De keuken heeft een L-vorm, kant A en kant B, boven kant B zit een raam. Graag tegels plaatsen op/vanaf maandag 17 december. De wandtegels zijn door ons al aangeschaft. Ivm slechte telefonische bereikbaarheid svp correspondentie middels de email.

Tegels leggen

Ik wil graag tegels laten leggen en het gaat om 43 vierkante meter. De maat van de tegel is 30 x 60 cm. Kunnen de tegels ook over Linoleum worden gelegd, het zijn droog geperste keramische tegels.

Douchecabine opnieuw voegen en kitten

Na lekkage moet het kit en voegwerk in de douchecabine aangepakt worden. Het gaat hierbij om alle kitranden die een douchecabine kan hebben en meerdere slechte voegen in beide muren. Indien mogelijk ontvang ik apart een aanvullende offerte voor het opruimen van circa 5 cm water onder de douchebak. Bij voorkeur wordt dit opgeruimd zonder dat er tegels verwijderd moeten worden, maar door de douchecabine eruit te halen en weer terug te plaatsen.

Keukentegels plaatsen

Ik wil graag keukentegels laten plaatsen. Het gaat om 2 vierkante meter. Tegels heb ik al verder nog niks. Graag zo snel mogelijk als het kan.

Tegels leggen in de keuken

Ik wil tegels in de keuken laten leggen voor een oppervlak van 8 m2. Het gaat om vloertegels die zo snel mogelijk geplaatst moeten worden.

Badkamer en toilet tegelen

Betegelen van badkamer en toilet. Badkamer wandtegels 24 m2 vloertegels 6 m2. Toilet wandtegels 12 m2 vloertegels 1.5 m2 hoeveelheid is inclusief 10% versnit. Geen voorwerk nodig. Wij regelen zelf de nieuwe tegels.

Badkamer opnieuw voegen

De badkamer, met name de doucheruimte, heeft erg vieze voegen. Deze tegels moeten opnieuw gevoegd worden. De badkamer is ongeveer 6 vierkante meter. Sowieso willen we graag even wat deskundig advies hierover. De badkamer is ongeveer 24 jaar oud. Het gaat om een woonark die goed toegankelijk is.

Keukenmuur, toiletruimte en gang betegelen

Wij zoeken een tegelzetter voor het plaatsen van diverse wand- en vloertegels. Het betreft een keukenwand van 4 m² met tegels van 15 x 15 cm. Verder gaat het om een vloer in de gang en toiletruimte van in total 10 m² waarvoor we tegels van 20 x 20 cm hebben. In de toiletruimte willen we ook 5,70 m² wandtegels van 20 x 50 cm laten plaatsen. We ontvangen graag uw offerte. Wij hebben zowel de tegels als de lijm en voegmiddelen beschikbaar.

Badkamer betegelen

Wil graag de badkamer laten betegelen. Het gaat om de wanden en de vloer, met tegels van 40 x 25 cm. De dikte van de tegels is 8 mm. Graag met een zo klein mogelijke voeg. Het lukt ons niet om het zelf te doen. De vloer is 4,87 m2 en de wanden zijn in totaal 33,47 m2. Al het materiaal is aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer betegelen

Ik wil graag dat de bestaande tegels in mijn badkamer worden verwijderd en dat deze dan vervangen worden door plavuizen. De afmetingen van de plavuizen zijn nog niet bekend. De badkamer is ongeveer 4 vierkante meter.

Massief houten vloer vervangen door plavuizen na waterschade

Wij hebben in onze keuken een massief houten vloer van ongeveer 6 m² die op een betonvloer ligt. De houten vloer is door waterschade bol gaan staan en we willen die laten verwijderen en afvoeren. Daarna willen we er plavuizen laten leggen. De houten vloer loopt door in de woonkamer, maar kan vanaf het keukenmuurtje worden vervangen. Zie de bijlage voor het inmeet advies van Kwantum (zij verkopen geen plavuizen dus daarom laten we dit niet door Kwantum doen). Wij zijn nu op zoek naar een allround vakman die voor ons de oude vloer met het juiste gereedschap kan verwijderen. Daarna willen we antraciet vloertegels uit het Gamma-assortiment laten leveren en plaatsen. We willen de klus graag binnen een maand laten verzorgen en ontvangen daarvoor uw offerte. We zullen die ook gebruiken voor onze verzekeringsclaim.

Tegelvloer leggen in huis

Ik ga verhuizen en wil graag een tegelvloer laten leggen van ongeveer 37 m². Het betreft de woonkamer, keuken en gang. Moet ik de tegellijm mee bestellen bij de tegels?

Tegels leggen

Tegels laten leggen in keuken, 6m2. Tegelformaat: 20x20cm

Leisteen vloer verwijderen

Vloerverwarming in cementvloer gelegd en 14 dagen uitgehard. Daarboven zijn de leistenen in het cement gelegd. Vloerverwarming moet worden behouden. Kunt u dit uitvoeren en wat is uw prijs?

Vloertegels verwijderen uit leefruimte

Ik wil graag plavuizen in de woonkamer laten verwijderen. Circa 55 m². De plavuizen zijn gelijmd. Er zit vloerverwarming onder, we weten nog niet zeker of we deze willen behouden.

Voegwerk tegels in de badkamer vervangen

De tegelvoegen van de douchewand en de douchevloer (voornamelijk bij de afvoer) moeten worden gerepareerd om lekkage tegen te gaan. Het is het deel van de douchecabine. 1 x 4 meter wand en het deel rondom het doucheputje. In totaal 8 m2. Er zitten 10 x 10 cm tegels op de wanden en de vloer. Er is haast bij want zo kunnen we niet douchen.

Betegelen van WC's en badkamer

Op dit moment worden door een installateur onze twee toiletruimtes en badkamer aangepast. Al het tegelwerk is verwijderd van de vloeren en wanden. We zijn nu op zoek naar een tegelzetter, die voor ons de badkamer van 210 x 238 cm geheel kan betegelen en in beide toiletten de vloeren en de wanden tot halve hoogte. We hebben voor de toiletruimtes tegels van 60 x 60 cm gekocht. Voor de badkamer hebben we vloertegels van 60 x 60 cm en wandtegels van 30 x 60 cm. De vloeren moeten wellicht nog wat geëgaliseerd worden. We hebben geen lijm, voegmiddel en kit. We maken graag een afspraak om de situatie even te laten beoordelen en het aantal m² te laten opnemen. We ontvangen daarna graag uw offerte.

Badkamer tegelen

Ik wil graag mijn badkamer laten betegelen. Het is een badkamer met een bad en een hangend toilet. Lengte van de badkamer is 2.70 meter, de breedte is 2.13 meter en de hoogte is 2.60 meter. Bad- en toiletombouw en vloer met scherven mozaïek, muur met 25 x 40 cm tegel tot aan plafond. Het gaat om een nog kale badkamer.

Tegels in de badkamer repareren

4 tegels in badkamers zijn los. Er zit vocht onder. Graag reparatie uitvoeren. De tegels zijn heel. Alleen voegen erom heen zijn gedeeltelijk weg.

Wasruimte betegelen

Wij willen graag de wasruimte laten betegelen. De wanden met witte hoogglans tegels van 15 bij 15 centimeter. De wanden moeten vanaf de grond tot het plafond worden betegeld, in totaal ongeveer 20 vierkante meter en deze zijn nu gesaust. De vloer is een gietvloer met daarover marmoleum. Dit kan waarschijnlijk niet goed verwijderd worden en er zal hier dus over betegeld moeten worden. Dit is ongeveer 5 vierkante meter en het worden zwarte tegels van 30 bij 30 centimeter. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer laten betegelen

We willen graag onze badkamer laten betegelen. De grond oppervlakte is ongeveer 6 m2. De tegels moeten ook een gedeelte op de muur, ongeveer 14 m2 dus in totaal 20 m2. Wij hebben zelf al tegels gekocht, dus het gaat puur om het tegel zetten + materiaal dat daarbij komt kijken. Wij zijn erg benieuwd wat de prijs. Graag ontvang ik een offerte via de mail in plaatst van de telefoon.

Tegels en houten vloer verwijderen en opnieuw leggen

Wij zullen begin mei naar Zwolle verhuizen. Wij zouden graag offertes ontvangen voor de volgende werkzaamheden: -Verwijderen en afvoeren van tegels en plintjes uit de keuken, hal en wc, oppervlakte ongeveer 20 m2. Deze zijn met tegellijm bevestigd. -Verwijderen en afvoeren van zwevend gelegde grenen houten vloer en plinten uit de woonkamer, ongeveer 47 m2. Er zal vloerverwarming moeten worden aangelegd en het leidingwerk voor de keuken moet worden aangepast. Daarna: -Leggen van 'Portugese tegels' in patroon, waarschijnlijk 15 x 15 cm, in hal, wc en keuken, totaal ongeveer 18 m2. -Leggen van 'gewone tegels' welke onder de keukenkasten komen ongeveer 5 m2 -Leggen van een houten vloer (lamelparket) in de woonkamer, ongeveer 43 m2, Als dit niet onder uw diensten valt kunt u dit negeren. -indien nodig: aanbrengen dorpels en overgang tussen keukentegels en woonkamervloer. De werkzaamheden zullen in de 1e en 2e week van mei dienen te worden uitgevoerd. Het zou mooi zijn als alle werkzaamheden door hetzelfde bedrijf kunnen worden uitgevoerd, levering van materialen is ook bespreekbaar. Indien mogelijk graag de offerte specifiek per onderdeel maken.

Badkamer en toilet tegelen

Het betreft het tegelen en afkitten van het toilet en de badkamer. Het gaat om ongeveer 28 m2 wand en 7,5 m2 vloertegels.

Vloer in toiletruimte betegelen

We hebben onlangs een huis gekocht in Zwolle, en willen graag het toilet opnieuw laten betegelen. Het betreft een ruimte van nog geen 1 x 1 x 2.62 meter. Is het mogelijk om met deze gegevens een offerte te maken? De tegels zelf hebben we, alleen de benodigdheden zal u zelf in rekening moeten brengen, lijm, profielhoeken. Daarnaast in welke periode zal dit eventueel kunnen?