Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor bijkeuken vloer betegelen:

Bijkeuken vloer betegelen

Ik ben op zoek naar een tegelzetter die mijn bijkeuken vloer, totaaloppervlak 25 m², kan betegelen. De vloer is voorbereid en het materiaal haal ik zelf.
Onze klant uit Vriezenveen (Overijssel) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bijkeuken vloer betegelen uit heel Nederland:

Renovatie appartement, muur gedeeltelijk verwijderen

Voor het plaatsen van een nieuwe keuken wil ik 60 cm van de bijkeuken benutten door in de muur (gasbeton) een keukenblok met gootsteen in t bouwen. Tevens muren en plafonds stucen, nieuwe vloer en radiatoren plaatsen. Verder bespreek ik graag met de aannemer de verschillende mogelijkheden.

Betonvloer storten bijkeuken en vloer isolatie

Ik zou graag een betonnen vloer laten storten in de bijkeuken. Momenteel heeft de bijkeuken een houten vloer. Er zit ook een afvoer van de wasmachine en een waterleiding. De afmeting is ongeveer 3.7 m x 1.85 m. Ik zou ook graag vloer isolatie willen aanbrengen. En dat alles netjes afgewerkt wordt zodat ik er zelf enkel laminaat op kan leggen

Casco aanbouw van garage en badkamer met plat dak en volledig geisoleerd

Ik ga verhuizen per 1 juli 2020 naar een vrijstaande woning (uit 2007) in Oirschot. De oorspronkelijke garage is door vorige eigenaar recent omgebouwd naar een speelkamer en bijkeuken. Naast deze bestaande bouw wil ik een nieuwe garage realiseren en achter de bestaande bijkeuken (zie tekening) een ruimte voor een toekomstige badkamer. Feitelijk dus aanbouwen van een garage in L-vorm met plat dak. Alles volledig geïsoleerd (bouwbesluit 2016) en hetzelfde metselwerk zoals de woning is uitgevoerd. Fundatie: Plaatfundering ter plaatse storten, is op zand. (De woning staat ook op plaatfundering). De nieuwe garage moet aan voor- en achterkant openslaande deuren krijgen zodat je eventueel door de garage kunt rijden. In de garage moet in spouw een schoorsteen vanaf de grond opgetrokken worden 1,70 meter boven het dak uit. 180 mm RVS met vermiculiet opvulling. Daar ik nog een partij matte glasblokken heb wil ik er een aantal in de lange gevel van de nieuwe garage ingemetseld hebben voor het invallende daglicht. Tevens moeten er PVC-leidingen in de vloer van de nieuwe garage voor luchtaanvoer kachel en het doorvoeren ivm het plaatsen van een aardwarmte installatie naast deze nieuwe schoorsteen. In de toekomstige badkamer moeten alleen riool-voorbereidingen komen met aansluiting op het daar al liggende riool, kozijn met trippel glas en plaatsing van een binnendeurkozijn tussen bestaande bijkeuken en nieuwe badkamerruimte. Maatvoering nieuwe garage 10,85 meter x 4,00 meter en badkamer 2,85 meter x 3,00 meter. Hoogte gelijk aan huidige speelkamer, circa 3,20 meter Dak bitumen op isolatie en balklaag nader te bespreken (wil niet de lichtste variant omdat het dak later van zonnecollectoren zal worden voorzien).

Vrijstaande woning bouwen

Ik wil een vrijstaande woning van van 12 lang en 7 breed op een kavel van 500 m2 laten bouwen. De woning moet compleet opgeleverd worden met 4 slaapkamers, 1 badkamer en 2 toiletten. 3 etages met kapel beide zijdes, lengte 10 meter. Breedte 7 meter. Ook wil ik een compleet afwerkte uitbouw met glazen dak van ongeveer 2 a 3 meter. Glas van vloer tot plafond open slaand dan wel harmonica openen. Over de hele breedte. + een kelder van ongeveer 6 bij 6 meter (compleet afgewerkt) + een garage en bijkeuken van 4 bij 10. Indien mogelijk wil ik de kelder onder de garage hebben. Dus dan word het 4 bij ongeveer 10.

Houtskelet-aanbouw realiseren

Voor een woning waar wij in Augustus 2020 de sleutel van krijgen zoeken wij een Aannemer/Timmerbedrijf. De bestaande bijkeuken aan de achterzijde is rot en niet geisoleerd. Er zit al wel een betonnen vloer. We slopen en verwijderen zelf de huidige bestaande bijkeuken/uitbouw en willen een houtskeletbouw-aanbouw (welke geisoleerd moet zijn) van 3.50 meter diep x 2,00 meter breed. Er moet ook verwarming in komen. We willen 1 openslaande deur naar buiten en verder ramen. Tevens moet de voordeur vernieuwd worden en uitgerust met een drie-punts-sluiting. Er is een achterom/brandgang.

Betonvloer maken voor serre aanbouw aan nieuwbouwhuis

Wij zoeken een aannemer die buiten aan de achterzijde van het huis een gewapende isolerende betonvloer kan maken waarop een serre-uitbouw van 7 bij 3.3 meter moet komen. De vloer moet aan de achterzijde worden opgehangen aan de fundering van het huis en aan de linkerzijde aan de fundering van de bijkeuken en aan de voorzijde op 2 betonnen heipalen van 17m lang die reeds door de bouwer van het huis op ons verzoek waren geplaatst. De heipalen van 25 bij 25 cm staan 3.4 meter van het huis en moeten verbonden worden aan de betonplaat. Als de betonwagen door een straatje van 3.5 meter breed past kan deze volledig de achterzijde van het huis bereiken.

Reparatie aanhechting gevel bijkeuken aan huis

De aanhechting van de bijkeuken aan het huis vertoont een scheur (i.c. beide muren, vloer, plafond). Reparatie van het metselwerk gewenst.

Isoleren wanden

We willen graag onze bijkeuken-muur aanpakken. We willen graag een halfsteensmuur die naar buiten toe staat laten isoleren in de binnenkant. Als afwerking willen we deze muur voorzien van beplating waarover je zou kunnen behangen met glasvezel behang of sauzen. Gaat om 14 m2 Woning gebouwd in jaren 60. De buitenmuur is grotendeels heeft wat vocht doorslag plekken laag bij de vloer. Mogelijk moet de achtermuur ook worden geïsoleerd, of met iets anders wat aangepast worden. Het gaat om 4 m2. Liever alles niet te dik maken om zo de ruimte niet teveel te verkleinen.

bijkeuken aanbouwen

Graag achter de keuken een bijkeuken aanbouwen van plm. 3 x 3 m. Liefst tegels als vloer en met veel glas. Er moet 1 radiator komen en tevens een kraan en een afvoer. Eventueel een schuin dak voor een mosdakbedekking. Tevens graag isolatie. Er hoeft geen bestaande muur te worden doorbroken. Het huis is 2 onder een kap. Goed via de zijkant te bereiken.

laminaat leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen in mijn appartement ( begane grond). De huidige vloer is er al uitgehaald. De ondervloer moet er ook nog in worden gelegd. Het betreft +/- 80 M2 aaneengesloten vloeroppervlak verdeeld over 4 ruimtes, keuken/bijkeuken, woonkamer/hal en twee slaapkamers welke drempelloos aan elkaar verbonden zijn. Laminaat, platuizen ondervloer en plinten zijn aanwezig. De spullen die in de kamers staan eventueel met mij nog eruit halen.

Partners

Partners van Casius