Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Vriezenveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Vriezenveen heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Vriezenveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Vriezenveen of directe omgeving.


Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Vriezenveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woning betegelen, badkamer wanden en vloer tegelen, bijkeuken vloer betegelen, badkamer en WC betegelen, tegelwerk 3 badkamers, opnieuw voegen van vloertegels, keramische tuintegels 2 cm leggen, laminaat vervangen door tegelvloer, vloertegels leggen op een cementdekvloer, tuin opnieuw betegelen, een vloer van een appartement betegelen, betegelen nieuwe keuken, vervangen keuken tegels, voegen en kitten en gescheurde tegelwerk in de badkamer, de wanden en vloer van een badkamer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Vriezenveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Vriezenveen:

Bijkeuken vloer betegelen

Ik ben op zoek naar een tegelzetter die mijn bijkeuken vloer, totaaloppervlak 25 m², kan betegelen. De vloer is voorbereid en het materiaal haal ik zelf.

Tegels leggen in de woonkamer

40 m2 tegels leggen in de woonkamer

Cemento Oxide vloertegels laten leggen

We willen de laminaatvloer in onze woonkamer van 50 m² graag laten vervangen door vloertegels, type Cemento Oxide van 60 x 60 cm, die we bij Gamma gaan kopen. De laminaatvloer zullen wij zelf verwijderen. Er ligt een gladde betonnen vloer onder. Wij ontvangen graag een offerte voor de legkosten.

Leggen van een tegelvloer (60x60) in ...

Leggen van een tegelvloer (60x60) in woonkamer gang, toilet en keuken. Tevens een tegelplint plaatsen in de gang, woonkamer en keuken. De totale opp. is ongeveer 56 m2.