Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Kampen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Kampen heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Kampen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Kampen of directe omgeving.

193 klanten uit Kampen bevelen een bij Casius in Kampen aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Kampen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: vloertegels leggen, steenstrips laten plaatsen, badkamer opnieuw betegelen, tegels verwijderen en toilet opnieuw betegelen, tegelzetten bij badkamerproject, badkamer betegelen, hal en bijkeuken betegelen, vloer hal nieuwbouw woning betegelen met mozaiektegels, badkamermuren en douche bak tegelen tegelen, betegelen van keuken en badkamer, nieuwe tegels leggen op nieuwbouw stads balkon, bijkeuken vloer betegelen, badkamer en WC betegelen, tegelwerk 3 badkamers, opnieuw voegen van vloertegels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Kampen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Kampen:

Vloertegels bijkeuken laten leggen

In mijn bijkeuken wil ik graag vloertegels laten leggen. De ruimte is ongeveer 8 m2. De vloer is van beton en lijkt egaal.

Badkamervloer- en wandtegels aanbrengen

In de badkamer de vloer tegelen en de wandelen van de douchecabine. En een halletje op de begane vloer. Zal zo'n 20 m2 zijn.

Dekvloer storten en vloer betegelen

In februari wordt ons nieuwbouwhuis opgeleverd. Ik wil graag weten wat het kost om in de badkamer een dekvloer te laten storten (retourleiding radiator moet afgedekt) en hierin een aflopende uitsparing te maken voor de douche (90 centimeter x 90 centimeter) en douchedrain erin te verwerken. Graag een aparte prijs voor de extra klus die we wellicht willen laten doen: badkamervloer laten betegelen. Gegevens: badkamer is 2,21 meter x 2,58 meter = 5,7 m². Op 1e verdieping.

Tegelvloer leggen

Er moet een tegelvloer gelegd worden in de keuken en de daarbij aansluitende hal. De keuken is 6.8 m2 - keukenblok moet er nog vanaf. De hal is 3.2 m2. Tegels kopen we zelf.

Betegelen keukenvloer

Het betreft het tegelen van de vloer van de hal en de keuken. Dit is ongeveer 18 m2. De donkergrijze natuursteen dient door de vakman geleverd te worden.

Tegels in garage leggen

Het leggen van plusmimus 17 m2 tegels in een garage. Tegels zijn 30x60 cm. Tegels kopen we zelf.

Keuken en badkamer betegelen

Badkamer: plus minus 3,5 m2 vloer + plus minus 5,5 m2 wand. 30x60 cm tegel. Keuken: 60x60 tegel ongeveer 8 m2 Liefst prijs op basis van m2? Tegels lever ik zelf aan.

Keukenvloer betegelen

Wij zijn op zoek naar een tegelzetter. Mag 's avonds en of overdag getegeld worden. Het gaat om een vloer die ongeveer 5,5 bij 5,5 breed is. Graag ontvang ik een totaal prijs. de tegels moeten het liefst voor 13 mei gelegd zijn. Tegels en lijm worden aangeleverd door ons. Betreft een nieuwbouwhuis.

Tegelzetter voor wandtegels

Voor onze bijkeuken zoeken wij op korte termijn een goede tegelzetter. De tegels zijn ongeveer 25x40 van formaat, het gaat om 22 m2. Allemaal rechte muren (geen schuine muren). Het zijn gipsplaten wanden. Ik heb 2 honden, daarom tegels.

vloer wc en hal (1e verd.). Vloer gang, ...

vloer wc en hal (1e verd.). Vloer gang, wc en bijkeuken (BG). evt. wand wc.

Betreft het tegelen van de badkamer en ...

Betreft het tegelen van de badkamer en een toilet. Aansluiten van het sanitair doe ik zelf. Tegel: keramisch Vloer: nieuwe gestorte cement afwerkvloer Wanden: nieuw gestuct Betreft een nieuwbouwoning Inrichting badkamer: Twee wastafels, ligbad, douche en toilet. Afmetingen: 2m x 4m Graag een m2-prijs.

Betreft oud pand, waarbij 3 toiletten ...

Betreft oud pand, waarbij 3 toiletten moeten worden betegeld op wanden en vloeren. Hierbij moeten de achterwanden worden glad gemaakt, cq worden voorzien van een plaat. Daarnaast betegeling rondom 3 wastafels in behandelkamers.

het is een stuk tuin van 2,50 x 2,50 ...

het is een stuk tuin van 2,50 x 2,50 m haal zelf het gras er uit. heb zelf de stenen , maar moet nog zand en grind hebben het stukje moet erst nog een beetje door jullie uitgegraven worden. uiteindelijk moet in het midden een wasmolen staan.

grote woonkamer, willen we in tweeen ...

grote woonkamer, willen we in tweeen gaan maken door middel van oude schuifdeuren, woongedeelte is ongeveer 35vierkante meter, hier willen we oude planken voor uitzoeken en de woonkeuken (ook ongeveer 35m) met een natuurstenen plavuis (is nog niet uitgezocht, dus kan nog ander soort tegel worden) met oude uitstraling. huis is pas 3 jaar oud, maar we willen het vanbinnen een oude uitstraling geven. het huis staat in kampen en we krijgen de sleuten per 5 dec. De vloer moet gedaan worden tussen 12-12-05 en 20-12-05, want 24 dec. verhuizen we. niet alleen het tegelwerk maar ook de houten vloer moet gelegd worden

Het leggen van 30 meter 30x60 tegels ...

Het leggen van 30 meter 30x60 tegels (gecalibreerd) met dunne voeg omstreeks 16-17 december