Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tuin betegelen waar al beton ligt:

Tuin betegelen waar al beton ligt

Ik heb keramische tegels voor mijn terras besteld van 2 cm dik en een grootte van 60 x 60 cm. Het gaat om een betonnen terras in mijn achtertuin van 45 m2.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin betegelen waar al beton ligt uit heel Nederland:

Tuin bestraten

Graag laat ik mijn tuin betegelen. De tuin laat ik eerst graag leeghalen door de vakman en het afvoeren. De stukken die betegeld moeten worden zijn: 3 bij 4 meter en het andere stuk is 3 bij 7 meter.

Tuin renoveren, opnieuw betegelen, een nieuwe schutting plaatsen, bloembakken maken en meer

Ik wil graag mijn tuin aanpakken. Ik wil een nieuwe schutting, tegels, verhoogde bloembakken en een gemetselde muur zou verstevigt moeten worden. het verwijderen doen we mogelijk zelf, maar ik ben wel benieuwd wat mij dat zou kosten. De tuin is ongeveer 19 x 5 meter. De tuin gaat een stuk naar beneden en loopt tot aan het water. Een deel is nu met houten vlonders en een deel is betegelt. De schutting is ongeveer 19 meter lang. Er is een achterom aanwezig. De houtenbloembakken zijn laag en verrot, deze wil ik graag verhoogt. Graag wil ik overleggen wat er mogelijk is en wie het materiaal verzorgt.

Tuinrenovatie

Het betreft een tuin van 16 meter diep en 6 meter breed. Het bestaat nu uit voornamelijk grasland en aan beide zijden een enkel struikgewas. Dit dient verwijderd te worden voordat men aan de slag kan. Graag zouden wij het voorste deel en achterste deel willen laten betegelen, 4 meter diep (zie tekening) met tussen in een looppad aan de rechterzijde. Aan de linkerzijde zouden we graag enkele bomen willen. De vakman mag de tegels aanleveren. Bij voorkeur 60 x 60 met gladde afwerking.

Talud ophogen en betegelen

Ik wil een talud laten ophogen. De tuin is vorig jaar aangelegd. De breedte van de tuin is 12 meter. Ongeveer de helft van de breedte is nu aangelegd als steiger met een keerwand aan de zijkant van de steiger die schuin afloopt richting het water. Naast de steiger hebben we het talud beplant. Dit gaat om een oppervlakte van circa 4,5 meter breed en 3 meter diep. Dit gedeelte zouden we graag laten ophogen. Dit betekent ook dat de keerwand 'recht getrokken' moet worden aan de zijde van de steiger. We zouden graag alles uit handen geven. Van ophogen tot het betegelen (tegels schaffen we hierbij zelf aan) en de beplanting verwijderen we zelf.

Nieuwbouwtuin gereed maken voor bestrating en beplanten

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht met een tuin die ongeveer 9 meter breed is en 6 meter lang. Wij willen deze volledig laten betegelen en daarin bakken met planten plaatsen. Die bakken willen wij met stenen aan de zijkant met gaas en daar mooie planten in. Er komt een loungeset en tafel met stoelen. Ik zie graag een offerte hiervoor tegemoet.

Tuin afgraven, egaliseren en betegelen

Tuin afgraven en egaliseren terras leggen oprit betegelen. Gaat om 150 m2 stenen regelen we zelf word een betonklinker.

Tuinaanleg

Ik wil graag de achtertuin voor een groot deel laten betegelen met grote tegels en een stukje kunstgras. De tuin is ca. 4,8 m breed en 13 m diep. In de tuin staan 2 boompjes die we willen behouden.

Achtertuin bestraten

Wat zal het kosten om onze tuin van 12 meter bij 6 meter te laten betegelen? Ik ontvang graag een offerte exclusief de tegels.

Tuin afgraven en nieuw zand storten voor 7 woningen

Voor Blok 5 (7 Nieuwbouw woningen project Park Harga) bouwzand afgraven, en vervangen voor normaal zand om tuin te betegelen. Blok 5 bestaat uit de volgende tuin oppervlakten. - 3 woningen 41,5 M2 tuin - 2 woningen 60,5 M2 tuin - 2 woningen 75 M2 tuin.

Renovatie tuinen

Renovatie huis en tuinen voor en achter. Met betrekking tot de tuin: * Oude verwijderen en afvoeren, opnieuw betegelen, tuin is 8 m2 + afdak maken. * Voortuin is ook 8 m2, moet ook opnieuw betegeld worden.