Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor berging opnieuw betegelen:

Berging opnieuw betegelen

Ik wil de berging opnieuw betegelen. Voor bijna 1/3 heb de tegels met mijn blote handen van de muur kunnen halen. Voor een ander deel zal hetzelfde gelden. De ondergrond moet geëgaliseerd worden en opnieuw betegeld worden.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor berging opnieuw betegelen uit heel Nederland:

Betegelen van een inpandige garage

Betegelen van een inpandige garage die gebruikt wordt als berging (komt geen auto in). Het gaat om circa 32 vierkante meter, het betreft een cementen dekvloer in redelijke staat, maar hier even langskomen voor het checken. Afmeting tegels bij voorkeur 30 x 30 cm maar dat is bespreekbaar en antislip tegels.

Toilet, badkamer en berging betegelen

Ik heb een appartement gekocht uit bouwjaar 1991 en heb inmiddels de sleutel. Ik wil daar de wanden en vloer van de badkamer en toiletruimte en de vloer van de bering laten betegelen met tegels van 60 x 30 cm. Ik heb de tegels al aangeschaft. Het gaat om in totaal ongeveer 50 m². Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik verblijf momenteel in het buitenland. Voor vragen kunt u op het mobiele nummer een familielid bellen dat mijn zaken waarneemt.

Cementdeklaag laten egaliseren om vloertegels te leggen

Gaat om te betegelen ruimtes: woonkamer, keuken en niet onder blok, hal zonder toilet, berging en trapkast. Netto vloeroppervlakte: 52 m2. De werkplek is goed bereikbaar. Eerst de klant bellen voordat u een offerte maakt.

Ruimte in berging inrichten als badkamer

In een berging (3,5 x 8 meter) een ruimte inrichten als badkamer. Op die plek staat nu een eenvoudig keukenblokje met geiser. Maar afvoer en water aanwezig, geiser niet in badkamer laten. Badkamer grof (2.5 x 3 meter). 2 wastafels, 1 x bidet en een inloop-douche met muur. De muren voor deze badkamer dus nog plaatsen en betegelen. Plafondplaten eruit en vernieuwen. Geen bad plaatsen. Graag spoedig een ruwe schatting, is nodig bij besluit kopen huis. Uitvoering wel op korte termijn.

Tegelwerk in de hal, werkkamer, keuken, huiskamer aanbrengen

Het betreft het betegelen van hal, werkkamer, keuken en huiskamer. De oppervlakte is ongeveer 135 m2, tegels houtstructuur, kunnen waarschijnlijk op huidige tegelvloer gelegd worden, eventueel nog bekijken of deel van elektrische vloerverwarming kan worden voorzien. Verder dient nog de berging en het terras betegeld, de totale oppervlakte hiervan is ongeveer 40 m2.

Berging betegelen

Ik wil graag de inpandige berging aan een zijde laten betegelen om er een bijkeuken/douche van te maken. Heb zelf al een witte standaardtegel en voegsel gekocht. Ee hoeven geen tegels verwijderd en afgevoerd te worden. Het gaat om ongeveer 15 m2.

Benedenverdieping van woning betegelen

Ik wil graag de volledige beneden verdieping laten betegelen. Dus ook werkkamer en berging over is vloer verwarming aanwezig, geen tegels in het toilet en meterkast, de rest wel. Huis zal zonder keuken opgeleverd worden, dus overal kunnen tegels worden gelegd zonder obstakels. Ik heb tegels hout look 30 bij 120 cm. Het gaat om een nieuwbouw woning.

Berging naast keuken betegelen

Tegelen van de berging. Eenvoudige 30 x 30 tegel. Oppervlakte 170 x 320 cm. Materiaal eventueel zelf te verzorgen. Nieuwe vloer, dus glad.

Woning betegelen

Ik wil graag de kamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer, wc, hal en berging laten betegelen. Dit is ongeveer 80 m2 vloertegels. Daarnaast wil ik de wanden laten betegelen van de wc, badkamer, logeerkamer, berging en keuken dit is ongeveer 30 m2. Tegels en tegellijm zijn aanwezig.

Verbouwen van badkamer en toiletruimte

Voor ons nieuwe huis in Amsterdam zijn wij opzoek naar vakmensen die ons zouden kunnen helpen bij het mooi maken van ons huis. Omdat de woning een voormalige huurwoning betreft, zit er een oude badkamer en toilet in welke wij graag zouden willen verbouwen. Het plan is om zelf alle spullen te kopen en dit te laten plaatsen door professionals. De badkamer is 4,5m2 en het toilet 1,3m2. Het plafond is ±2,5 meter hoog. Er zijn afbeeldingen met verdere details. Wij zouden graag de volgende werkzaamheden door een professioneel laten verrichten: - Sloopwerk van verhoogde (granito? ) vloer en tegels in badkamer en toilet; - Verplaatsen badkamerdeur van lange muur naar de korte kant; - Leidingwerk wegwerken in de muur; - Deels verlagen plafond in verband met regendouche + verlichting; - Stopcontacten plaatsen in badkamer (deze zijn nu niet aanwezig); - Betegelen badkamer en toilet; - Plaatsen materiaal (douchewand, douchekranen, radiator, badkamermeubel, hangend toilet) De wasmachine aansluiting bevindt zich nu nog in de badkamer en deze zouden wij graag verplaatsen naar de berging (berging heeft aansluiting aan toilet). Is dit ook mogelijk om dit via jullie te laten verrichten? Wij ontvangen op 6 april de sleutel en zouden graag als eerste willen starten met de verbouwing van de badkamer. Wel gaan wij vloerverwarming laten plaatsen, wat ongeveer 1 werkdag in beslag neemt. Dit betekent dat er een aantal dagen tussen het slopen en het uitvoeren van werkzaamheden zal zitten. Zijn jullie rond de opgegeven datum beschikbaar? Graag horen wij wat door jullie gedaan kan worden en waar wij wellicht een andere professional voor zouden moeten inhuren. Daarnaast zouden wij natuurlijk graag een offerte ontvangen van de gevraagde werkzaamheden. Zie bijlage voor de plattegrond van de woning en foto’s van de huidige badkamer. Bij voorbaat dank!

Partners

Partners van Casius