Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Hengelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Hengelo heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Hengelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Hengelo of directe omgeving.

589 klanten uit Hengelo bevelen een bij Casius in Hengelo aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Hengelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: plavuizen met vloerverwarming, keramische tegels plaatsen, voor- en achtertuin met keramische tegels laten bestraten, bedrijfshal vloertegels, plavuizen vloer leggen in nieuwbouwwoning, betegelen begane grond, tegelvloer plaatsen, huis en terras van nieuw te bouwen huis betegelen, tegelvloer aanbrengen, toilet/badkamervloer betegelen, badkamer en WC tegelen, vloer betegelen, tegelwerk woonkamer, keramische vloertegels plaatsen in gehele woning, marmeren tegels laten leggen in badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Hengelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Hengelo:

Tegelvloer leggen

Ik wil graag tegels laten leggen van 80 x 80 cm in een nieuw gebouwd huis in Hengelo. Vloertegels zijn reeds gekocht. Betreft ongeveer 100 m2 en bestaat uit woonkamer, keuken, speelkamer, hal, bijkeuken en garage. Het betreffen allemaal rechthoekige ruimtes.

Tegels aanbrengen op de vloer

Hello, we are buying a new house and we want to install ceramic tiles. Now there is carpet which I will remove. There are 2 slaapkamers and 1 overloop. Total 35 m2. Tiles are 15,4 x 60 cm. House will be ours and empty during August. We are installing ceramic because of floor heating. We actually want lamine but I am trying to understand if lamine is good enough for floor heating.

Tegels zetten in de WC

We willen tegels laten zetten in onze wc. De ruimte is 90 x 116 x 244 cm. Graag tegelen tot aan het plafond. Huidige tegels verwijderen we zelf. Volgende week ben ik een weekje weg.

Keramische tegels leggen

Keramische tegels leggen op de beneden verdieping van mijn nieuwbouw woning en achter aanrecht. Het gaat om ongeveer 3 m2. tegen wand Tegels 60x60

Berging opnieuw betegelen

Ik wil de berging opnieuw betegelen. Voor bijna 1/3 heb de tegels met mijn blote handen van de muur kunnen halen. Voor een ander deel zal hetzelfde gelden. De ondergrond moet geëgaliseerd worden en opnieuw betegeld worden.

Toilet betegelen

Ik wil graag een offerte aanvragen aangaande het leggen van tegels in het toilet bij mij thuis (vloer en muur tegels). Ook moet het reservoir van het hang toilet weg worden gewerkt (Muurtje? Of gipsplaat?). Ook is er een vensterbank betegeld dat nog gevoegd moet worden. Eventueel nog een klein vensterbank plaatsen aan de buitenkant van een nieuwe raam. GRAAG ZO SNEL MOGELIJK!!

Wand en vloer van badkamer betegelen

Badkamer van 3,00 x 2,40 hoogte 235 cm betegelen met vloertegels 75x75 cm (Ogan Gamma), wand met 33x55 cm (Blanco mate gamma) wandtegels. Daar waar bad en douchecabine heeft gestaan moet de vloer egaal gemaakt worden voor het plaatsen van draingoot. Hoor graag van jullie.

Vloertegels leggen

Graag zou ik een offerte aanvragen betreffend het leggen van vloer tegels. Het gaat in totaal om 12 m2 (keuken 6 m2, hal 5 m2 en wc), waarbij het gaat om twee verschillende soorten tegels die in een schaakbord model moet worden gelegd. Het formaat van de tegels moeten we nog uitzoeken. Er moet rekening worden gehouden met het luik van de kruipruimte, deze moet ook betegeld worden. Het is een kale beton vloer, behalve het toilet, hier ligt al een tegelvloer maar we willen hier overheen laten tegelen.

Wanden in de keuken betegelen

We willen graag een paar wanden laten betegelen in onze keuken. Op dit moment zitten er boven het aanrecht en achter/boven de kookplaat betimmering. Dit moet ook worden verwijderd. De tegels moeten we nog uitzoeken. Voor de maten graag inmeten.

Vloertegels leggen

Ik wil graag in de keuken een tegelvloer laten leggen. Tegels zijn aanwezig. Tegel is 33.80 x 33.80 cm. Oppervlak is 16 m2 (Vierkante keuken). Ik wil graag een prijsindicatie inclusief lijmen, voegen en afwerken.

Plavuizen leggen in woonkamer, keuken en hal

Laminaat in klein huisje aan leggen wat zijn de kosten.? laminaat aanwezig

Douchevloer opnieuw betegelen

In onze douchecel met gemetselde wand heeft een lekkage. De huidige vloer bestaat uit allemaal kleine tegeltjes, deze moeten worden verwijderd zodat er daarna grotere, degelijke tegels geplaatst kunnen worden. De ruimte is ongeveer 1,5 vierkante meter. Tevens de ruimte opnieuw kitten. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Vloertegels leggen en voegen

Vloertegels leggen in de hal, ongeveer 12 m2. Tegels, lijm en voegmortel zijn aanwezig, het gaat alleen om het leggen en voegen.

Natuursteen in de woonkamer laten leggen

Ik wil graag de natuursteen granietvloer leggen in de woonkamer. Mijn woonkamer is ongeveer 45m2. Ik wil graag weten hoeveel het ongeveer zal kosten?

Badkamer betegelen

Badkamer betegelen, zowel de vloer als de wanden met tegels van 60 x 30, totaal is het ongeveer 26.5 m². Er zit nu ook tegelwerk in, dat verwijderen we zelf.

Gehele badkamer opnieuw betegelen

Gehele badkamer opnieuw betegelen. Wanden circa 10 a 12 m2. Vloer is 3 x 2 meter. Hoogte 1.90 meter. Oude tegels eraf halen doe ik zelf en zorg dat de muren glad zijn. Tegels zal ik zelf aanschaffen.

Vloertegels leggen

In de woonkamer/keuken/gang en toilet vloertegels leggen. Het gaat om ongeveer 60 m2. De tegels zullen we zelf kopen.

Badkamer overtegelen

Wou graag mijn badkamer overnieuw laten betegelen. De tegels kunnen over de bestaande tegels gelijmd worden. Er hoeven ook geen leidingen verzet te worden. Ik zorg zelf voor de tegels. De badkamer is in totaal 24m²(wanden plus vloer).

Tegelvloer

Betegelen 60 m2 tegels 60x60 zwart benedenverdieping: keuken/gang/wc/woonkamer/garderobe/bijschuur. Oude tegels liggen er nog. Graag advies of die eruit moeten of eroverheen tegelen. Mogelijk eerst vloerverwarming plaatsen.

Bestaande badkamer opnieuw betegelen

Bestaande badkamer opnieuw betegelen vanwege een lekkage. In totaal 15 m2 tegels. We kopen ze waarschijnlijk zelf. Oude tegels verwijderen en afvoeren.

Tegelen vloer woonkamer + compleet toilet en badkamer

In nieuwbouwwoning: Vloer woonkamer op geinstalleerde vloerverwarming (ingefreesd). Ca 50 m2. Toilet beneden: vloer + wand = ca 10 m2. Badkamer 1e verdieping: vloer + wand = ca 30 m2. Formaat vloertegels: 60 x 60 Formaat wandtegels 38 x 66,6 Tegels leveren we zelf aan.

Vloer inclusief verwarming

Het gaat om een woonkamer met open keuken ( nog niet geplaatst ) en een hal + kleine aanbouw dus allemaal op de bg. Ik wil graag een gespecificeerde prijs voor het verwijderen/afvoeren van de oude tegels en het plaatsen van de nieuwe tegels Inc gedeeltelijk vloerverwarming (ongeveer 35 m3 ) in de hal en bijbouw hoeft geen verwarming. Zoals het er nu uitziet worden het tegels van 80 x 20 cm. Ik koop de tegels zelf. Wel leveren vloerverwarming. Graag advies: elektrische of cv vloerverwarming. Het zou eind september moeten gebeuren de datum is in overleg te bepalen.

Badkamer tegelen

Betreft: badkamer tegelen Ik heb een badkamer waarvan de tegels eruit moeten en er nieuwe geplaatst moeten worden. Het gaat alleen om de wandtegels. Deze zijn namelijkbeschadigd door de loodgieter waardoor alles eruit moet en nieuwe geplaatst moet worden. Het gaat om 27 m2. Er moet rekening gehouden worden dat er vloertegels van Villeroy en Boch worden geplaatst aan de wand. Ik wil graag een offerte voor het verwijderen/afhalen van tegels en het plaatsen van tegels. Inclusief alle benodigde materialen. Tegels zijn dus wel aanwezig.

Tegel zetten en vloerverwarming

ik wil mijn vloer betegelen en daaronder vloerverwarming. Ik zou graag een offerte via de mail willen krijgen. gr

badkamer

Betegelen vloer (op bestaande tegels); 3,5 m2 Betegelen inbouwtoilet (matjes); 1,15 m2. Tegels zijn er.