Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Haaksbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Haaksbergen heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Haaksbergen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Haaksbergen of directe omgeving.

53 klanten uit Haaksbergen bevelen een bij Casius in Haaksbergen aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Haaksbergen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woning betegelen, badkamer wanden en vloer tegelen, vloer hal nieuwbouw woning betegelen met mozaiektegels, badkamermuren en douche bak tegelen tegelen, betegelen van keuken en badkamer, bijkeuken vloer betegelen, badkamer en WC betegelen, tegelwerk 3 badkamers, opnieuw voegen van vloertegels, keramische tuintegels 2 cm leggen, laminaat vervangen door tegelvloer, vloertegels leggen op een cementdekvloer, tuin opnieuw betegelen, een vloer van een appartement betegelen, betegelen nieuwe keuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Haaksbergen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Haaksbergen:

De wanden en vloer van een badkamer betegelen

Ik zoek een tegelzetter die 18 m2 aan tegels kan plaatsen in mijn badkamer. Het gaat om de vloer en wanden. Momenteel zijn er al tegels aanwezig, als deze kunnen blijven zitten graag, anders verwijderen we ze zelf. Het werk moet gebeuren met 30 bij 60 cm tegels.

Tegelwerk in Duitsland

Per direct gevraagd, Ervaren tegelzetters voor opdrachten in Duitsland, voor het leggen van zeskantige tegelvloeren. Na een inwerkperiode in een zelfstandige ploeg voor de Benelux en de kop van Duitsland. Werkdagen van maandag t/m donderdag. Vlotte betaling, begin uurloon minimaal 32 euro. Tegelzetbedrijf Jarno Rupert Haaksbergen

Badkamer en WC moeten worden betegeld. ...

Badkamer en WC moeten worden betegeld. Wanden ca. 33m2, vloer ca. 12m2. Tegels vloer 60x60 en 45x45, wanden 33x47.