Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegels leggen:

Tegels leggen

Het tegelen van een douchevloer met de afmeting 90 x 90 cm. Daarnaast ook de wand aan 3 zijden van ongeveer 60 cm hoog. Mevr heeft geen emailadres.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegels leggen uit heel Nederland:

Terastegel leggen

Ceramisch tegels 69x60x2 moet nog stabilisatie onder 4cm ondergrond zit wit zand

Ophogen en aanwezig tegels leggen

Ophogen terras met bestaande tegels. 70 tegels 50x50. Zand moet ook geleverd worden.

Klein terrassen leggen

Achterin de tuin betreft het een terras van 230 cm breed, 270 cm diep aan stenen van 10x10x8 cm. Ipv banden leg ik grasmatten tegenaan. Is uitgegraven en kan evt vast zand ingelegd worden (niet geegaliseerd) Tegen openslaande deuren aan betreft het een terras van 275 cm breed, 185 cm diep, voor betontegels van 20x30x5, wat mogelijk nog licht hoger dient te komen tegen het huis aan (5 cm) en licht afloopt. Is uitgegraven idem mbt zand. De stenen & tegels en zand zijn er al. Onduidelijk of hier opsluitbanden nodig zijn.

Tegelwerk in badruimte

Vloer in de badkamer leggen met tegels van 20 cm bij 20 cm met een rand rondom van tegels 20 bij 10 cm. De badkamer is ongeveer 8 vierkante meter.

Vloertegels in de woonkamer aanbrengen

Ik zou graag 29 m2 vloertegels willen laten leggen in de woonkamer van een ééngezinswoning. Inclusief het voegen en lijmen van de tegels. De tegels zijn 33 x 33 cm.

Grindtegels laten leggen

Wij willen beginregels van 50 x 50? Laten leggen in onze achtertuin. Het is 30 m2. Nu liggen er nog koppelstones in maar die zijn eruit en de tuin is door mijzelf egaliseert maar het bed en de stenen leggen moet nog gedaan worden. Het upperen van de tegels wordt ook door mij zelf gedaan.

Betonnen tegels leggen

Mijn voortuin en achtertuin, total 55 m2 opnieuw voorzien van betonnen tegels. Uiteraard moet de tuin eventueel worden opgehoogd,geëgaliseerd etc

Bestrating in de achtertuin aanleggen

Onze achtertuin van van zo'n 45 m2 moet bestraat worden. Werkzaamheden zijn leeghalen van oude tegels (inclusief afvoeren). Zand storten en nieuwe tegels leggen. Tuin is goed bereikbaar. Materialen in overleg.

Grindtegels en gewone tegels leggen

Ik zou graag mijn tuin bestraat willen hebben ik heb grindtegels en gewone 30 bij 30 tegels liggen. De grindtegels moeten omgekeerd in de tuin liggen.

Tegelvloer leggen

De achtertuin heeft een achterom, het gaat om 39 m2, een rijtjeswoning. Oude tegels verwijderen. Nieuw tegels leggen. 60 x 60 cm.

Partners

Partners van Casius