Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Enschede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Enschede heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Enschede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Enschede of directe omgeving.

1173 klanten uit Enschede bevelen een bij Casius in Enschede aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Enschede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: begane grond betegelen, vloer betegelen, nieuwe vloer aanbrengen op een bestaande tegelvloer, oude franse cementtegels leggen op de vloer in gang en keuken, leistenen vloer leggen, tegels zetten nieuwbouwwoning, nieuwbouw badkamer en toiletruimte betegelen, beneden verdieping betegelen, badkamer/toilet betegelen, badkamer stucen en tegelen, granito vloer vervangen door tegels, begane grond betegelen, badkamers laten betegelen, tegelwerk badkamer, wC betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Enschede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Enschede:

Badkamer betegelen

Kleine badkamer inloopdouche, inbouw wc, dubbele wasbak. 16 m2 wandtegels 30*60 en 5 m2 vloertegels 60*60. Vloer is al voorbereid. En de muren gestukt.

Badkamer betegelen

Ik wil graag een stukje van mijn badkamer betegelen. Het is in totaal 1 m2, waarbij eerst de oude tegels uitgeslepen moeten worden. Ik heb al beschikking op de tegels.

Badkamer douchevloer betegelen

We hebben een granieten vloer die we betegeld willen hebben. We hebben zelf tegels van 60x60 cm. Totaal 9 stuks waarmee 1,53 vierkante meter betegeld moet worden. Zie foto.

Tegels aan een keukenwand aanbrengen

Ik zoek een tegelzetter die een wandje in de keuken kan betegelen. Het gaat om 2,5 m2. De tegels haal ik zelf en het moet geplaatst worden op een betonnen ondergrond.

Wand- en vloertegels plaatsen

De ruimte is 1.14 bij 3.28 meter en 2.145 meter hoog. Hier dienen tegels van 25 x 40 cm wandtegels en 30 x 30 cm keramiek wandtegels geplaatst te worden. De tegels voor de vloer zijn 60 x 60 cm.

Tegels plaatsen in de badkamer

Wij zoeken op korte termijn een tegelzetter. Er moeten vloer- en wandtegels gelegd worden. De totale klus bedraagt 30 vierkante meter. Al het materiaal is aanwezig en de man des huizes heeft aangeboden om te helpen mocht dat het proces versnellen. De klant prefereert dat al de tegels over de oude tegels worden gelegd.

Badkamer en toiletruimte opnieuw betegelen

In de huurwoning van mijn zwager was er sprake van een forse lekkage in de badkamer, onder de stoomcabine. Het directe probleem is verholpen en de huiseigenaar is langsgekomen. Deze heeft besloten dat niet alleen de probleemhoek, maar de hele badkamer en ook toiletruimte beneden opnieuw betegeld mogen worden. Dat gaat om in totaal 40 m². Mijn zwager koopt hiervoor zelf de tegels bij Gamma, voor zowel de wand als de vloer is dat tegelmaat 60 x 60 cm. De oude tegels moeten worden verwijderd en de ondergrond moet vlak worden gemaakt. Ik zoek namens mijn zwager nu een tegelzetter die op korte termijn tijd heeft voor deze klus. We ontvangen graag uw offerte.

Tegels leggen

Het tegelen van een douchevloer met de afmeting 90 x 90 cm. Daarnaast ook de wand aan 3 zijden van ongeveer 60 cm hoog. Mevr heeft geen emailadres.

Vloertegels in de woonkamer en hal leggen

Ik wil de woonkamer (39,2m²) en hal (4,7m²) van de begane grond laten betegelen. Dit is een cementdekvloer waar vloerverwarming in verwerkt is (mocht dit relevant zijn). De nieuwbouw woning zal ongeveer februari 2018 worden opgeleverd. De vloertegels zullen de formaat hebben van 30 x 60 cm of 60 x 60 cm tegels. De inkoop van de tegels zal ik zelf verzorgen. Graag zou ik de randen (aansl. Tegel en wand) gekit willen hebben, dus geen tegel plint. Ik hoor graag van u.

Vloertegels in de woonkamer en hal aanleggen

Ik wil de woonkamer (39,2m²) en hal (4,7m²) van de begane grond laten betegelen. Dit is een cementdekvloer waar vloerverwarming in verwerkt is (mocht dit relevant zijn). De nieuwbouw woning zal ongeveer februari 2018 worden opgeleverd. De vloertegels zullen de formaat hebben van 30 x 60 cm of 60 x 60 cm tegels. De inkoop van de tegels zal ik zelf verzorgen. Graag zou ik de randen (aansl. Tegel en wand) gekit willen hebben, dus geen tegel plint. Ik hoor graag van u.

Tegels op balkon vastzetten

Op ons balkon (5.50 meter x 2 meter) liggen nagenoeg dezelfde tegels als in de woonkamer, die van het balkon zijn wel vorstbestendig. Nu laten er enkele (circa 4) tegels wat los/lijken los te liggen. Wij zouden dit graag gerepareerd zien door ze opnieuw te lijmen (als dat mogelijk is). We willen dus in eerste instantie het advies wat de beste optie is om het probleem op te lossen. En daarna ook graag een offerte als we het door jullie laten repareren.

Balkonvloer betegelen

Ik wil mijn balkonvloer opnieuw laten betegelen, een deel van de huidige (plavuizen) tegels is door vorst los gaan zitten. Nu is mijn vraag of dit hersteld kan worden of dat er een hele nieuwe vloer op moet? Het balkon is ongeveer 12 m2, ongeveer twee derde van de tegels is los komen te zitten. Graag voor de winter.

Tegels op balkon vastzetten

Op ons balkon (5.50 meter x 2 meter) liggen nagenoeg dezelfde tegels als in de woonkamer, die van het balkon zijn wel vorstbestendig. Nu laten er enkele (circa 4) tegels wat los/lijken los te liggen. Wij zouden dit graag gerepareerd zien door ze opnieuw te lijmen (als dat mogelijk is). We willen dus in eerste instantie het advies wat de beste optie is om het probleem op te lossen. En daarna ook graag een offerte als we het door jullie laten repareren.

Vloertegels plaatsen in de keuken

De keukenvloer moet opnieuw betegeld worden. We denken aan de vloertegel Nikea 20 x 20 cm met verschillende dessins. De keuken is ongeveer 12 m2. Er lag laminaat, dit hebben wij verwijderd. Daaronder (nu de situatie) ligt steen. Waarschijnlijk kan er overheen gelegd worden, mocht het nodig zijn dan mag er ook een egale ondergrond gemaakt worden. Wij hoeven geen plinten.

Extra laag tegels leggen in de gang

Hal betegelen van 7 m2. Er liggen al tegels in en daar moet overheen betegeld worden. Eventueel inkorten van 3 deuren en het plaatsen van hoge witte plinten.

Woonkamer en serre betegelen

Er dient 160 m2 aan vloertegels gelegd te worden op de vloer in de woonkamer en serre. Geprepareerd vooraf met egaline. Tegels zijn 60 x 60 cm en 1 cm dik en deze worden geleverd. Wat kost het leggen, lijmen en voegen? Tegels dienen ongeveer begin juni gelegd te worden.

Balkontegels vervangen

Ik wil de tegels op mijn balkon vervangen voor tegels van 60 bij 60 cm. Een rij van 4 tegels van 60 bij 60 cm zal door midden moeten wil ik ze kunnen leggen. Is het voor u mogelijk om deze tegels door midden te slijpen? Plus bij een een hoek eruit.

Tegelwerk in de badkamer

Ik wil graag een prijsopgave voor het betegelen van een badkamer van 3 bij 2 meter en ongeveer 2.50 meter hoog. Op de vloer wil ik graag 60 bij 60 cm tegels en op de wand 30 bij 60 cm. Ik zorg zelf voor de tegels, de tegelzetter zorgt voor de lijmen profielen. Ik wil graag laten betegelen over de huidige tegels heen.

Badkamer opnieuw tegelen

Ik zoek een tegelzetter die de badkamer opnieuw kan betegelen het gaat hier om een: Wand : tegelgrootte 30 x 45 = 23 m2 Vloer : tegelgrootte 30 x 60 = 5.30 m2 En 1 muur soort bouwsteen effect : 6 x 25 = 3 m2 Ondergrond bestaat nu nog uit tegels.

Badkamer van nieuwe tegels voorzien

Ik zoek iemand die de badkamer kan voorzien van nieuwe tegels zowel vloer als wandtegels gaat om +/- 30m2

Woning betegelen

Op de begane grond zal er door derden vloerverwarming gelegd worden. Hierna dient er een tegelvloer gelegd te worden. Het gaat om de woonkamer, hal en toilet. De oppervlakte is ongeveer 40 m2 en hiervoor hebben wij 60 bij 60 cm tegels aangeschaft.

Wand- en voertegels aanbrengen

Ik wil graag de wanden in de badkamer laten betegelen. Dit is ongeveer 7 m2. Daarnaast willen wij graag de vloer in de bijkeuken, 9 m2, en de vloer in de keuken, 8 m2, laten betegelen. Alle tegels hebben we bij de Praxis uitgekozen. De kosten hiervan zijn: 775,02

Vloertegels in de keuken laten leggen

Ik wil graag tegels op mijn keukenvloer laten leggen, het gaat om 9.5 m2 en ik zou graag willen weten wat dit aan legloon gaat kosten. Het gaat om een hard betonnen vloer en de tegel is de "Romana" 32,5 x 32,5 centimeter. Er hoeven geen oude tegels verwijderd te worden en er ligt geen vloerverwarming.

Tegelen over bestaande tegels

In totaal 24 m2 tegels over tegels zetten. In de badkamer zitten op de hoek 2 toegangsdeuren van elk 1 meter breed met bovenlicht. Ik wil graag keramische tegels van 15 x 60 centimeter op de vloer en op de achterwand. Op de achterwand zitten leidingen voor warm/koud water, hier wil ik, eventueel zelf, een klein wandje voor plaatsen waar de leidingen achter komen. Vloer bij putje 90 x 90 centimeter egaliseren want hier komt een ronde douchecabine op. Op de andere wanden komen wandtegels van 30 x 60 centimeter op de wanden. Wanden waar geen tegels zitten opvullen, hier zitten dunne tegels op. Alle tegels mogen blijven zitten ook op de vloer deze liggen in cement. Eventueel het toilet omwisselen/douchecabine en een meubeltje plaatsen, in overleg. Alle materialen zijn aanwezig.

Toilet betegelen

Ik zou graag het toilet betegeld willen hebben. De maten van het toilet zijn 1 meter lang bij 85 cmbreed en de hoogte is 2.23 meter hoog. Zouden jullie een offerte willen opstellen? De tegels hebben we al.