Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor keukenwand betegelen:

Keukenwand betegelen

Wij willen graag een keukenwand laten betegelen. Het is ongeveer 6m2. Tegels zijn nog niet aangeschaft.
Onze klant uit Deventer (Overijssel) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenwand betegelen uit heel Nederland:

Keukenwand betegelen

Ik wil graag de achterwand van de keuken laten betegelen met kleine tegeltjes. Afmeting: 240x50 cm. De wand is van beton. Tegeltjes nog niet aangeschaft. Wij zijn opzoek naar een wit tegeltje matjes 5 x 2.5 cm, als u deze kan leveren graag meenemen in de offerte.

Betegelen keukenwand

Ik wil de wanden van mijn keuken tussen de kastjes en boven de wasbak betegelen met witte tegels en een zwarte band van tegels er tussenin. Het gaat om ongeveer 3,5 m2. De tegels hebben wij al binnen en de wanden zijn vrij glad dus u zou direct kunnen beginnen.

Tegels zetten keukenwand

Om te beginnen wil ik een offerte op basis van onderstaand verhaal en een indicatie wanneer de klus gedaan kan worden. Niet met elke geïnteresseerde vakman afspreken en bellen. Op basis van uw prijs en beschikbaarheid wil ik wel afspreken en overleggen. Ik wil tegels op twee aaneengesloten wanden laten zetten. De tegels heb ik al. Het gaat om tegeltjes van 20x20cm. De achterwand van beide wanden is van sierpleister spachtelputz. Samen gaat het om minder dan 2,5m2 te betegelen wand.

Keukenwand betegelen

Graag zoek ik iemand die ruim 2 m2 boven het aanrecht wilt betegelen, tegels zijn al aangeschaft, witte tegels 20 bij 10 cm., lijm en voegmiddel is niet aangeschaft De muur is niet glad dus misschien is het handig om eerst een gipsplaat te leggen. Er moeten misschien ook stopcontacten aangelegd worden.

Keukenwand betegelen

Wij willen de achterwand van de keuken betegeld hebben. Het gaat om ongeveer 5.5 m2.

Keukenwand boven aanrecht betegelen

keukenwand boven aanrecht betegelen 6 m2). Ondergrond al gereed. Tegels liggen klaar.

Keukenwand laten betegelen

Ik ben opzoek naar iemand die ongeveer 2 m2 wandtegels, inclusief tegeltableau op de wand tussen keukenkastjes en het kookgedeelte kan betegelen. Er heeft behang gezeten, voor een deel zit het er nog op. Daaronder zit vermoedelijk gipsplaten. De tegels zijn al besteld maar het duurt nog even voordat ze er zijn.

Betegelen vloer hal en muur keuken

Ik zoek een tegelzetter voor de volgende klus: Hal: +/- 5 m2 vloer betegelen, afmeting tegels 30 x 60, het luik van kruipruimte moet worden mee betegeld, zilver/grijs gevoegd. Keukenwand: +/- 5 m2 muur (gestuct), afmeting tegels 10 x 20, wit gevoegd en/of op advies. Tegels zijn al aangeschaft. Graag ontvangen wij uw gespecificeerde offerte in materiaal (lijm, voegmiddel, kit) en per m2. Met belangstelling kijken wij uit naar uw offerte.

Keukenwand betegelen

We willen graag de wand (L) bij de aanrecht laten betegelen omdat deze nu alleen geverfd is. Het is ongeveer 3,5 meter lang.

Keukenwand betegelen

Ik wil graag de achterwand van mijn keuken laten betegelen. Afmetingen zijn 2.10 x 0.63 en twee kleine wandjes van 0.45 x 0.63 en 0.55 x 0.63.