Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Deventer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Deventer heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Deventer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Deventer of directe omgeving.

1048 klanten uit Deventer bevelen een bij Casius in Deventer aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Deventer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woning betegelen + aanbrengen cementdekvloer, trappenhuis betegelen, betegelen van twee badkamers, woonkamer, keuken en hal betegelen, plavuizen vloer leggen, toilet en badkamer betegelen, tegelen badkamer: wanden en vloer, tegelwerk vloer en wanden wellness, badkamer betegelen, badkamer betegelen, badkamervloer en wcwand tegelen, badkamer betegelen, trappenhuis betegelen, vloer betegelen, badkamer laten betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Deventer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Deventer:

Tegels opnieuw voegen in de badkamer

Ik wil graag de vloer voegen in mijn badkamer laten uitfreezen en opnieuw voegen/vullen. Oppervlak, circa 3 m2, Het zijn grote tegels (40x40) en in de voegen zitten kleine boorgaatjes a.g.v. vul- reparaties omdat de tegels wat speling hadden. Graag met een oscillerende machine on minder stof problemen te hebben (vergeleken een slijpschijf).

Toilet betegelen wand en vloer

We zijn op zoek naar een vakman die onze toilet kan betegelen. Het gaat om 1,39m2 vloer en 11m2 wand. De tegels zijn aanwezig. Ook de tegellijm en alle andere benodigdheden zijn aanwezig. En als er alsnog iets mist dan schaffen wij dit op tijd aan. Het toilet is klaar om direct betegeld te worden.

Tegelzetten bij badkamerproject

Badkamer renovatie Vloertegelwerk 2,5 m2, 60 x 30 cm. Wandtegelwerk 3,5 m2, 30 x 25 cm. Tegels, lijm en voegmiddel reeds in mijn bezit.

Badkamer opnieuw betegelen

Ik wil de badkamer opnieuw betegelen en een douchewand laten plaatsen. Tegels en deur zijn niet aangeschaft.

Betegelen nieuwe keuken

Graag wil ik onze nieuwe keuken betegelen. Het zal gaan om ongeveer 7 m2. De tegels zijn al geregeld en hebben een afmeting van 13,2 x 40 cm. De ondergrond is tegen die tijd allemaal net gestuct. Uitvoering zal plaats moeten vinden eind juli/begin augustus.

Vloertegels laten zetten en eventueel wandtegels

Ik zoek een tegelzetter die de vloer op de begane grond kan betegelen. Het gaat om 44 m2. De ondergrond bestaat uit beton. Daarnaast dienen de wanden in de keuken en de gang ook betegeld te worden, maar dit bespreken we in onderling overleg.

Keuken en toilet betegelen

Graag willen wij onze keuken, toilet en gang (in ons huis in Deventer) laten betegelen. Het betreft voor de keuken: - 10.50 m2 aan wandtegels, 15 x 15 cm, alle tegels zijn dezelfde kleur. De ondergrond is glad gestuct en zullen wij voorstrijken. Het betreft voor het toilet en de aangrenzende gang: - 3 m2 aan vloertegels, 15 x 15 cm, er zijn drie verschillende kleuren tegels die om de beurt gelegd dienen te worden - 4.50 m2 aan wandtegels, 15 x 15 cm, één kleur met bovenin een zwarte tegelrand Voor de wandtegels geldt: de ondergrond bestaat uit stucplaten die wij zullen voorstrijken. Voor de vloertegels geldt: de ondergrond bestaat uit fermacel Wij zullen, in overleg met de vakman, het materiaal aanschaffen. Wij zijn nu ook de badkamer aan het bouwen, die willen we t.z.t. ook betegelen, dat kunnen we bespreken indien we met elkaar in zee gaan. Periode: binnen 1 tot 3 maanden.

Wandtegels en vloertegels zetten

Ik wil graag wat tegelwerk uit laten voeren. Het gaat om ongeveer 30 m2 wandtegels en ongeveer 10 m2 vloertegels. Er hoeft geen oud tegelwerk verwijderd te worden. Het gaat om nieuwbouw. De wandtegels zijn 30 bij 60 cm en de vloertegels zijn 60 bij 60 cm.

Vloertegels of steenstrips aanleggen

Ik wil graag een ruimte van ongeveer 100 m2 laten voorzien van steenstrips op een betonnen vloer. De steen strips mogen in overleg worden aangeboden.

Doucheruimte opnieuw voegen

Ik wil graag onze douche opnieuw laten voegen. Ik zou graag een vrijblijvende offerte aanvragen.

Badkamer tegelen

Aan welk bedrag moeten wij denken om ongeveer 12m2 vloertegels te laten leggen in de badkamer? Formaat 60x60cm. Komt dan op vloerverwarming te liggen. Tevens de muren en doucheruimte betegelen, ca. 30 m2, maar 2 muren (houtskeletbouw) moeten eerst nog van gipsplaten worden voorzien. Formaat tegels 30x60 cm. Bad en wc muurtje betegelen. Formaat 5x10/10x10/15x10 cm ca. 4 m2. Tegels hebben wij al. Tegelzetter zorgt voort lijm e.d.

Vloer- en wandtegels plaatsen

Vloer- en wandtegels plaatsen. De wandtegels van de wc en douche zijn ongeveer 10 m2 en de vloeren van de douche ruimte en de wc ruimte zijn ongeveer 3 m2

Keukenmuur tegelen

We hebben nu glasvezelbehang op de keukenmuur (muur boven het aanrecht) en we zouden graag (keramische) tegels willen. Wat is jullie tarief? We zouden het graag in de periode 25 april 8 mei willen laten zetten.

Woonkamervloer betegelen

Nadat vloerverwarming in is gefreesd, moet er een tegelvloer overheen worden gelegd, met eronder lijm. Het gaat om een totale oppervlakte van ongeveer 60 m2. De tegels heb ik al aangeschaft. De tegels zijn 60 cm. bij 30 cm. en de tegels zijn 9 mm. dik. Het zijn keramische tegels.

Tegels vernieuwen in de WC

De muren en eventueel de vloer voorzien van nieuwe tegels heb zelf al 1 wand oude tegels eraf gehaald maar vraag me af of de overige wanden gewoon overheen betegeld kan worden.

Tegels opnieuw voegen in de badkamer

omdat we misschien een huis gaan kopen waar de tegels niet goed gevoegd waren, ben ik benieuwd wat het kost om de tegels opnieuw te voegen. Ik kan nog niet de precieze oppervlakte geven maar het is een niet erg grote badkamer, ik schat zo\'n 8m2 waarvan een deel ligbad is. Ik ben benieuwd,

Tegelwerk in de douche opnieuw voegen

Ik wil graag de voegen van mijn douche opnieuw laten kitten. In het appartementencomplex waar ik woon zijn regelmatig lekkages door problemen met de voegen. Heb dit zelf nog niet gehad maar wil dit graag voorkomen. Het gaat om een hoekdouche, gelijk met de vloer (dus geen bak, wel schuifdeur). Afmetingen c. 1. 10 bij 1. 10. Graag offerte of indicatie per email, bij voorbaat

Tegelwerk in de keuken

Nieuwe tegels op de wand in de keuken plaatsen. Het betreft zo'n zes vierkante meter. Op dit moment zitten er ook tegels op deze wand, wellicht kan het hier over heen geplaatst worden?

Badkamer laten betegelen

Tegelen wanden 20 m2 met 30x60 tegels; Tegelen vloer 5,2 m2 met 100x23 tegels; Tegels reeds aanwezig.

Wandtegels in de keuken aanbrengen

Wandtegels bij de keuken aanbrengen. Het is ongeveer 2 vierkante meter, waarschijnlijk nog iets minder. Op dit moment is het een kale wand, het is namelijk een nieuwbouwwoning. De te plaatsen tegels zijn aanwezig.

Waterdicht maken en betegelen badkamer

Vloer waterdicht maken en tegels van 30 bij 60 cm leggen, in de badkamer ongeveer 10 m2. Huidige ondergrond is betegeld en dat wil ik laten zoals het is. Graag advies hoe deze waterdicht te maken. Tevens het betegelen van de wanden, dat is 25 m2. Daar zitten nu ook tegels op, tot halverwege. Aansmeren en tot aan het plafond tegelen. Tegels uitgezocht, ga ik binnenkort bestellen.

Tegelwerk boven het aanrecht in de keuken

Graag zouden wij een indicatie ontvangen voor tegelwerk. Boven het aanrechtblad zouden wij tegels willen laten plaatsen, dit is ongeveer 10 m2. De tegels zullen wij zelf aanschaffen.

tegelvloer op houten vloer

Jaren 30 woning. In badkamer ligt nu laminaat. We willen een tegelvloer. Kan dit op een houten ondervloer? WBP?

60 M2 Vloertegels 60x60

Woonkamervloer wil ik graag betegeld hebben met 60x60 cm vloertegels, Het is 58 M2 en de tegels zijn reeds aanwezig

Vloertegels leggen

Er moeten vloertegels gelegd worden in de woonkamer en in de gang. Tegels van 80 bij 80 cm. De tegels hebben we gekocht. Oppervlakte weet ik niet, graag komen kijken. Week van 7 januari moet het gebeuren.