Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Borne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Borne heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Borne u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Borne of directe omgeving.

160 klanten uit Borne bevelen een bij Casius in Borne aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Borne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: betegelen van marmeren vloer en wanden, betegelen bestaande voer, tegels zetten, begane grond woning betegelen, vloer betegelen en wand betegelen, tegels badkamer vervangen en afkitten, vloertegels leggen in de gang, circa 51 tegels van 30*30 terugleggen, badkamer betegelen, tegels plaatsen in badkamer, tegelvloer leggen, badkamervloer en wanden betegelen, vloer betegelen, tegels zetten badkamer, badkamer tegels leggen en putje en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Borne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Borne:

Tegels plaatsen op de begane grond

Ik zoek een partij die in mijn woning ongeveer 80 m2 aan tegels kan leggen. De tegels regelen we zelf.

Tegelwerk in de badkamer

Wij willen graag in de badkamer plinten van de vloertegel hebben, het gaat om ongeveer 15 meter. Verder moeten er (mozaïek) matjes achter de douche, achter het bad, bij de wastafel en bij de wc gelegd worden. Totaal ongeveer 7 m2.

Tegels in de badkamer aanbrengen

Ik wil graag mijn badkamer laten betegelen. Het gaat om de vloer en de wanden. De vloer is 6 m2 en de wanden zijn ongeveer 25 m2.

Geachte heer/mevrouw, Onlangs hebben ...

Geachte heer/mevrouw, Onlangs hebben wij een woning aangekocht in Borne, de overdracht staat gepland op 1 oktober a.s. Graag willen wij de badkamer in deze woning vernieuwen en zijn hiervoor op zoek naar een installatiebedrijf. Het plan is om zelf de oude badkamer eruit te halen en zelf nieuwe materialen aan te schaffen. Het verleggen van leidingen, het tegelzetten en het plaatsen van het sanitair en bijbehorende meubelen willen wij uitbesteden. Kunnen jullie ons hierbij van dienst zijn? Graag ontvangen wij eventueel een vrijblijvende offerte.

De oude badkamer halen we er zelf uit ...

De oude badkamer halen we er zelf uit (tegels, ligbad, toiliet, wasbak). Er moet een nieuwe badkamer geplaatst worden. Alle grote onderdelen kopen wij het liefst zelf. Een douche + cabine, wasbak en toiliet moeten geplaats. Leidingen moeten verlegd en al het tegelwerk moet gedaan (vloer en wand).

Verwijderen wand- en vloertegels. ...

Verwijderen wand- en vloertegels. verwijderen badkuip/wastafel/toilet en verwarmingselement en douche. Maken van een inloopdouche . nieuw toilet plaatsen/ dubeele wastafel plaatsen / plaatsen van een design verwarmingselement en betegelen van de vloer 8,3 m2 en wandtegels 23,8m2.

De wandtegels in de bijkeuken laten los. ...

De wandtegels in de bijkeuken laten los. Deze 14m2 eenvoudige tegels moeten worden vervangen.

een nieuwe badkamer plaatsen hoekbad, ...

een nieuwe badkamer plaatsen hoekbad, douche, dubbele wastafel, toilet, tegelszetten nieuwe vloer beneden en toilet met wastafel.