Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woonkamer open keuken en hal tegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woonkamer open keuken en hal tegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woonkamer open keuken en hal tegelen

Plavuizen leggen in de woonkamer, keuken, hal en WC

Plavuizen vloer leggen ongeveer 70 vierkanten meter tegels 80 x 80 cm zijn aanwezig. Plavuizen leggen ongeveer 70 vierkanten meter woonkamer open keuken en hal plus wc

Houtlook voertegels leggen

Ik wil graag de woonkamer, open keuken en hal laten betegelen. Ik ga hier houtlook tegels voor gebruiken. Maten nog onbekend. Vloeroppervlakte betreft 65 m2. Starten met het project rond 20 februari.

Laminaat verwijderen en nieuwe tegelvloer in de hal leggen

Laminaat uit hal verwijderen. En afsnijden bij de woonkamer. Laminaat ligt nu door van woonkamer naar hal. Dorpel plaatsen voor de overgang van laminaat in de woonkamer naar tegelvloer in de gang. Tegels (30 x 60 cm) leggen in de hal wat ongeveer 7 m2 is. Bij het kruipluik wil ik het zo hebben dat we die nog open kunnen maken. Waarschijnlijk afwerken met aluminium profiel. Afvoeren kan ik zelf doen.

Tegelwerk in nieuwe woning

Nieuwe huurwoning. Wil graag de open keuken (2100 x 3725 mm), woonkamer (4560 x 4095 mm) en hal (1750 x 3655 mm) laten betegelen. Ik nog geen tegels aangeschaft. Ik weet nog niet of ik grote of kleine witte (glanzende) tegels wil. Graag advies daarover en ook informatie over de kosten van een eventuele vloerverwarming. De woning is nog in aanbouw, oplevering is Q1 2018. Hoe de verwarming geregeld is weet ik nog niet, alleen dat de woning zonnepanelen heeft.

Woonkamer, open keuken en hal tegelen

Ik wil graag de woonkamer, keuken en hal laten betegelen. Er ligt al een tegelvloer maar hoogstwaarschijnlijk wordt deze in de hal en gedeelte keuken gesloopt in verband met een kapotte asbestriolering onder het huis die gesaneerd moet gaan worden, ik weet nog niet wat de woningbouw precies gaat doen maar dit is hoogstwaarschijnlijk wel het geval en ik wil dan de woningbouw aansprakelijk stellen voor een nieuwe tegelvloer. Daarom ben ik mijzelf aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn (er zijn namelijk geen reservetegels meer aanwezig). Ik heb dus ook nog geen andere tegels, deze wil ik ook door de woningbouw later vergoeden. Binnen ongeveer 2 maanden zal er wel gesaneerd worden en hopelijk weet ik dan zelf ook meer.

Toilet en open haard betegelen

Ik wil graag de vloer (1,5 m2) en de wand (6 m2) van het toilet, en een stuk rond de open haard (3 m2) in de woonkamer laten betegelen. Op beide plaatsen zijn oude tegels verwijderd. In het toilet is gestuct, rond de open haard is het oppervlak niet geëgaliseerd. Ik heb de tegels al, alleen het andere materiaal moet geregeld worden.

Vloer betegelen

Wij willen graag in of van 9 oktober, onze woonkamer/open keuken en hal laten betegelen met houtlook tegels. Het om ongeveer 40 m2 totaal. De tegels kunnen we zelf regelen, de rest in overleg. Wij betalen dit uit ons bouwdepot.

Vloer slopen, vloerverwarming en nieuwe tegels leggen

We hebben op de begane grond woonkamer, open keuken en open kantoor. Totaal 90 m2. Deze oppervlakte is betegeld. Tegels op een houten vloer. Woning is uit 1935. Graag willen wij de tegels verwijderen. Een goede (hoofd) vloerverwarming aanleggen met cv ketel. Oude radiatoren verwijderen. En het geheel opnieuw betegelen. Als laatst wil ik eventueel houten plinten aanleggen of een tegelplint.

Tegelvloer in visgraat leggen

Voor onze nieuwbouwwoning willen wij de vloer in houtlook tegels visgraat motief uitvoeren. Het gaat om ongeveer 80 m2, woonkamer, open keuken, gang en toilet. Wij denken aan het formaat 15 x 90 cm of 20 x 120 cm.

Vloer betegelen

Betreft legen van een nieuwe tegelvloer in de woonkamer met open keuken, hal en toilet. Hier ligt reeds een tegelvloer en de nieuwe tegels wil ik graag hier over heen laten leggen. In totaal is ongeveer 60 m2 en de nieuwe tegels zijn 60 bij 40 cm groot. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius