Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe woning tegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe woning tegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe woning tegelen

Nieuwe woning tegelen

Wij zoeken een tegelzetter die voor ons tegels wil leggen. Het gaat om een nieuwbouw woning die ongeveer eind juli opgeleverd wordt. Wij zorgen zelf voor de tegels. Het gaat om de gang, het toilet, de woonkamer, de trappenkast en de keuken. De oppervlakte is ongeveer 40 m2 en er is vloerverwarming aanwezig. Wij hebben een keramische houtlook tegel uitgezocht met de maat 22,5 bij 120 cm. Van de tegels moeten er ook plinten gezaagd worden.

Muren van keuken tegelen

Wij willen de muren van onze keuken laten betegelen. De globale oppervlakte bedraagt 2,6 m2. Dit willen we op korte termijn laten doen. Het gaat hier om het tegelen van een nieuwbouw woning. Het is een hoekkeuken. Twee betonnen muren en 1 gipsmuur.

Vloer in woning betegelen

Het gaat om het tegelen van de vloer in de woonkamer, keuken en hal. Het gaat om licht grijze tegels maat 90x90. De totale oppervlakte is ongeveer 95 m2

Woning op begane grond tegelen

Wij willen graag de begane grond betegeld hebben. Hal, woonkamer/ keuken, bijkeuken, toilet. Tegels zijn 60x60 cm. Alvorens wordt er vloerverwarming met een toplaag voor de tegels gestort. De gehele onderverdieping bedraagd 55/ 60 m2. Wij krijgen pas 22 december de sleutel, eerdere bezichtiging niet mogelijk. Graag per email offertes toezenden.

Tegels leggen na lekkage

Wij hebben in onze woning laten tegelen met elesgo hoogglans tegels. Helaas heeft de koelkast een lekkage en moet deze opnieuw worden gelegd. Zie graag een offerte tegemoet.

Boven woning tegelen

Boven huis tegelen

Nieuwbouw woning tegelen

Ik wil ongeveer 60 m2 aan oppervlak laten betegelen met 60 x 60 keramische tegels. Dit gaat om de woonkamer, de gang, en de verblijfsruimte. Egaliseren zal niet nodig zijn.

Vloer tegelen

Het leggen van ongeveer 45 m2 keramische tegels van 60 x 60 cm. Het gaat om een keuken en een bijkeuken met vloerverwarming in een 2 onder 1 kap woning, nieuwbouw.

Badkamervloer tegelen

Ik wil mijn badkamervloer laten betegelen, inclusief de doucheruimte. De vloeroppervlakte is 4.10 m2. In de doucheruimte zijn de vloertegels verwijderd. Dit hoeft bij de rest van de badkamer niet (mag over bestaande tegels gelegd worden). Ook moet een nieuwe doucheput worden geplaatst. Ik heb tegels op het oog (30 bij 30 cm of 30 bij 60 cm). Graag op korte termijn in verband met de verkoop van de woning.

Vloer tegelen in de woning

Ik wil graag een tegelvloer in de huiskamer van 60 m2 laten leggen. De tegels zijn 80 x 40 cm. De tegels zijn aanwezig. We hebben een zandcementvloer. Er ligt ook vloerverwarming.