Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

WC ruimte betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wC ruimte betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wC ruimte betegelen

WC ruimte betegelen

Wij willen graag onze WC ruimte laten betegelen. Het gaat enkel om de wandtegels. Het betreft een oppervlakte van 10 m2. De oude tegels en lijmresten zijn al verwijderd.

Toilet betegelen

Ik wil de toiletvloer beneden laten betegelen. Er zitten momenteel oude tegels, hierover kunnen de nieuwe tegels (20x20cm) meteen gelegd worden als het goed is. Het betreft een staande toilet, goed snijwerk is dus van groot belang voor de afwerking. De tegels en voegmiddel heb ik zelf al aangeschaft. Het betreft een ruimte van 109 cm bij 87 cm (inclusief wc en pijpleiding voor wasbak). In de bijlagen ziet u een foto van de wc. Graag ontvang ik een offerte.

Kunststof tegels tegelen en sanitair aansluiten

Er moet een ruimte betegeld worden met kunststof tegels. Gaat ongeveer over 12 m2. Het gaat om bevestigen van wc, douche en wastafel. Tevens ook aansluiten. De waterleidingen zijn allemaal in orde.

Badkamer en WC-ruimte betegelen

Ik wil mijn badkamer ( 2.25 bij 2.25 meter) en wc (1 bij 1 meter) laten betegelen. Eventueel op beide plekken de wc inbouw (zwevend) maken. Alle oude tegels moeten verwijderd worden. Ik vroeg mij af: - Wat zal het betegelen kosten incl/excl materiaal (tegels van 50 x 50 cm of 60 x 60 cm van de Gamma); - Wat zal het installeren en leveren van de vloerverwarming kosten; - Wat zal de wc-ombouw kosten incl/excl materiaal? Het gaat om een tussenwoning in Arnhem. De klus kan eventueel volgende week al beginnen.

Badkamer geheel betegelen

Ik heb een badkamer (ensuite) met de volgende afmetingen: 2.7 X 2.7 X 2.7 meter. De badkamer is reeds betegeld, heeft een Whirlpool, hang wc en een inloop douche. Deze zaken mogen verwijdert worden. Er moeten nieuwe meubels etc. geplaatst worden. Om de kosten laag te houden, willen we over de bestaande tegels heen tegelen. Er is iemand langsgekomen die ons verteld heeft dat dit mogelijk is. De keuze en de afmetingen van de tegels kunnen we in samenspraak met de aannemer vaststellen. Ik kan de zaken eventueel zelf aanschaffen. Een vereiste is dat de werkzaamheden maandag 3 juli van start gaan. Daarnaast hebben wij nog een wc, los van de badkamer. Deze is ca 1.5 bij 1 bij 2.75 meer, heeft een klein kiepraam en een fontein. Daar mag een wastafel met ondertafel komen (symmetrisch) en een hangend toilet. De oude zaken morgen worden verwijdert. De wc ruimte mag bij een akkoord op de offerte voor de badkamer, ook worden gedaan.

WC-ruimte betegelen

We willen de wc laten betegelen. Het gaat om de wanden en de vloer. In totaal circa 13 m2. Vloertegels (op vloerverwarming) liggen er nog in. De wandtegels zijn gedeeltelijk verwijderd, deels niet, misschien beter in verband met scheurvorming van de achterliggende wand. De vloertegels halen we er ook uit. De nieuwe tegels en het sanitair zijn op voorraad. Graag ontvangen wij een offerte voor het aanbrengen van de wand- en vloertegels. De wandtegels zijn in stroken (verschillende maten) en achter toilet tegels (in stripvorm). De vloertegels zijn 30 x 30 cm.

WC-ruimte betegelen

Ik wil graag zo snel mogelijk mijn toilet laten betegelen. Hij is 1.25 meter lang en 90 cm breed. De vloer en de zijkanten en achterwand van de toilet moeten betegeld worden. De zijkanten wil ik tot de helft betegeld hebben. De tegels heb ik al gekocht. Ik hoop dat iemand een mooie offerte hiervoor heeft. Er kan over de huidige tegels heen betegeld worden.

WC ruimte betegelen

Ik wil graag een offerte voor nieuw betegelen WC ruimte- over de huidige tegels heen - alleen arbeidsloon - inclusief het verwijderen toilet, en fonteintje en een radiator en het terugplaatsen ervan. Ik heb grotere tegels. Maat: 60 bij 30 cm. Afmeting WC: 101 x 103 met een extra rand bij wc-raampje-boven de wc-pot, minus de deur en het raampje. Graag indicatie. Alleen arbeidsloon. Ik wil het graag tot 2.55 meter laten betegelen.

WC-ruimte betegelen

Graag zou ik in contact komen met een vakbekwame tegelzetter die bij mij thuis vanaf de tweede week van juli mijn wc zou kunnen betegelen. Het gaat om wand en vloertegels.

WC-ruimte betegelen

Ik wil graag de wc laten betegelen. De ruimte is helemaal strak, met een gedeelte vloer en hangende wc met bestaande tegels, hier willen we overheen betegeld hebben en de muren moeten betegeld worden met witte 19,8 x 39,8 wit matte tegels en op de vloer zwarte 60 x 30 tegels en achter de wc met zwarte matjes, alle tegels zijn al aangekocht, totaal 7,5 vierkante meter betegelen , in een hoek zit klein fonteintje, heb eventueel foto's van bestaande wc. Afmeting 1,22 x 0,87 x 2,25 meter moet gedaan worden na 17 juni maar voor juli 2016.