Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

WC ruimte betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wC ruimte betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wC ruimte betegelen

WC tot plafondhoogte betegelen

Ik wil graag de toiletruimte begane grond laten betegelen tot plafondhoogte en een hangtoilet plaatsen, ruimte is ongeveer 1m2 bij 2. 40, echter wc afvoer moet met 20 cm naar achter verplaatst worden ivm hangtoilet, wat zijn ongeveer de kosten hiervoor?

Tegelwerk in de WC aanbrengen

Ik wil graag de vloer en wanden van de wc betegeld hebben. De ruimte is 1 bij 1 bij 2.40 meter.

Toilet, hal en wasmachineruimte betegelen

Wij willen de hal, het toilet en de wasmachine ruimte betegelen. De oude tegels moeten eerst gesloopt worden. Betreft totaal 22 m2. Tegels zijn gekocht in de maat 60 x 60 cm. Graag ontvang ik een offerte voor het totaalwerk, dus inclusief slopen en plaatsen sanitair (wc en fontein).

Tegels zetten in de WC

We willen tegels laten zetten in onze wc. De ruimte is 90 x 116 x 244 cm. Graag tegelen tot aan het plafond. Huidige tegels verwijderen we zelf. Volgende week ben ik een weekje weg.

Betegelen van de WC-ruimte

Onze wc moet betegeld worden. De ruimte is iets minder dan 1 meter bij 1 meter en 2 meter 30 hoog. Wij hebben grote tegels voor de muur en vloer. Deze zijn 20 bij 30 cm. Op de muren zit nu gipsplaat.

WC ruimte betegelen

Wij willen graag onze WC ruimte laten betegelen. Het gaat enkel om de wandtegels. Het betreft een oppervlakte van 10 m2. De oude tegels en lijmresten zijn al verwijderd.

Toilet betegelen

Ik wil de toiletvloer beneden laten betegelen. Er zitten momenteel oude tegels, hierover kunnen de nieuwe tegels (20x20cm) meteen gelegd worden als het goed is. Het betreft een staande toilet, goed snijwerk is dus van groot belang voor de afwerking. De tegels en voegmiddel heb ik zelf al aangeschaft. Het betreft een ruimte van 109 cm bij 87 cm (inclusief wc en pijpleiding voor wasbak). In de bijlagen ziet u een foto van de wc. Graag ontvang ik een offerte.

Kunststof tegels tegelen en sanitair aansluiten

Er moet een ruimte betegeld worden met kunststof tegels. Gaat ongeveer over 12 m2. Het gaat om bevestigen van wc, douche en wastafel. Tevens ook aansluiten. De waterleidingen zijn allemaal in orde.

Badkamer en WC-ruimte betegelen

Ik wil mijn badkamer ( 2.25 bij 2.25 meter) en wc (1 bij 1 meter) laten betegelen. Eventueel op beide plekken de wc inbouw (zwevend) maken. Alle oude tegels moeten verwijderd worden. Ik vroeg mij af: - Wat zal het betegelen kosten incl/excl materiaal (tegels van 50 x 50 cm of 60 x 60 cm van de Gamma); - Wat zal het installeren en leveren van de vloerverwarming kosten; - Wat zal de wc-ombouw kosten incl/excl materiaal? Het gaat om een tussenwoning in Arnhem. De klus kan eventueel volgende week al beginnen.

Badkamer geheel betegelen

Ik heb een badkamer (ensuite) met de volgende afmetingen: 2.7 X 2.7 X 2.7 meter. De badkamer is reeds betegeld, heeft een Whirlpool, hang wc en een inloop douche. Deze zaken mogen verwijdert worden. Er moeten nieuwe meubels etc. geplaatst worden. Om de kosten laag te houden, willen we over de bestaande tegels heen tegelen. Er is iemand langsgekomen die ons verteld heeft dat dit mogelijk is. De keuze en de afmetingen van de tegels kunnen we in samenspraak met de aannemer vaststellen. Ik kan de zaken eventueel zelf aanschaffen. Een vereiste is dat de werkzaamheden maandag 3 juli van start gaan. Daarnaast hebben wij nog een wc, los van de badkamer. Deze is ca 1.5 bij 1 bij 2.75 meer, heeft een klein kiepraam en een fontein. Daar mag een wastafel met ondertafel komen (symmetrisch) en een hangend toilet. De oude zaken morgen worden verwijdert. De wc ruimte mag bij een akkoord op de offerte voor de badkamer, ook worden gedaan.