Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wanden en douchebak betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wanden en douchebak betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wanden en douchebak betegelen

Wanden en douchebak betegelen

Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren, wanden. Geef hier meer info over de uit te voeren tegelwerken: Wanden en douchebak in badkamer betegelen met Kerlite grote tegels of platen. Het gaat om ongeveer 10 vierkante meter.

Gebroken tegel in de badkamer vervangen

Er is lekkage in de badkamer bij de benedenburen door 1 gebroken tegel bij mij. Test heeft uitgewezen dat die lekt, alsmede de voegen. De gebroken tegel zit naast de douchebak in het midden. Ik weet niet of andere tegels naast de douchebak ook moeten worden vervangen, die zal de vakman moeten beoordelen. De witte tegels zijn 10-10 cm, 5 stuks + 2 x halve breed, naast de douchebak opstaande rand van 1 tegel hoog en daarna horizontale tegel van 5-10 cm. De rand zit rond 2 van de 3 wanden andere rand is denk ik in takt heeft geen horizontale rand.

Tegelwerk badwanden en stukje vloer

2 wanden van het bad betegelen. 1 korte kant en 1 lange kan. Stukje vloer rijtje tegels leggen, eerst egaliseren. Een vriend heeft het bad geplaatst en nu moeten 2 badwanden geplaatst en betegeld worden. De badwanden zijn aanwezig. Voorheen stond daar een douchebak. Deze is verwijderd. Over een stukje Rauwe betonnen /cementen vloer.... Randje vloertegels moet eerst geëgaliseerd en dan kleine rand met enkele voertegels betegeld worden en nodige kitten. Tegels zijn in overleg te leveren. Graag een vrijblijvende prijsopgave.

Deel van de badkamer en keuken betegelen

Ik heb een badkamer met een inloopdouche. De wanden in de badkamer zijn voorzien van Pandomo en de inloopdouche heeft een douchebak en tegelwerk. Er is vanuit de inloopdouche water gelekt en in contact gekomen met het Pandomo waardoor dat is beschadigd. Ik wil daarom diverse delen van de inloopdouche opnieuw laten betegelen. De oude tegels moeten er eerst af. Het gaat om ongeveer 3 wanden van 90 cm breed vanaf de douchebak tot het plafond. Ik wil ook de douchedeur vervangen voor een lichtere model (niet transparant maar "melk" kleur glas, zodat er licht kan binnenkomen). Aan de buitenzijde van de douchedeur wil ik een stukje muur van 10 tot 20 cm breed en van de vloer tot het plafond laten betegelen. Ik wil ook een oplossing voor de onderzijde/voorzijde van de douchebak. Verder wil ik in mijn keuken tegels laten plaatsen op de wand achter het aanrecht. Dat is een gestucte en geschilderde muur. Ik zal zelf nieuwe tegels kopen. Ik wil een vakman uitnodigen om de hele klus hier met mij te bespreken. Daarbij ontvang ik graag uw advies en een prijsopgave.

Badkamers en toiletten aftimmeren en tegelen

Het bad en de douchebak moeten nog betimmerd worden, Drie keer een bad en een toilet. In totaal wanden ongeveer 100 m2, In totaal vloeren ongeveer 40 m2. Er ligt een cementdekvloer. Tegels zijn besteld, lijm en voegsel ook. U kunt direct starten, indien u tijd heeft.

Badkamer opnieuw laten betegelen

Ik wil graag mijn badkamer opnieuw laten betegelen. Voor de tegels, materialen en afvoeren van de tegels zorg ik zelf. Het gaat ongeveer 15 m2 wanden en vloer wat betegeld moet worden, best klein dus. De nieuwe tegels zijn 20 bij 40 cm voor op de wanden, de vloer tegels zijn iets groter. Afhankelijk van de kosten wil ik eventueel een kleine douchebak laten plaatsen (80 x 90 cm). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamer tegelen

De badkamer is 2.36 bij 3.26 meter. Graag laten wij de wanden en de vloer opnieuw betegelen. Dit moet over de oude tegels heen. 1 wand zal een stroken mix gaan worden en 1 wand met witte tegels van 30 bij 60 cm of 20 bij 40 cm. Verder zit er een groot raam en zal er een grote lage douchebak geplaatst worden en een ligbad van 80 bij 180 cm. De rand van het bad dient te worden betegeld. In totaal gaat het om ongeveer 28 m2 tegelwerk.

Betegelen van de douchebak en wanden

Douchevloer van tegels maken. Zo dat het water goed wegloopt. Betonnen vloer. Afvoer is nog een gat, moet dichtgemaakt worden. Douchecabine is kleine 1 x 1 meter. Wanden 8 m2. Graag even telefonisch contact.

Badkamer betegelen

Badkamer van 2 bij 2 meter betegelen: - 18 m2 wanden opnieuw betegelen - Breuk in de muur moet gerepareerd worden - 4 m2 vloer opnieuw betegelen - Inbouwtoilet vervangen (dezelfde als nu) - Douchecabine plus douchebak demonteren en na tegelwerk weer monteren. Tegelwerk en toilet heb ik al aangeschaft. Lijm, voegsel en kit voor de tegels heb ik nog niet, dit ook graag in offerte meenemen, net als ander klein materiaal. Puin ook graag afvoeren.

Badkamer betegelen en sanitair plaatsen

In een kleine badkamer van 1.75 bij 1.75 meter van onze casco woning moet de vloer en deels de wand betegeld worden. Tevens ophangen van WC, douche en fonteintje. Tegels en sanitair hebben wij al aangeschaft. Leidingwerk hoeft niet worden aangepast. Bij de douche gaat het om 2 glazen wanden, geen douchebak.