Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voegwerk vervangen in een tegelvloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voegwerk vervangen in een tegelvloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voegwerk vervangen in een tegelvloer

Voegwerk vervangen in een tegelvloer

In de woning van mijn zoon is lekkage ontstaan via de tegelvloer in zijn doucheruimte doordat de voegen slecht zijn. Er is een rapport opgemaakt door een erkend bedrijf op verzoek van de verzekering, maar de schade wordt niet vergoed. Namens mijn zoon wil ik graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor de vervanging van ongeveer 2,3 m² voegen in zijn tegelvloer.

Voegwerk in de badkamer vervangen

De badkamer is 1.30 x 1.70 meter groot,en willen wij voegwerk verwijderen en nieuwe voeg aan te brengen.

Badkamerwand opnieuw laten voegen en kitten

Ik wil graag de voegen en kitranden in mijn badkamer laten vervangen. Onze badkamer is 2.5 jaar geleden geplaatst door een sanitairbedrijf. Dit is niet helemaal goed gegaan. We willen nu graag de herstelwerkzaamheden door een andere partij laten uitvoeren. De badkamer is ongeveer 2 bij 2.50 meter. Ook zullen er tegels opnieuw geplaatst moeten worden. De tegels zijn 60 bij 30 cm. Ik heb een douchescherm dat verwijderd dient te worden, zodat het voegwerk hersteld kan worden.

Voegen tussen de tegels vervangen

Vloertegels 60 bij 60. Voegwerk is slecht afgewerkt. Wil de voegen eruit en opnieuw voegen. Ongeveer 50 vierkante meter

Dilatatievoeg repareren en voegen vervangen

Er ligt in mijn woning een leisteenvloer van 55 m² waarvan het voegwerk erg slecht is en op veel plekken los raakt. Ik wil de vloer opnieuw laten voegen en daarbij moet ook een dilatatievoeg gerepareerd worden. Ik laat de vloer hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Badkamer opnieuw voegen

Het voegwerk in mijn badkamer op vloer en muur is lelijk door schimmel en slecht voegwerk bij verbouwing. Dit voegwerk moet vervangen worden. Het gaat om 5 m2 vloertegels (tegel 30 x 30 centimeter) met grijs voegwerk en 21 m2 wandtegels (tegel 15 x 15 centimeter) met wit voegwerk. Tevens wil ik 5 beschadigde tegels vervangen. De tegels heb ik in voorraad.

Voegen en kitwerk vervangen in de badkamer

Vanwege lekkage wil ik graag voegen en kitranden in de badkamer laten vervangen. Daar zit de primaire oorzaak van de lekkage. Het betreft kitwerk rondom een ligbad met douche en tevens ongeveer 6 à 7 m² wit vochtbestendig voegwerk van de tegels rondom datzelfde bad.Daar zit de secundaire oorzaak van de lekkage. Het betreft geen verzekeringswerk. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Voegwerk in de douche vervangen

Douche van 2 x 2 meter (4 vierkante meter ) voegen verwijderen en opnieuw voegen. Liefst spoed !!!

Voegwerk tegels in de badkamer vervangen

De tegelvoegen van de douchewand en de douchevloer (voornamelijk bij de afvoer) moeten worden gerepareerd om lekkage tegen te gaan. Het is het deel van de douchecabine. 1 x 4 meter wand en het deel rondom het doucheputje. In totaal 8 m2. Er zitten 10 x 10 cm tegels op de wanden en de vloer. Er is haast bij want zo kunnen we niet douchen.

Spoedklus in de badkamer

Door poreus voegwerk bij de douchegoot in onze, volledig betegelde, douchecel is recent een lekkage ontstaan. Dit was tijdelijk opgelost door 2 kleine voegen naast de douchegoot te vervangen met snel cement. Nu is er toch weer lekkage geconstateerd, dus ik zou graag alle voegen in de douchecel van circa 1.50 bij 1.50 meter snel willen laten controleren en waar nodig vervangen met nieuwe voegen (en/of kit). Is morgen of zaterdag aanstaande iemand beschikbaar en zo ja, wat zijn hiervan de kosten?

Partners

Partners van Casius