Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voegen vervangen en een tegel opnieuw lijmen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voegen vervangen en een tegel opnieuw lijmen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voegen vervangen en een tegel opnieuw lijmen

Voeg- en kitwerk of tegelwerk vervangen in de douche

Vanwege het versleten voegwerk is er lekkage in mijn douche. Ik wil graag mijn douche opnieuw laten voegen. Als het nodig is wil ik ook mijn douche opnieuw laten plaatsen, maar dat wil ik eerst met de vakman overleggen.

Voegen vervangen en een tegel opnieuw lijmen

Ik wil graag voor mijn in te trekken woning de volgende klussen laten uitvoeren in de badkamer: 1) de voegsel vervangen van alleen de vloer, van circa 1 meter bij 1 meter; 2) een tegel die praktisch los is, alleen de voegsel houdt het nog op zijn plaats, opnieuw lijmen. Voor het opnieuw lijmen van de tegel moet deze eerst eruit gehaald worden, en eventueel de ondergrond vullen, en opnieuw lijmen. Ik heb helaas geen reservetegel. En er is vloerverwarming aanwezig in de badkamer. Ik zou graag deze werkzaamheden op dinsdag 19 december willen laten uitvoeren. Ik hoor graag of dat mogelijk is en tegen welk tarief.

Voegen van vloer in badkamer vervangen

Badkamervloer voegen of voegnaden vervangen en afkitten, bij 3 tegels komt er vocht onder de tegel. Tevens zijn de douche vloer voegen zijn ook aan vervanging toe. De badkamer is ongeveer 5 m2.

Voegwerk in de badkamer vervangen i.v.m. lekkage

Ik woon in een 4 jaar oude nieuwbouwwoning. Doordat de voegen in de badkamer niet deugdelijk zijn is er lekkage ontstaan. Er is gedeeltelijke vervanging van de voegen noodzakelijk.

Tegelvloer vervangen in de badkamer

We hebben een badkamer van 2,15 x 2,15 meter met daarin een douche, bad, toilet en wandmeubel. De voegen zijn op de vloer en op delen van de muur gescheurd. Ook is een douchegoot niet goed geplaatst, waardoor er wat lekkage is. We overwegen om er een nieuwe tegelvloer te laten leggen met tegels van 40 x 40 cm en daarbij de douchegoot op correcte wijze te laten plaatsen. We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. We ontvangen graag uw advies en een prijsopgave.

Opnieuw voegen van de badkamervloer

Wij hebben momenteel een flinke lekkage via de voegen van de badkamervloer van 6 m². Die voegen zijn in slechte staat en moeten vervangen worden. Ik ben op zoek naar een vakman die heel snel beschikbaar is voor deze klus. Vooraf ontvang ik graag uw offerte.

Voegen in badkamer vervangen

Wij hebben de voegen van onze badkamer opnieuw gedaan, maar niet met de het goede voegmiddel. Nu zou dat eigenlijk opnieuw gedaan moeten worden met een waterdicht voegmiddel. Ik denk ook dat het niet goed is gedroogd want het verkrijt op een aantal plaatsen. Enfin, nu is het tijd voor de vakman!

Voegwerk vervangen in een tegelvloer

In de woning van mijn zoon is lekkage ontstaan via de tegelvloer in zijn doucheruimte doordat de voegen slecht zijn. Er is een rapport opgemaakt door een erkend bedrijf op verzoek van de verzekering, maar de schade wordt niet vergoed. Namens mijn zoon wil ik graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor de vervanging van ongeveer 2,3 m² voegen in zijn tegelvloer.

Tegels in doucheruimte opnieuw voegen

Lekkage agv broos geworden voegen in doucheruimte. Tegels zouden uitgefreesd en opnieuw gevoegd moeten worden. Daarnaast mogen de kit randen ook vervangen worden. Douchecel meet 90 x 75 cm.

Voegen tegels douche vervangen

Ter plaatsen van de douchekraan staan er voegen van de tegels open, deze wil ik graag laten vervangen. Het gaat om ongeveer 0,5 m2.

Partners

Partners van Casius