Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voegen douchevloer vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voegen douchevloer vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voegen douchevloer vervangen

Voegen douchevloer vervangen

De voegen tussen de tegels van onze douche zijn uitgesleten. Graag wil ik dit laten herstellen. De tegels zijn ca. 30 x 30 cm en oppervlak van ca. 1 m2

Douchevloer storten + betegelen en deel wanden douche betegelen

Ik wil graag dat er een nieuwe douchevloer wordt gestort en onder afschot wordt betegeld. Het is ongeveer 1 bij 1 meter. De afvoerdrain stellen en inwassen in cementvloer De tegels op de douchewand vanaf de vloer tot de 2e en 3e weer plaatsen. De voegen dichten met waterdichtvoegsel, liever niet kitten

Douchevloer opnieuw voegen

Ik heb last van een beetje lekkage vanuit de douche op de 1e verdieping naar het toilet op de begane grond. Ik wil de hele douchevloer opnieuw laten voegen, dwz. De voegen uitslijpen en deze opnieuw voegen. Graag zonder dat de douche dorpel wordt gedemonteerd.

Douche na lekkage kitten en opnieuw tegelen

Lekkage gehad vanuit de douche door slechte kit en voegen. Douchevloer opnieuw tegelen (circa 1 m2; tegels 30 x 30 cm aanwezig) en badkamer (met name doucheruimte) opnieuw kitten. De oppervlakte is nog geen 1 m2.

Voegen in de douchevloer vervangen

De voegen tussen de vloertegels in mijn douche moeten worden vervangen. Tegels zijn ongeveer 30x30 en de douche is ongeveer 90x90.

Douchevloer opnieuw voegen en kitten

In douchevloer (80 x 90) met 4 voegen laat voegsel op bepaalde plek los. Het vloertje moet dus opnieuw gevoegd worden en de randen van de douchebak afgekit.

Badkamer betegelen en voegen

Badkamer betegelen : - vloer smeren, 6.3 m2 - laminaattegels 300 x 1200, 5.3 m2 - douchevloer tegelstrips 100 x 800, 1 m2 - wandtegels 300 x 600 hoogglans wit, 26 m2 - alles voegen. De materialen verzorg ik zelf. De uitvoering in week 31.

Douchevloer uitbreken en opnieuw tegelen

Vloer in de douche eruit slopen en opnieuw betegelen. Sommige tegels zijn gespleten. Ruim 1 m2. Er zitten nu barsten in de voegen. Ook wil ik graag kijken of er geen lekkage is.

Reparatie van lekkende douchevloer

Het betreft de reparatie van een lekke douchevloer. Het is ongeveer 1 x 1 meter. Er zijn wat voegen los gekomen. Er moeten nieuwe voegen aangebracht worden. Ook een waterkering maken, als ik nu douche loopt het water naar de slaapkamer door.

Voegen/ en kitten van de vloertegels in de douche

Tussen sommige vloertegels van de douchevloer zit een barst in de voeg. Wij willen de vloer opnieuw laten voegen/kitten; waterdicht maken. De oppervlakte is 100 bij 85 cm en de tegels zijn 10 bij 10 cm. Hiervoor willen we graag een offerte ontvangen.