Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voegen in badkamer vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voegen in badkamer vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voegen in badkamer vervangen

Voegwerk in de badkamer vervangen i.v.m. lekkage

Ik woon in een 4 jaar oude nieuwbouwwoning. Doordat de voegen in de badkamer niet deugdelijk zijn is er lekkage ontstaan. Er is gedeeltelijke vervanging van de voegen noodzakelijk.

Vloertegels in de badkamer opnieuw voegen

Vloertegels badkamer opnieuw voegen maximaal 5 m2

Voegen vernieuwen in douche

We hebben een badkamer van 2,15 x 2,15 meter met daarin douche, bad, toilet, wandmeubel. De voegen zijn op de grond en op delen van de muur gescheurd. We willen dus alle voegen laten herstellen om lekkage te voorkomen.

Voegen in badkamer vervangen

Wij hebben de voegen van onze badkamer opnieuw gedaan, maar niet met de het goede voegmiddel. Nu zou dat eigenlijk opnieuw gedaan moeten worden met een waterdicht voegmiddel. Ik denk ook dat het niet goed is gedroogd want het verkrijt op een aantal plaatsen. Enfin, nu is het tijd voor de vakman!

Vloer woonkamer en keuken herstellen

De tegelvloer (60 cm bij 60 cm) in de hal, woonkamer en de keuken moet hersteld worden. De voegen in de badkamer moet ook hersteld worden.

Badkamer en douchecel tegelwerk renoveren

Ik heb in zowel de badkamer (op de vloer) als de 2e douche (1 m2) last van losgeraakte voegen. In de douchecel leidt dit tot lekkage. In de badkamer zijn er diverse voegen uit en liggen tegels ongelijk. Het gaat dus om 2 verschillende ruimtes. Ik zou graag beoordeeld willen hebben of het opnieuw voegen en afkitten van beide ruimtes een afdoende oplossing biedt of dat het nodig is de ruimtes opnieuw te betegelen. Afhankelijk van deze beoordeling de ruimtes opnieuw kitten/afvoegen dan wel opnieuw betegelen.

Tegels in de badkamer opnieuw voegen

Er is een aantal voegen in onze badkamer (vloer en wand, ook in de douche) slecht of zelfs al losgeraakt (eruit). Wij willen deze tegels graag opnieuw laten voegen. De tegels zijn 60 x 30 cm. De tegels waar het omgaat in de douchecabine zitten tot 1,80 m hoog en 85 cm breed (ene zijde) en 1,80 m en 75 cm breed (andere zijde). Het deel van de vloer waar de tegels liggen met slechte voegen is 1,10 x 1,35 m.

Douche na lekkage kitten en opnieuw tegelen

Lekkage gehad vanuit de douche door slechte kit en voegen. Douchevloer opnieuw tegelen (circa 1 m2; tegels 30 x 30 cm aanwezig) en badkamer (met name doucheruimte) opnieuw kitten. De oppervlakte is nog geen 1 m2.

Badkamer voegen

Voor onze badkamer zijn de voegen er slecht aan toe, vooral rondom het bad. De voegen moeten overnieuw gevoegd worden. Een deel van de voegen is nog in orde, een kritisch deel zit om de badkuip. De tegels zijn maximaal 10 bij 10 cm. Oppervlakte van het voegwerk is ongeveer 12 m2. Ik zou het graag voor de winter gedaan hebben.

Douchewand aftegelen, voegen en randen kitten

Ik wil graag de inloop douche met spoed af laten maken door een erkende tegelzetter die garantie biedt op het werk. Wij zijn onze woning verkoopklaar aan het maken en deze is verbouwd. Vanwege een juridisch geschil dat al 5 maanden loopt, ligt de renovatie van de badkamer stil, net voordat deze af is gemaakt. Wij willen deze nu met enige spoed laten afmaken door een erkende vakman zodat de flat in de verkoop kan. Er moet nog 2 m² worden betegeld met tegels van 60 x 30 cm en 3 wandtegels moeten gecorrigeerd worden. Verder moet er 8 m² worden gevoegd gevoegd, de randen gekit en de stortdouche en kraan gemonteerd. Ik hoop echt dat u volgende week nog een gaatje in de agenda heeft om dit te verzorgen.

Partners

Partners van Casius