Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voeg en kitwerk in de badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voeg en kitwerk in de badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voeg en kitwerk in de badkamer

Badkamertegels laten vervangen

De wandtegels in de douchecabine moeten worden vervangen, omdat er vocht achter is gekomen. Tevens dus het voeg- en kitwerk vernieuwen. Dezelfde tegels (nieuwe) hebben wij klaarliggen. Het gaat om 2-3 m2.

Voeg- en kitwerk of tegelwerk vervangen in de douche

Vanwege het versleten voegwerk is er lekkage in mijn douche. Ik wil graag mijn douche opnieuw laten voegen. Als het nodig is wil ik ook mijn douche opnieuw laten plaatsen, maar dat wil ik eerst met de vakman overleggen.

Voeg- en kitwerk in badkamer

Badkamer opnieuw kitten en voegen. Enkel de grond en het bad gedeelte. Circa 10 m2.

Voeg- en kitwerk in badkamer controleren en herstellen

Ik wil weten wat het kost en op welk termijn het mogelijk is opnieuw een badkamervloer van ongeveer 2 bij 2 meter te laten voegen en eventueel kitten.

Voeg- en kitwerk in de badkamer vervangen

Graag de voegen en het kit van douchehoek laten vervangen. Het zijn witte voegen en witte kit. De tegels zijn ongeveer 55 x 33 cm. De douchehoek is 90 x 90 cm. De douchehoek heeft een kunststof bak. Het tegelwerk loopt tot aan het plafond op ongeveer 2,40 meter.

Voeg- en kitwerk in de badkamer vervangen

Ik heb lekkage in de douchehoek door slecht voeg- en kitwerk. Er is 1 tegel met een scheur. Breedte van de hoek is 95 en 85 cm. Hoogte 185 cm. Dus met name voeg- en kitwerk en wellicht 1 of 2 tegels vervangen. Er zijn reservetegels aanwezig.

Voeg- en kitwerk vervangen van de badkamer

Regulier onderhoud van de voegen en kitten in de badkamer. Sommige delen laten los en moeten vervangen worden. De horizontale voegen beneden zijn nu ingewassen maar moeten eigenlijk weggeslepen en daarna gekit worden. De voegen van de douchetegels dienen deels ook vernieuwd te worden. Het bad is 170 x 70 centimeter. De douche is 80 x 80 centimeter. De badkamer is 225 centimeter hoog.

Voeg- en kitwerk in de badkamer

We hebben lekkage, voegsel tussen de tegels is aan het slijten op de douchevloer, daarnaast het kitwerk aan de randen. De ruimte is ongeveer 1 bij 2.50 meter. We willen het voegsel en het kitwerk opnieuw laten doen.

Voeg- en kitwerk in de douchecel vernieuwen

Wij hebben lekkage in onze badkamer. Wij hebben er zelf een beetje last van, de buren middels de gezamenlijke muur hebben wel erg veel last. Gebleken is dat in onze badkamer ondeugdelijk voegwerk is en slecht kit werk. Ook is er een plancet welke niet goed is aangebracht en waardoor het kan lekken door de voegen. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en een offerte te ontvangen.

Voegen in tegelwerk herstellen

Lekkage in de vloer van de douchecabine in de badkamer boven, waardoor lekkage in woonkamer. Een en ander is vandaag (12/1) namens Aegon Verzekeringen vastgesteld door een expert van Nieuwenhuis Schade Onroerend Goed uit IJsselmuiden. In deze badkamer verbouwd/ geïnstalleerd door Delta Sanitair, destijds ook gevestigd in Heerenveen. Ik ben op de hoogte van het faillissement van Delta Sanitair en Keukens in 2014. Ik kom echter de naam Delta op meerdere locaties nog tegen, vandaar deze vraag aan u, want mogelijk is er een link. De uit te voeren werkzaamheden zouden moeten zijn: Herstel voeg- en kitwerk vloertegels; Herstel voeg- en kitwerk afvoerputje; Herstel voeg- en kitwerk wandtegels. Bij voorbaat dank voor uw reactie.