Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloertegels leggen op balkon? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloertegels leggen op balkon. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloertegels leggen op balkon

Vloertegels leggen begane grond

Ik wil 51 m2 vloertegels laten leggen op de begane grond nadat een andere partij vloerverwarming heeft geplaatst. Tegels leveren wij aan (hornbach).

Toiletruimte betegelen

Ik wil de muren in de toiletruimte laten betegelen. Er zitten al tegels op, maar enkele zijn kapot gegaan. Ongeveer 5 m2. Vloer ook leggen: 1 m2. Wandtegels nog niet aangeschaft, vloertegels wel. Zo snel mogelijk i.v.m. toilet gebruik.

Vloertegels leggen

Ik wil graag vloertegels laten leggen in hal,keuken en bijkeuken op een aangelegde vloerverwarming. Totale oppervlakte in 18m2. Formaat tegel : 60x60 De tegels heb ik al uitgezocht. De vloerverwarming wordt ingefrezen in een betonvloer.

Vloertegels leggen op balkon

verlijmen van vloertegels van 2'2 op een balkon verlijmen ongeveer 12 vierkantemeter

Vloertegels leggen

We willen graag 53 m2 vloertegels in de keuken en in de woonkamer laten leggen. Er ligt op dit moment nog laminaat. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief het verwijderen van de huidige vloer. De tegels koop ik zelf.

6 portiekhallen van nieuwe vloertegels voorzien

Wij hebben 6 portieken die wij opnieuw willen betegelen. Dat zou betekenen oude tegels verwijderen en nieuwe tegels leggen. Wat zouden we minimaal kwijt zijn? Oppervlak per hal is zo'n 30 vierkante meter. Gebruik is voetverkeer en fiets in berging zetten.

Vloertegels leggen (76 m2)

ik wil in mijn nieuwbouwhuis de vloer laten leggen. het gaat om 58 m2. ik kan de tegels aanleveren als u de overige zaken zoals lijmt wilt regelen. daarnaast moet er in de aanbouw 18m2 ook nog de tegels worden gelegd. graag ontvang ik een prijsopgave

De gang en toilet voorzien van nieuwe tegels

Ik zoek een tegelzetter die 6 m2 aan wanden kan betegelen (over bestaande tegels heen) en 9 m2 aan vloertegels (over betonnen vloer) kan leggen. De benodigde tegels zijn aanwezig.

Badkamer vloertegels leggen

Ik wil graag vloertegels in de badkamer laten leggen (9m2). De afmeting van de tegels is 30x60cm, deze ga ik zelf aanschaffen.

Vloertegels leggen keuken

Ik wil graag 8 - 10 m2 vloertegels laten leggen in de keuken. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.