Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloertegels leggen in de hal en de WC? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloertegels leggen in de hal en de WC. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloertegels leggen in de hal en de WC

Tegelwerk badwanden en stukje vloer

2 wanden van het bad betegelen. 1 korte kant en 1 lange kan. Stukje vloer rijtje tegels leggen, eerst egaliseren. Een vriend heeft het bad geplaatst en nu moeten 2 badwanden geplaatst en betegeld worden. De badwanden zijn aanwezig. Voorheen stond daar een douchebak. Deze is verwijderd. Over een stukje Rauwe betonnen /cementen vloer.... Randje vloertegels moet eerst geëgaliseerd en dan kleine rand met enkele voertegels betegeld worden en nodige kitten. Tegels zijn in overleg te leveren. Graag een vrijblijvende prijsopgave.

Vloertegels leggen

Ik zou graag antraciet grijze keramische vloertegels van 30 x 30 cm laten leggen in mijn keuken. Totale oppervlakte is nog geen 8 vierkante meter. Er ligt al een tegelvloer, dus er moet op tegels betegeld worden. Ik kan de tegels zelf aanschaffen.

Vloertegels in de keuken laten leggen

Ik wil vloertegels laten leggen in de keuken. 60 bij 60 cm. 40 vierkante meter.

Vloertegels plaatsen in bedrijf

Het betreft het leggen van een tegelvloer in een bedrijfspand. Het gaat om 80 m2. Een betonnen vloer met vloerverwarming. Waarschijnlijk tegels van 60 x 60 cm. In november zal het pand opgeleverd worden. Graag ontvang ik van u een prijsopgave voor het tegelwerk.

Vloertegels leggen in een winkelruimte

Ik wil graag vloertegels laten leggen in onze winkelruimte. Het bedraagt een oppervlakte van ongeveer 90 vierkante meter. De klant zorgt ervoor dat de vakmensen alleen maar hoeven te leggen.

Vloertegels leggen

Wij willen in onze gehele beneden verdieping vloertegels laten leggen. De vloer heeft een oppervlakte van ongeveer 55 m2. Wij schaffen zelf de tegels aan en het voorwerk doen wij ook zelf. Er is echter één hoek in de kamer waar een scheur in de vloer zit en ik denk dat dit eerst gevlakt moet worden voordat de nieuwe tegels gelegd kunnen worden.

Vloertegels in badkamer leggen

Ik wil mijn badkamervloer over-tegelen. De afmetingen zijn 1. 96 bij 1. 73.

Vloertegels leggen in de hal en de WC

Ik wil graag tegels laten leggen van 30 x 30 cm op de vloer van de hal die een L-vorm heeft en ongeveer 5 m2 bij elkaar is. In de wc (hangend) komen vloertegels met een motief van 20 x 20cm. De oppervlakte daar is 2,7 m2. Tegels zijn nog niet aangeschaft. Dit kan eventueel in overleg met de vakman. Er ligt nu een houten vloer in, deze kunnen we er zelf uithalen.

Vloertegels leggen in de woonkamer

Voor een begroting van onze nieuwbouwwoning (oplevering eind 2018), willen wij graag een offerte voor het betegelen van de vloer de woonkamer, keuken en bijkeuken (76 m2). Tegels zijn 60 x 60 cm.

Vloertegels leggen in woonkamer, keuken en hal

Ik wil graag plavuizen laten leggen in de woonkamer, keuken en hal (40 m2). Uitvoering het liefst op woensdag 20 december 2017.