Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloertegels leggen begane grond? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloertegels leggen begane grond. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloertegels leggen begane grond

Woning betegelen

Ik wil vloertegels laten leggen in de woonkamer, keuken en twee slaapkamers. Het totale oppervlakte ruim 100 m2. het betreft keramische tegels 75cmx75cm tegels al gekocht, kleur donker grijs, antraciet.

Grote vloertegels leggen

Ik wil graag 66m2 tegels laten leggen op afgewerkte cementvloer. Hulp aanwezig voor aanvoer tegels, aanmaken lijm etc. Tegels zijn 75x75cm. Weinig zaagwerk.

Badkamer betegelen

Ik wil graag de badkamer vloer en muren laten betegelen. vloer is 5 m2. tegels van 60x60 zijn al gekocht. Muren in totaal 14 m2, wandtegels 60x60 zijn al gekocht. Graag een offerte voor het leggen + eventueel uit slopen van de oude muurtegels/vloertegels.

Vloertegels leggen

Ik wil een tegelvloer laten leggen op onze begane grond. Het gaat om de hal, woonkamer, keuken, en bijkeuken. De oppervlakte is ongeveer 75-80 m2. De tegels die we graag willen laten leggen zijn vloertegels van de Praxis. 30x60 scandinavian wood. Kleur bruin.

Badkamer betegelen

Ik wil graag de vloer en muur betegelen zo ongeveer 30 m2 waarvan 5,5 m2 vloer. Vloertegels zijn 60x60 en wandtegels zijn 30x60. 1 wand is mozaïek, hier zijn de tegels 23x58 cm. Dit wandje is 5,5 m2. In de douchecabine komt een drain/gootje. Het heeft niets bijzonders qua leggen, of bepaald patroon.

Vloertegels in keuken leggen

Ik wil circa 4 m2 vloertegels laten leggen in keuken, naast de bestaande tegels. Maat tegels 45x45. Keuken is geheel ontruimd en schoon om in te werken. Tegels al aanwezig. In Ede.

Vloertegels leggen begane grond

Ik wil 51 m2 vloertegels laten leggen op de begane grond nadat een andere partij vloerverwarming heeft geplaatst. Tegels leveren wij aan (hornbach).

Toiletruimte betegelen

Ik wil de muren in de toiletruimte laten betegelen. Er zitten al tegels op, maar enkele zijn kapot gegaan. Ongeveer 5 m2. Vloer ook leggen: 1 m2. Wandtegels nog niet aangeschaft, vloertegels wel. Zo snel mogelijk i.v.m. toilet gebruik.

Vloertegels leggen

Ik wil graag vloertegels laten leggen in hal,keuken en bijkeuken op een aangelegde vloerverwarming. Totale oppervlakte in 18m2. Formaat tegel : 60x60 De tegels heb ik al uitgezocht. De vloerverwarming wordt ingefrezen in een betonvloer.

Vloertegels leggen op balkon

verlijmen van vloertegels van 2'2 op een balkon verlijmen ongeveer 12 vierkantemeter