Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloertegels in de inloopdouche vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloertegels in de inloopdouche vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloertegels in de inloopdouche vervangen

Nieuwe badkamer betegelen

Onze nieuwbouw badkamer dient nog betegeld te worden. Wij hebben reeds de tegels besteld en beschikbaar en zoeken nog een ervaren en kundige aannemer die dit werk uitvoert. Tegel grootte en oppervlak: - vloertegels: ongeveer 10,5 m2 - FSZU NGLASF. R10L AV AGNAN ERA 60 x 120cm. - wandtegels in inloopdouche: ongeveer 13,5m2 FSZU NGLASF. R10L AV AGNAN ERA 60x120 cm. - wandtegels in badkamer: ongeveer 10 m2 WANDFLF. UTURAN EUW EISSN 4AT3T0 x 60 cm. Wanden in de inloopdouche dienen nog voorzien te worden van een bescherming tegen vocht. Opdrachtgever levert enkel de tegels. Alle andere benodigde materialen dienen mee in de offerte opgenomen te worden.

Vloertegels in de inloopdouche vervangen

De vloertegels van de inloopdouche verwijderen en opnieuw tegelen. De oppervlakte is 1 x 1 meter. Welke tegels zijn geschikt? Kunt u die mee aanbieden? Graag uw prijsopgave na bezichtiging. Datum van uitvoering in overleg.

Badkamer betegelen

Ik wil graag mijn badkamer laten betegelen. Zowel de wanden als de vloer. Afmetingen: 2.50 meter x 4.10 meter. Inclusief inloopdouche. Vloer en wanden zijn recht. Op de vloer komt een elektrische vloerverwarming. Vloertegels 120 cm x 20 cm. Wandtegels 60 cm x 30 cm. Sloopwerk van de huidige tegels doe ik zelf. Betreft alleen het tegelwerk. Er zit een schuin dak in de badkamer, dit werk ik zelf af.

Badkamer betegelen

Wij gaan binnenkort onze badkamer opknappen. Op 1 april komt de installateur het leidingwerk afdoppen en wat aanpassen. Wij verwijderen het bad en er komt een inloopdouche. Er moet een deel van de vloer en wand worden vlak gemaakt. Daarna willen we er graag tegels over de bestaande tegels laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 4,32 m² vloertegels van 60 x 60 cm en ongeveer 21 m² wandtegels van 30,8 x 60,8 x 1 cm. Wij ontvangen graag uw offerte voor het egaliseren van de vloer en wand en het tegelzetten. De overige werkzaamheden worden door ons zelf uitgevoerd.

Badkamer en toilet betegelen

Mijn badkamer heeft een oppervlakte van ongeveer 7,3 m2. Erin zit een groot raam, een deur en een extra muurtje van ongeveer 0,7 m lang. Een deel moet iets verhoogd worden in verband met de toiletafvoer. In het muurtje wil ik graag twee nisjes hebben. Ook wil ik op een simpele manier een bankje in de inloopdouche laten metselen (van ong. 0,82 m breed en 0,35 m diep). De vloertegels zijn 60 x 60 en die komen ook op de zijkant van het bad. Daarnaast heb ik muurtegels van 60 x 30 en 85 x 25 cm. Ook heb ik 6 matjes met mozaiektegels. De toiletruimte heeft een oppervlakte van krap 1 m2. Er is een inbouwreservoir. De muren moeten tot ongeveer 1,50 m betegeld worden. De tegels die ik heb, zijn zeshoekig. Het zijn allemaal dezelfde tegels, voor de vloer en de muur. Ik wil zelf graag het patroon ontwerpen.

Badkamervloer egaliseren en betegelen

Ik wil graag de badkamervloer (170 x 168 centimeter groot) laten egaliseren met afloop naar de doucheput voor een inloopdouche. De vloer dient afgewerkt te worden met (zelf aangeschafte) vloertegels. Verdere voor en na bereiding is in eigen beheer. Werkzaamheden graag in de week van 21-25 november.

Tegels leggen in badkamer en bijkeuken

Ik zou graag vloertegels gelegd hebben in de badkamer met inloopdouche boven en in de bijkeuken beneden. Het betreft overal dezelfde tegels hardrock graphite van de praxis van 33 x 33 cm. De afmeting van de badkamer is 2 meter x 3.80 meter (inclusief bad van 175 x 75) het betreft ongeveer dan ongeveer 58 tegels. De afmeting van de bijkeuken is 2.70 meter bij 4 meter (inclusief toiletruimte van 2 meter x 1 meter) het betreft ongeveer dan 75 tegels. De vloer van de badkamer moet ook uitgevlakt worden. In de inloopdouche bevindt zich tegen de achterwand al een drain. Het voegmiddel grijs van schonox is in bezit.

Portugese tegelvloer leggen in de badkamer

Wij hebben een appartement gekocht waarvan de overdracht zal plaatsvinden op 3 augustus. Wij zijn ons nu aan het oriënteren op de noodzakelijke verbouwing en alvast wat offertes aan het opvragen. De badkamer van 170 x 190 cm willen we opknappen. We willen er een vloer in laten leggen met Portugese vloertegels van 20 x 20 cm in patroon. We hebben daar nog geen keuze in gemaakt. Mogelijk laten we de vloer aflopen in de hoek van de inloopdouche. Er komt vloerverwarming onder de tegels en een cement afdekvloer. We ontvangen graag een prijsindicatie voor het leggen van de vloertegels.

Badkamer betegelen

Badkamervloer van 5 m2 inclusief inloopdouche met douchegoot betegelen met reeds gekochte vloertegels van 60 x 60 cm. De vloer bevat vloerverwarming en is geëgaliseerd. De inloopdouche bevat 3 wanden van ieder 2 m2, waarvan 2 wanden met dezelfde vloertegels dienen te worden betegeld (waarvan 1 met inbouw koof) en 1 wand met mozaïek tegels. Verder hoeft er maar 1 wand in de badkamer zelf betegeld te worden met stroken mix tegel in wildverband, oppervlakte 4 m2. Totaal vloeroppervlak: 5 m2 Totaal wandoppervlak: 10 m2 Alle tegels zijn reeds aanwezig en de badkamer is reeds voorzien van een kimband. De lijm en het voegsel is in overleg te leveren. Ook graag ook een aparte prijs voor het voegwerk. Graag uitvoeren voor 15 augustus.

Badkamer betegelen en toilet betegelen

Het gaat om het betegelen van badkamer boven en toilet beneden. Wij maken graag deze week nog een afspraak bij ons thuis om e.e.a. door te spreken. Badkamer (~18m2 tegelwerk) Tegels zijn al in ons bezit, het gaat om de volgende werkzaamheden: - Zetten van wandtegels volgens een patroon (zigzag) - Zetten van vloertegels (60x60cm) - Maken van een afstort inloopdouche - Waterdichtmaken van gipsplaatwand achter douche. - Eventueel egaliseren betonvloer. Toilet: - Betegelen vloer - Betegelen wanden tot c.a. 1m20 hoog