Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloertegels in de inloopdouche vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloertegels in de inloopdouche vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloertegels in de inloopdouche vervangen

Badkamer gedeeltelijk opnieuw betegelen

Bad vervangen voor een inloopdouche. Het bad uit de doucheruimte wordt verwijderd en de vrijkomende gedeelten 2 m2 van de muren moeten worden herbetegeld. De benodigde tegels 33 x 25 cm voor de vrijkomende gedeelten van de muren zijn bij mij beschikbaar. Daarnaast moet de gehele vloer 170 x 180 cm = 3 m2 worden betegeld met nieuwe tegels (niet op voorraad). Tevens moet er een afvoer in de inloopdouche worden gerealiseerd. Plaats van de afvoer, vloertegels en aanvullende wensen in nader overleg.

Badkamer met tegels laten betegelen

Wij willen graag onze badkamer laten betegelen met tegels van 30 x 60 voor de wand en vloertegels van 60 x 60 cm en de wand achter de wc met tegelstroken en achter de inloopdouche. De badkamer is totaal 22 m2 met wanden.

Nieuwe badkamer betegelen

Onze nieuwbouw badkamer dient nog betegeld te worden. Wij hebben reeds de tegels besteld en beschikbaar en zoeken nog een ervaren en kundige aannemer die dit werk uitvoert. Tegel grootte en oppervlak: - vloertegels: ongeveer 10,5 m2 - FSZU NGLASF. R10L AV AGNAN ERA 60 x 120cm. - wandtegels in inloopdouche: ongeveer 13,5m2 FSZU NGLASF. R10L AV AGNAN ERA 60x120 cm. - wandtegels in badkamer: ongeveer 10 m2 WANDFLF. UTURAN EUW EISSN 4AT3T0 x 60 cm. Wanden in de inloopdouche dienen nog voorzien te worden van een bescherming tegen vocht. Opdrachtgever levert enkel de tegels. Alle andere benodigde materialen dienen mee in de offerte opgenomen te worden.

Vloertegels in de inloopdouche vervangen

De vloertegels van de inloopdouche verwijderen en opnieuw tegelen. De oppervlakte is 1 x 1 meter. Welke tegels zijn geschikt? Kunt u die mee aanbieden? Graag uw prijsopgave na bezichtiging. Datum van uitvoering in overleg.

Badkamer betegelen

Ik wil graag mijn badkamer laten betegelen. Zowel de wanden als de vloer. Afmetingen: 2.50 meter x 4.10 meter. Inclusief inloopdouche. Vloer en wanden zijn recht. Op de vloer komt een elektrische vloerverwarming. Vloertegels 120 cm x 20 cm. Wandtegels 60 cm x 30 cm. Sloopwerk van de huidige tegels doe ik zelf. Betreft alleen het tegelwerk. Er zit een schuin dak in de badkamer, dit werk ik zelf af.

Badkamer betegelen

Wij gaan binnenkort onze badkamer opknappen. Op 1 april komt de installateur het leidingwerk afdoppen en wat aanpassen. Wij verwijderen het bad en er komt een inloopdouche. Er moet een deel van de vloer en wand worden vlak gemaakt. Daarna willen we er graag tegels over de bestaande tegels laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 4,32 m² vloertegels van 60 x 60 cm en ongeveer 21 m² wandtegels van 30,8 x 60,8 x 1 cm. Wij ontvangen graag uw offerte voor het egaliseren van de vloer en wand en het tegelzetten. De overige werkzaamheden worden door ons zelf uitgevoerd.

Badkamer en toilet betegelen

Mijn badkamer heeft een oppervlakte van ongeveer 7,3 m2. Erin zit een groot raam, een deur en een extra muurtje van ongeveer 0,7 m lang. Een deel moet iets verhoogd worden in verband met de toiletafvoer. In het muurtje wil ik graag twee nisjes hebben. Ook wil ik op een simpele manier een bankje in de inloopdouche laten metselen (van ong. 0,82 m breed en 0,35 m diep). De vloertegels zijn 60 x 60 en die komen ook op de zijkant van het bad. Daarnaast heb ik muurtegels van 60 x 30 en 85 x 25 cm. Ook heb ik 6 matjes met mozaiektegels. De toiletruimte heeft een oppervlakte van krap 1 m2. Er is een inbouwreservoir. De muren moeten tot ongeveer 1,50 m betegeld worden. De tegels die ik heb, zijn zeshoekig. Het zijn allemaal dezelfde tegels, voor de vloer en de muur. Ik wil zelf graag het patroon ontwerpen.

Badkamervloer egaliseren en betegelen

Ik wil graag de badkamervloer (170 x 168 centimeter groot) laten egaliseren met afloop naar de doucheput voor een inloopdouche. De vloer dient afgewerkt te worden met (zelf aangeschafte) vloertegels. Verdere voor en na bereiding is in eigen beheer. Werkzaamheden graag in de week van 21-25 november.

Tegels leggen in badkamer en bijkeuken

Ik zou graag vloertegels gelegd hebben in de badkamer met inloopdouche boven en in de bijkeuken beneden. Het betreft overal dezelfde tegels hardrock graphite van de praxis van 33 x 33 cm. De afmeting van de badkamer is 2 meter x 3.80 meter (inclusief bad van 175 x 75) het betreft ongeveer dan ongeveer 58 tegels. De afmeting van de bijkeuken is 2.70 meter bij 4 meter (inclusief toiletruimte van 2 meter x 1 meter) het betreft ongeveer dan 75 tegels. De vloer van de badkamer moet ook uitgevlakt worden. In de inloopdouche bevindt zich tegen de achterwand al een drain. Het voegmiddel grijs van schonox is in bezit.

Portugese tegelvloer leggen in de badkamer

Wij hebben een appartement gekocht waarvan de overdracht zal plaatsvinden op 3 augustus. Wij zijn ons nu aan het oriënteren op de noodzakelijke verbouwing en alvast wat offertes aan het opvragen. De badkamer van 170 x 190 cm willen we opknappen. We willen er een vloer in laten leggen met Portugese vloertegels van 20 x 20 cm in patroon. We hebben daar nog geen keuze in gemaakt. Mogelijk laten we de vloer aflopen in de hoek van de inloopdouche. Er komt vloerverwarming onder de tegels en een cement afdekvloer. We ontvangen graag een prijsindicatie voor het leggen van de vloertegels.