Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloertegels herstellen in de fietsenstalling? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloertegels herstellen in de fietsenstalling. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloertegels herstellen in de fietsenstalling

Tegelvloer in de badkamer herstellen of vernieuwen

In onze badkamer (gerenoveerd in 2012) liggen een aantal vloertegels (deels) los en zit er vocht onder. Deze moeten opnieuw gelegd worden. Het betreft circa 6 tegels van 60 x 60 cm. De oorzaak is waarschijnlijk een poreuze voeg, maar een lekkage zou ook kunnen. Idee is: tegels eruit, drogen, onderzoeken oorzaak, oplossen en opnieuw leggen.

Vloertegels herstellen in de fietsenstalling

Ik wil graag de vloer van mijn fietsenstalling weer fatsoenlijk hebben. De gehele ruimte is circa 80 m2. Hiervan moet circa 40 m2 (de helft) vervangen/gerepareerd worden. Kapotte tegels verwijderen en afvoeren. Ik zorg zelf voor nieuwe tegels. De vloertegels zijn 40 x 60 cm.

Tegels vervangen na lekkage badkamer

Na lekkage in de badkamer opnieuw betegelen/voegen van de vloer bij de douche (dit is ongeveer 80/100 cm). Er is nog een badkamer aanwezig die waarschijnlijk opnieuw gevoegd moet worden. Door lekkage in de badkamer zijn de vloertegels beneden in de serre/keuken, gedeeltelijk omhoog gekomen over een lengte van ongeveer 400/100 cm. Deze ook graag herstellen. Alle oude tegels liggen er nu nog, graag in overleg even kijken welke er vervangen moeten worden om de lekkage te verhelpen.

Vloertegels verwijderen

Graag wil ik vloertegels laten verwijderen. Het gaat om 20 m2 woonkamer. Ik zou graag een offerte willen hebben inclusief alle bijkomende kosten: werkuren, tegels afvoeren, vloer weer herstellen etc.

Kapotte tegelvloer herstellen

Ik zou graag 1 tegel willen laten vervangen zit een kleine beschadiging op omdat er een hamer op viel. De vloertegels liggen er net 3 weken in. Ik heb zelf nog tegels. De tegels zijn gelijmd.

Tegelvloer in de badkamer herstellen

Verwijderen van 2 verkeerd gelegde tegels (ze zijn te ruim om de drain gezaagd en daardoor is de voeg veel te breed) en opnieuw leggen van twee nieuwe tegels. Het gaat om vloertegels in een badkamer.

Voegen in tegelwerk herstellen

Lekkage in de vloer van de douchecabine in de badkamer boven, waardoor lekkage in woonkamer. Een en ander is vandaag (12/1) namens Aegon Verzekeringen vastgesteld door een expert van Nieuwenhuis Schade Onroerend Goed uit IJsselmuiden. In deze badkamer verbouwd/ geïnstalleerd door Delta Sanitair, destijds ook gevestigd in Heerenveen. Ik ben op de hoogte van het faillissement van Delta Sanitair en Keukens in 2014. Ik kom echter de naam Delta op meerdere locaties nog tegen, vandaar deze vraag aan u, want mogelijk is er een link. De uit te voeren werkzaamheden zouden moeten zijn: Herstel voeg- en kitwerk vloertegels; Herstel voeg- en kitwerk afvoerputje; Herstel voeg- en kitwerk wandtegels. Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Tegelvloer met schade herstellen

Door een ongelukje zijn er 2 vloertegels beschadigd/gescheurd. Het zijn 2 porcellanato vloertegels van ongeveer 20 bij 40 cm. Ik heb nog tegels op voorraad en ik wil graag dat de beschadigde tegels worden verwijderd en er nieuwe worden geplaatst. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Oude tegelvloer herstellen

Wij hebben waterschade in de gang, waardoor de oude mozaïk gelegde tegelvloer van ongeveer 12 m2 is verzakt en er zijn ook tegels losgeraakt. Graag willen we dit laten herstellen. We denken dat alle oude vloertegels verwijderd moeten worden en de ondergrond moet worden hersteld. Daarna moeten de oude tegels weer in patroon worden gelegd. Graag ontvangen wij vooraf een offerte van een bedrijf dat bekend is met oude mozaïekvloeren. Na akkoord door de verzekering zullen wij de werkzaamheden in overleg inplannen. Er is een foto beschikbaar.

Voegen tegelvloer herstellen

Tussen sommige vloertegels in onze doucheruimte, is het cement losgeraakt en weggespoeld, waardoor water onder de vloer stroomt. Wij willen graag een metselaar die de ontstane ruimte tussen tegels dicht kan voegen. Hiervoor willen wij graag een offerte ontvangen.