Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloertegels in de douche opnieuw voegen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloertegels in de douche opnieuw voegen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloertegels in de douche opnieuw voegen

Badkamer betegelen

In badkamer 6m2 vloertegels leggen en 7m2 wandtegels zetten. Douche putje aanpassen. Tegels reeds aanwezig. Indien mogelijk in week 8

Vloertegels in de douche opnieuw voegen

Kleine klus, het vervangen en voegen van een vloertegel De voegen zijn wit en de oppervlakte van de douche ruimte is ongeveer 1,5 m2. Momenteel lijkt de voeg water door te laten.

Badkamer betegelen

Wij willen graag een badkamer laten betegelen: * 26 m2 wanden tegelmaat 250 x 200 en de toeslag voor 600 x 600 cm * 4,5 m2 vloertegels formaat 600 x 600 en vloerdrain plaatsen * 4 m2 mozaïek tegeltjes * 4,5 m2 cementdekvloer * Inclusief lijm, grijze voeg * Sanitair is ligbad, hangtoilet, kranen voor wastafel en douche

Vloertegels op een zandcementvloer aanbrengen

4 m2 vloertegels leggen met een zand-cement dekvloer (deze moet er nog in gelegd) erbij met afschot naar douche instap. Betegelen van de muren circa 6.5 m2 instapdouche.

Badkamervloer betegelen over bestaand tegelwerk

Ik wil graag de badkamervloer laten betegelen over de bestaande vloer heen. In badkamer zit een bad, hangtoilet, douche putje en radiator. De kolom van de wastafel moet weggehaald worden voordat er betegeld kan worden. De afvoer komt uit de vloer. Het gaat om in totaal 5,5 m² vloertegels van 45 x 45 cm. Ik ontvang graag uw offerte.

Tegels zetten in badkamers

Het betreft drie badkamers waarbij een deel van de wanden tot 1.80 meter (toilet) hoog gaan en andere volledig tot het plafond (douche). Vloertegels zijn 60 x 60 cm, wandtegels 30 x 60 cm. Ik wil namelijk dat er wordt betegeld in de badkamer. Het gaat om totaal 50 m2. De vloertegels zijn reeds in bezit.

Badkamer betegelen

Ik ben op zoek naar een vakkundige tegelzetter die vanaf maandag 4 december tegelwerk kan plaatsen in onze badkamer. We willen 17 m² wandtegels laten plaatsen van 40 x 25 cm en 5 m² vloertegels van 60 x 30 cm. Er moet om een douchedrain van 80 cm in de vloer worden betegeld. Er is ook een decoratieve bewerkte tegel van 40 x 25 cm. Die willen wij als enkele rij tegels op de wand bij de douche laten plaatsen en achter het badkamermeubel van het plafond tot de vloer. We ontvangen graag uw offerte.

Voegen in de douchevloer vervangen

De voegen tussen de vloertegels in mijn douche moeten worden vervangen. Tegels zijn ongeveer 30x30 en de douche is ongeveer 90x90.

Badkamer laten tegelen

Wij willen onze badkamer laten tegelen. De afmetingen van de badkamer is lhb 1950 x 2500 x 1900 mm. We hebben drie type tegels eerste type is 120 x 20 cm houtlook hiervan willen we boven de wasbak een strook met 7 tegels horizontaal boven elkaar. Hiernaast willen we deze ook in de douchecabine ook horizontaal boven elkaar (weinig snijwerk). Tweede type tegels is mat wit 90 x 30 cm deze willen we op de overige wanden hebben (redelijk wat snijwerk). Als derde hebben we als vloertegels grijs van 60 x 60 cm. Hierbij moet uitsparing komen voor afvoer in douche en zou onder een kleine hoek moeten aflopen zodat het water goed wegloopt. De badkamer is helemaal gestript, zodat er makkelijk gewerkt kan worden. Enige punt van aandacht is het af laten lopen richting het douche putje. PS: Vloer is voorzien van elektrische vloerverwarming. Dit is een 1 mm dunne film laag op het originele beton. Dus enige voorzichtigheid is geboden. 25 m2 aan tegelwerk. We hebben de tegels reeds gekocht bij Maxaro in Roosendaal. Ik heb een gedetailleerd tekening van de badkamer en hoe de tegels verdeeld moeten worden. Eind juli of begin augustus uitvoeren.

Vloertegels leggen in de badkamer

Wij willen graag vloertegels laten leggen in onze badkamer. De badkamer is ongeveer 4 m2 groot en de nieuwe tegels zijn 60x30cm. Met afschot leggen, over de huidige tegels en met douche putje. Tegels (4,4 m2) zijn gekocht en aanwezig. Niet aanwezig zijn tegellijm en voegsel (grijs). Tevens het geheel afkitten. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius