Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloertegels in de berging aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloertegels in de berging aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloertegels in de berging aanbrengen

Vloertegels leggen in berging en toilet

Ik wil graag de vloer in de berging laten leggen (1x3 =3 m2 en 1x2 =2 m2) en de WC (1x2 = 2m2). Ik heb de tegels al gekocht en wil dit zo snel mogelijk laten doen

Vloertegels in de berging aanbrengen

Klant heeft waterschade gehad laminaat vloer moet er nog uit inclusief wasmachine koelkast Ed ivm rugklachten kan meneer dit zelf niet doen 6,6 m2 graag telefonisch reageren

Vloertegels leggen

Ik wil graag in mijn berging van 20 m2 vloertegels laten leggen en op zolder ongeveer 55 m2. Graag zou ik hiervan een offerte willen ontvangen via de mail. Tegels moeten op de zandcementvloer worden geplaatst. In de berging kometen tegels van 30x60cm, de tegels voor de zolder moeten we nog uitzoeken. Waarschijnlijk tegels van 45x45 of 30x60 centimeter.

Vloertegels leggen

Ik wil vloertegels in de keuken en doorlopend naar de woonkamer en overloop en de berging. De tegels zijn 60 x 60 cm. Onder de tegelvloer ligt nieuwe vloerverwarming. Tegels schaffen we zelf aan, tegellijm graag aanschaffen in overleg met de vakman.

Cementdeklaag laten egaliseren om vloertegels te leggen

Gaat om te betegelen ruimtes: woonkamer, keuken en niet onder blok, hal zonder toilet, berging en trapkast. Netto vloeroppervlakte: 52 m2. De werkplek is goed bereikbaar. Eerst de klant bellen voordat u een offerte maakt.

Woning betegelen

Ik wil graag de kamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer, wc, hal en berging laten betegelen. Dit is ongeveer 80 m2 vloertegels. Daarnaast wil ik de wanden laten betegelen van de wc, badkamer, logeerkamer, berging en keuken dit is ongeveer 30 m2. Tegels en tegellijm zijn aanwezig.

Vloertegels leveren en leggen

Ik wil graag de vloer van de woonkamer, de hal, de keuken en de berging laten betegelen (44 m2). Woonkamer is 18.20 m2, hal 3.88 m2, keuken 12.73 m2 en berging 2.47 m2. Tegelsoort: grijs of beige of lichtbruin glans (maximaal 16 euro per m2). Ik wil graag tegels van 30 bij 30 of 40 bij 40 cm. Kunt u mij een offerte sturen van de totaalprijs (tegels en laten zetten)? Inclusief verwijderen huidige tegels. Het betreft een nieuwbouwwoning, beton.

Vloertegels zetten in de berging

Ik wil graag vloertegels laten leggen in een berging, in totaal 9 m2. Graag een offerte hiervoor. Tegels zijn al gekocht, 60 bij 60 cm. Het betreft een betonnen ondervloer.

Keuken, hal en berging betegelen

Wij willen een nieuwe tegelvloer laten plaatsen over de bestaande vloertegels in de keuken, hal en berging. Het gaat om in totaal tussen 25 en 30 m². We hebben nu tegels van 30 x 30 cm en we willen graag een iets grotere tegel of een langwerpige tegel. Ik zal zelf primer aanbrengen en de vloer egaliseren. Er mag ook een aanbieding worden gedaan voor de levering van de tegels.

Vloer en wandtegels laten zetten

Ik wil graag 50 m² vloertegels laten leggen, afmeting 50 x 50 centimeter, in de keuken, hal, berging en wc. De aanschaf van de tegels verzorg ik zelf. Daarnaast wil ik ook graag tegels op de wand van de wc ruimte laten plaatsen, ongeveer 5 m². Ook deze tegels verzorg ik zelf. Verwachte uitvoer datum ongeveer half/eind mei.