Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloeren van nieuwbouw woning betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloeren van nieuwbouw woning betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloeren van nieuwbouw woning betegelen

Vloeren van nieuwbouw woning betegelen

Ik wil een gehele nieuwbouw woning exclusief de badkamer en toiletruimte laten betegelen. Woning wordt 3e of 4e kwartaal van dit jaar opgeleverd. Het gaat om 133 m2. Ik verzorg zelf de tegels.

Badkamer tegelen, wanden en vloeren

ik wil graag mijn nieuwbouw badkamer laten betegelen. Het gaat om 6 m2. Wanden oppervlakte is ongeveer 26 m2

Tegelwerk toilet en badkamer nieuwbouw

Voor ons nieuwbouw huis willen we graag de toilet + badkamer (tezamen 20 m2 aan wanden/vloeren) laten betegelen. Op de vloer willen we graag tegels van 60 x 60 cm. Op de wanden 30 x 60 cm. Graag ontvang ik van u een offerte voor het tegelwerk.

Badkamer en toilet betegelen

Ik wil graag onze badkamer en toilet laten betegelen, het is voor een nieuwbouw huis dat in januari 2018 wordt opgeleverd. Het meeste wordt casco opgeleverd. Badkamer: betegelen van wanden (2.7 x 2.2 x 2.6 meter) en vloeren (5.4 m2), verlagen van het plafond tbv spotjes het plaatsen van ophang toilet/wasmeubel/douche en douchewand/plaatsen van inbouw bad. Toilet: wanden (1.2 x 1.22 x 2.6 meter) en vloer(0.2 m2) betegelen/ophangen inbouw toilet/fontein wasbak. Spullen schaffen wij zelf aan.

Vloeren laten betegelen

Ik wil graag vloertegels in mijn huis. Het gaat om de woonkamer, keuken gang doorlopend, totaal 38.9 m2. Daarnaast 3 slaapkamers met een overloop, samen 30 m2. Ik heb een idee van wat voor tegel ik wil maar heb nog niets concreet. Betonnen ondergrond(en) in casco woning, nieuwbouw. De oplevering zal rond mei 2016.

Tegelwerk vervangen

In een nieuwbouw appartement dient het toilet en de badkamer betegeld te worden. De wanden en de vloeren zijn samen 27 m2. Daarnaast dient er een wastafel en een designradiator geplaatst te worden.

Tegels laten zetten

Ik ben benieuwd wat uw m2 prijs is voor het zetten van tegels. Prijsopgave graag inclusief materialen als voorstrijk, lijm, voegmateriaal. Het gaat om 60x60 tegels in de badkamer en 2 toiletten. De tegels lijmen op behangklare stenen muren, nieuwbouw. Wanden en vloeren samen is 100 m2. Kunt u ook optioneel het transport incalculeren binnen Amsterdam en met de lift omhoog? In dat geval de tegels vanaf de winkel meenemen. Oplevering van het appartement is november 2014. Graag een prijs per m2 per mail.

Badkamers betegelen

Vloer totaal 18 vierkante meter : tegels 60 x 60 douche 2 x 12 mozaïek matjes 30 x 30 : (douche oppervlak 120 x 90) wanden 13 vierkante meter : tegels 30 x 60 Eerst wanden tegelen, vervolgens zal de electricien de vloerverwarming leggen. Hierna vloeren tegelen. Het betreft nieuwbouw/renovatie vloeren liggen al op afschot en douchegoten zijn meegestort in de smeervloer.

Tegelzetten in nieuwbouw

Tegels zetten in nieuwbouw was-/cv-ruimte, toilet en badkamer. Materialen worden in eigen beheer ingekocht in overleg met tegelzetter. Eventueel in combinatie met installeren sanitair e.d. Toilet en badkamer wanden en vloeren. En was/cv ruimte alleen de wanden. Aantal m2 weet ik nog niet precies.

Tegelwerk nieuwbouw

Betegelen van badkamer, wc en bijkeuken. Het betreft wanden en vloeren. Badkamer 2,5 bij 2,5 meter. Toilet 1,5 bij 1 meter. Bijkeuken 2m bij 2,5 meter. Standaarhoogte. Betreft nieuwbouwwoning. Tegels zijn aanwezig.