Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloeren egaliseren en betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloeren egaliseren en betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloeren egaliseren en betegelen

Vloeren egaliseren en betegelen

Ik ben op zoek naar iemand die onze gehele benedenverdieping kan egaliseren. De oude vloer is reeds verwijderd, er ligt alleen nog beton. Het gaat om 120m2 verschillende ruimtes. Dorpels reeds verwijderd. Graag zou ik vernemen wat hier de kosten voor zijn en op wat voor termijn dit zou kunnen. Ook zoek ik een tegelzetter om de vloer erna te betegelen met een 90x90cm tegel. Is dit ook iets wat via u kan? Alles liefst nog in augustus of begin september. Ik verneem het graag,

Tegelwerk binnen en buiten bij een nieuwbouwwoning

Begin januari 2018 zal onze nieuwbouwwoning worden opgeleverd en wij zoeken een tegelzetter voor het leggen van 90 m² tegels binnen en 40 m² buiten. Binnen willen we tussen half januari en begin februari laten uitvoeren, buiten kan afhankelijk van het weer ook later. Het gaat om de volgende klus: -Eventueel deels egaliseren van de vloer, die wordt uitgevoerd als een geïsoleerde ribcasettevloer (Rcwaarde >=3,5 m2K/W). De vloeren worden afgewerkt met een cementdekvloer van circa 6 cm dik. Graag horen we hoeveel mm u eventueel kunt overbruggen met tegelen. Daarnaast hebben we vloerverwarming die tijdens de bouw in de vloeren wordt aangebracht. -Vanuit de bouw komt de keramische houttegel Pamesa Kingswood Musgo 85x22 cm in de badkamer op de begane grond. Deze willen we doorleggen in de slaapkamer begane grond en woonkamer en keuken. In totaal +/-73 m². -In de entree, toilet en bergruimte willen we de VT Wonen Hormigon Floret Antracite Decor 60x60 cm tegel. Dit gaat om in totaal 10 m². Hierin is nog geen rekening gehouden met snijverlies. -In de keuken komt een hexagon glasmozaïek tegel op de wand tussen het aanrechtblad en de keukenkastjes, maximaal 3 m². -Daarnaast zouden we heel graag de Pamesa Kingswood Musgo buiten willen doortrekken. De ondergrond gaan we zelf (laten) afgraven en ophogen tot de juiste hoogte, maar moet nog worden voorzien van een vochtdoorlatende egalisatielaag. Dit gaat om in totaal 45 m². Het buitentegelwerk hoeft niet tegelijk met het binnen tegelwerk worden uitgevoerd. In de bijlage foto’s van de tegels. We kunnen ook de bouwtekening mailen. Indien u interesse heeft in dit project ontvangen we graag een offerte voor het legwerk. De tegels kunnen we zelf inkopen, mocht u hier ook een prijs voor willen offreren dan graag de offerte opsplitsen in tegels en het legwerk. Lijmen en voegmiddelen graag ook leveren.

Betegelen van de hal en woonkamer

Graag vloeren hal en woonkamer egaliseren. Tegels (20x20cm) leggen in hal, ong 6m2. Houtlooktegels (ong 1mx 25cm) leggen in huiskamer, ong 40m2. Tegels zullen we zelf aanschaffen, overige materialen graag bij offerte.

Vloeren egaliseren

Wat kost het mij om vloeren te laten egaliseren. Het om 3 kamers en een gang. In totaal 36 vierkante meters. Daarna wordt erop getegeld Het werk is in Antwerpen

Wanden en vloeren van badkamer en CV-hok tegelen

Badkamer wand/vloer + cv-hok (vloer): - Egaliseren/stuken - Tegelen Badkamer: Afmeting: L 223 B achter 95 B voor 130 H 230 Wand: tegels 30 x 60 cm hoogglans wit en mozaïek, hele tegel Vloer: tegel 60 x 60 cm, circa 2 meter

Badkamer en keuken betegelen

Badkamer (muren: 12-13 m2 (tegels van 60x60x4,2) / vloer badkamer: 5-6 m2 (tegels van 15x90)) - tegelen muren, vloeren en plinten - voegen - afkitten Kimmen en aanbrengen dispersieprimer in overleg. Keuken (muren: 2 m2 (tegels van 60x60x4,2)) - eventueel licht egaliseren muur - tegelen - voegen - afkitten De tegels en tegellijm en voegsel zijn al aanwezig. Aanvang kan per direct.

Egaliseren van betonnen vloeren en muren ...

Egaliseren van betonnen vloeren en muren en vervolgens leggen van circa 10m2 vloertegels (lijmen) en zetten van circa 22m2 muurtegels in de badkamer.

M.b.t. de badkamer van mijn nieuwe ...

M.b.t. de badkamer van mijn nieuwe woning (bj 1991) wil ik graag de volgende werkzaamheden (laten) uitvoeren: Betegelen - het verwijderen van de huidige tegels op de muren en vloeren - het egaliseren van de onderliggende muren/vloeren - het aanbrengen van nieuwe tegels op de muren en vloeren tot aan het plafond; de huidige tegels lopen tot ongeveer 40 cm. van het plafond - totaal gaat het om ongeveer 28 m2 muren (twee muren van 3*2,5 meter, twee muren van 1,7 *2,5 meter en een muurtje ter afscheiding van de wasmachine van 80cm bij 2,5 meter) en om ongeveer 6 m2 vloer (3 bij 1,7 meter) Aanbrengen douchecabine - het aanbrengen van een douchekabine zonder bak, de leidingen lopen vanaf de huidige thermoskraan naar beneden de grond in, dus de kabine kan tegen de muur aan staan

We zijn op zoek naar een tegelzetter die ...

We zijn op zoek naar een tegelzetter die voor ons de wanden en vloeren wil aansmeren en betegelen. Daarnaast ook een muurtje zetten en de sleuven egaliseren. Ook willen we weten of er over de bestaande tegels getegeld kan worden of dat er gestript moet worden.

Wij ontvangen op 4 december de sleutel ...

Wij ontvangen op 4 december de sleutel van ons nieuwe huis. Hierin willen we dakkapel gaan plaatsen bij de badkamer. Vervolgens willen we de badkamer (ca. 2x3) gaan renoveren. Badkamer met aparte douche, bad, wc en wastafel. We zullen het plaatsen en voorbereiden zelf uitvoeren. Alleen het tegel werk willen we uitbesteden. Daarnaast misschien nog wel advies hoe we de wanden moeten egaliseren, indien nodig. Als dat afgerond is dan kan de vakman aan het werk met de keramische tegels. Zowel de wanden als de vloeren moeten gedaan worden. Graag zouden we willen weten wat hiervoor de gemiddelde doorlooptijd is en wat de gemiddelde kosten voor een standaard badkamer van bovenstaand formaat.