Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer woonkeuken en hal betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer woonkeuken en hal betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer woonkeuken en hal betegelen

Vloer woonkeuken en hal betegelen

Ik wil graag de vloer in de woonkeuken (circa 25m2) en hal (circa 8 m2) en toilet (ca. 1 m2) laten betegelen. Eerst wordt vloerverwarming aangelegd en daarop moeten de tegels worden gelegd. Het betreft de begane grond.

Tegelvloer vernieuwen in de woonkeuken

Wij willen graag een prijsindicatie voor het vernieuwen van de tegelvloer in onze woonkeuken van 16 m². De bestaande vloertegels moeten verwijderd en afgevoerd worden. Daarna moet de vloer geëgaliseerd worden en willen we er tegels van 60 x 14,5 cm op laten plaatsen. Wij zullen die tegels zelf aanschaffen. We hebben deze al in de toiletruimte en hebben nog wat tegels over. We willen dat het één geheel wordt. Er zit geen vloerverwarming in deze vloer. Er is ook een trap in de ruimte, daar moet een aluminium strip als afwerking worden geplaatst. We maken graag een afspraak om het werk hier te bekijken en ontvangen daarna uw offerte.

Potscheuren vloer laten leggen

In een nieuw in te richten woonkeuken willen we een potscheuren vloer laten leggen. Oppervlakte circa 32 m2. Eventueel uit te breiden met 7 m2 voor het keukendeel.

Hardstenen vloer leggen

Het leggen van een hardstenen vloer in een woonkeuken, ca. 28m2. Tegels leveren we zelf aan.

Betegelen vloer

Betegelen vloer woonkeuken van 30 m2 waarvan ca 20 m2 over bestaande tegels en 10 m2 op nieuwe afwerkvloer. Deze dienen op dezelfde hoogte te komen als de bovenkant van de bestaande tegelvloer. Tegel grootte 60 x 60 cm, keramische tegels. Tegelzetter levert lijm en voegsel.

Woonkeuken betegelen

In de woonkeuken moet ongeveer 30 vierkante meter tegels worden gelegd. Tegels hebben we al. Wanden en vloer.

Tegelwerk voorkamer en woonkeuken, ...

Tegelwerk voorkamer en woonkeuken, vloer, 50m2. Liefst met 14 dagen starten.

In onze woonkeuken willen we op de vloer ...

In onze woonkeuken willen we op de vloer een cementtegelvloer gelegd hebben. De tegels zijn reeds gekocht bij Emery & Cie in Antwerpen. De te leggen oppervlakte is 26,32 m2. Het betreft een motief waarin 3 verschillende tegels zijn verwerkt. Door Emery & Cie is hier al een ontwerp voor gemaakt. De plaatsingsvoorschriften luisteren nogal nauw. Dus wij zijn op zoek naar een tegelzetter die al vaker met deze materialen heeft gewerkt. Wij hebben echter een zeer uitgebreid document met deze plaatsingsvoorschriften van de leverancier gekregen. Graag zou ik een schriftelijke indicatie ontvangen. Vriendelijke groet,

leggen van natuurstenen vloer in de ...

leggen van natuurstenen vloer in de woonkeuken ca 55 m2, tegels zijn 1x1 meter

grote woonkamer, willen we in tweeen ...

grote woonkamer, willen we in tweeen gaan maken door middel van oude schuifdeuren, woongedeelte is ongeveer 35vierkante meter, hier willen we oude planken voor uitzoeken en de woonkeuken (ook ongeveer 35m) met een natuurstenen plavuis (is nog niet uitgezocht, dus kan nog ander soort tegel worden) met oude uitstraling. huis is pas 3 jaar oud, maar we willen het vanbinnen een oude uitstraling geven. het huis staat in kampen en we krijgen de sleuten per 5 dec. De vloer moet gedaan worden tussen 12-12-05 en 20-12-05, want 24 dec. verhuizen we. niet alleen het tegelwerk maar ook de houten vloer moet gelegd worden