Error loading MacroEngine script (file: Subnav.cshtml)

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer in een snackbar betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer in een snackbar betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer in een snackbar betegelen

Vloer in een snackbar betegelen

Wij zijn met spoed op zoek naar een tegelzetter die tijd heeft om een vloer van 65 m² in een snackbar te betegelen met tegels van 1 x 60 x 60 cm. We willen afspreken op de locatie en overleggen dan ook over de prijs.

Het leggen van een tegelvloer over een ...

Het leggen van een tegelvloer over een bestaande vloer. Er moet ca 90 m2 tegels worden gelegd in een magazijn, de snackbar en de keuken. Betreft 1e week van augustus.