Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer en sanitaire ruimtes betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer en sanitaire ruimtes betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer en sanitaire ruimtes betegelen

Vloer en sanitaire ruimtes betegelen

Op de gehele begane grond (bestaande bouw en aanbouw) en badkamer dient de tegelvloer (Afm. tegel: 60x120cm) gelegd te worden. Totaal aantal m2: ca. 140 m2. Dit moet op een betonnen ondergrond gelegd worden.

Betreft tegelwerk nieuwbouw bungalow sanitaire ruimten

Vloer en wanden van 2 badkamers (tot plafond) en een toiletruimte vloer en wanden (halfhoog) betegelen. Vloertegels ca. 60x60. wandtegels 30x60. Er is vloerverwarming. De vloer is ongeveer 16.5m2, de wanden ongeveer 60m2. Graag een gespecificeerde prijs voor of arbeidsloon of m2 prijs.

Sanitaire ruimtes betegelen

Ik wil graag de vloer in de toiletruimte op de begane grond, de badkamer op de eerste verdieping laten betegelen. Materiaal en kleur is Pinterest antraciet. De afmeting van de tegels zijn 45 bij 60 cm. De grootte van de vloeren in de toiletruimte en de badkamer is nog onbekend, daarom vragen wij een specialist die bij ons de ruimte kunnen afmeten.

Tegels zetten in keuken, hal en sanitaire ruimtes

In ons huis moet een tegelvloer gelegd worden in de keuken, de hal, technische ruimte, toilet, badkamer en toilet boven. De totale oppervlakte van de vloer zal ongeveer 90 m2 zijn. De tegels zijn al aanwezig, de overige materialen zal de vakman moeten regelen.

Woonkamer en sanitaire ruimten van nieuwbouwhuis tegelen

Ik wil in mijn nieuwbouwhuis tegels laten leggen in de woonkamer (60 m2, 265 x 1800) op een vlakke cementdekvloer. Op de slaapkamers totaal 45 m2 (200 x 1200) op een vlakke cement dekvloer. Tevens op beide etages de wc vloer te betegelen en het inbouw reservoir. Vervolgend de complete badkamer (300 x 200). Graag zou ik uw mail adres ontvangen, zodat ik de tekeningen kan doorsturen van kamers en de aan te brengen betegeling.

Vloeren en sanitaire ruimtes tegelen

Vloer 100 m2 tegelen met 30 * 60 tegels in wild verband badkamer 1 : 3 x 2 wanden 25 * 33 cm badkamer 2: 2 x 2 wanden 25 *33 cm wc : wanden 25 * 33

Tegelzetten in een sportschool

Ik wil graag een offerte voor het betegelen van onze kleedkamers in de sportschool die we nu aan het verbouwen zijn. Ik zoek een tegelzetter die mij gegarandeerd tegelwerk kan leveren dat waterdicht is, want wij hebben een sportschool op de eerste verdieping met daaronder de supermarkt. Hier mag absoluut geen lekkage ontstaan. Het gaat om 2 kleedkamers van 22 m2 aan vloer oppervlakte, dus 44 m2 totaal, die we willen voorzien van "simpele" 60 x 60 zwart/antraciet vloertegels, ongeveer 5 m2 per kleedkamer is douche vloer die nat wordt. Verder willen wij in beide kleedkamers de douchewanden voorzien van wandtegels, dit is bij elkaar 40m2 (heren en dames kleedkamer). Het afvoer putje en de sanitaire voorzieningen liggen er al in, gaat echt om het voorbereidend werk en het (waterdichte) tegelwerk. Tegelwerk voor de vloer komt op beton, de wand deels steen, deels groene gipsplaat. Uitvoering z.s. m, werkplek: Graag hoor ik van u.

Voegen in de badkamer vernieuwen

Ik heb een badkamer van 205 x 215 cm waarvan de wanden en vloer betegeld zijn met tegels van 60 x 30 cm. De voegen zijn 5 mm. De vloer is antraciet en de wanden zijn wit. Nu ben ik benieuwd wat de kosten zijn als ik alle voegen en kitranden wil laten vervangen. Kit volledig vernieuwen en de voegen uitslijpen en opnieuw aanbrengen. Ik zal als voorbereiding zorgen dat de badkamer helemaal leeg is. Alle meubels en sanitaire producten zullen verwijderd zijn. Wanneer gewenst kan ik foto's maken en aanleveren.

Plavuizen vloer leggen

Plavuizen leggen na egaliseren vloer in sanitaire ruimtes en keuken plus hal voor in totaal 70 m2. Plavuizen leveren we zelf aan.

betegelen van wand en vloer in 4 ...

betegelen van wand en vloer in 4 sanitaire ruimten