Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer van hal en gang tegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer van hal en gang tegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer van hal en gang tegelen

Vloer van hal en gang tegelen

Tegels voor vloer en gang leveren en leggen. Verder tegeltjes boven aanrechtkastjes weghalen en opnieuw betegele.

Vloer in woning betegelen

Het gaat om het tegelen van de vloer in de woonkamer, keuken en hal. Het gaat om licht grijze tegels maat 90x90. De totale oppervlakte is ongeveer 95 m2

Dubbele entree en keukengedeelte betegelen

Ik wil graag de dubbele hal opnieuw laten betegelen (hal 1 met deurmat: ongeveer 3 m2, hal 2 ongeveer 6 m2). Daarnaast wil ik het gedeelte bij de deuken ook betegelen. Eerst de houten vloer eruit snijden en dan betegelen. Ongeveer 3,5 m2. Graag een offerte met en zonder tegels. Heb nog geen tegels gevonden maar wellicht een groter formaat. In de bijlage vindt u ook foto's. Ik hoop spoedig op uw reactie.

Marmeren vloer opknappen

Op de begane grond in onze woning liggen 55 m² marmeren vloertegels. De tegels liggen in de woonkamer, een zijkamer, in de keuken, hal en toiletruimte. De vloer is dof geworden en is niet goed schoon te krijgen. Ik wil de vloer graag laten beoordelen en mij laten adviseren hoe die kan worden opgeknapt. Ik hoor graag wat daarvoor de kosten zijn.

Keramische tegels leggen

Het gaat om het leggen van keramiek tegels van het formaat 30 x 120 cm over een marmeren vloer voorzien van vloerverwarming. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 110 m2en is opgedeeld in 4 nagenoeg rechte ruimtes: Kantoor: 16 m2 Hal en toilet: 10 m2 Woonkamer: 54 m2 Keuken: 27 m2 De ruimtes zijn allemaal rechtstreeks met elkaar verbonden.

Vloertjes betegelen

Het gaat om een visgraat vloer. Woonkamer hal keuken en bijkeuken. Totaal 37 vierkante meter.

Vloertegels laten leggen

Graag wil ik in huis op de vloer in de hal (voordeur) en keuken tegels laten leggen. Het gaat om 3 m2 en 4 m2. De tegels hebben een afmeting van 60 x 60 cm. De tegels sluiten aan op een houtenvloer. Graag ontvang ik hiervoor vrijblijvend een offerte.

Tegelvloer vervangen

Ik heb een plavuizen vloer die in de dekvloer van 8 cm liggen. Deze wil ik verwijderen en een nieuwe tegelvloer terug leggen. Hiervoor wil ik tegels van 60 bij 60 cm gebruiken. Er is geen vloerverwarming. Het gaat om ongeveer 65 m2 met wel wat lastige hoekjes zoals toilet, bij keuken hal. De wand tegels in de toilet en bij keuken moeten heel blijven. Het puin moet ook worden afgevoerd. Een tekening kan ik per mail toesturen. Een andere klus is de badkamer slopen. Deze is 3 x 3 meter en alles moet er uit. Hier ontvang ik graag separaat een offerte voor.

Vloer woonkamer en keuken herstellen

De tegelvloer (60 cm bij 60 cm) in de hal, woonkamer en de keuken moet hersteld worden. De voegen in de badkamer moet ook hersteld worden.

Tegels leveren en zetten

Tegels zetten in badkamer, woonkamer, keuken, wc en de hal. Het is circa 92 m2 aan vloertegels. In de keuken ook wandtegels, circa 5 m2. Het toilet beneden en boven is circa 11 m2 aan wandtegels. In de badkamer is de vloer 3.5 x 2.5 meter (8.75 m2) en 10 m2 aan wandtegels. De tegels zijn in overleg mee aan te bieden. Er komt vloerverwarming op de begane grond.