Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boven verdieping laten tegelen in visgraat? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boven verdieping laten tegelen in visgraat. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boven verdieping laten tegelen in visgraat

Boven verdieping laten tegelen in visgraat

Ik ben op zoek naar een tegelzetter om op de 1e verdieping in 3 kamers en gang een tegelvloer in visgraat te leggen. Graag zouden wij willen weten of jullie interesse hebben in deze klus en wat hier de geschatte kosten voor zouden zijn. Onze streven is om de 1e week van december de vloer erin te hebben zitten i.v.m. deadline verhuizing. De tegels zijn reeds aanwezig en zijn 15x60cm keramische houtlook tegels. Afmetingen ruimtes: Kamer1 : 475x273 (~13m2) (enkel rechte muren) Kamer 2: 373x226 (~8,5m2) (Kleine koof in de hoek) Kamer 3: 307x283 (~8,7m2) (enkel rechte muren) Gang: 225 x 90 + 90x30 (~2,3m2) (L-vormig) De ondergrond is in alle kamers een cementdekvloer. Bij tevredenheid is er mogelijkheid tot het leggen van een 60x30 halfsteens verband vloer op de begane grond en eenzelfde visgraatvloer op de zolder Ik hoor graag of jullie interesse hebben en mochten er nog vragen zijn of behoefte om een keer langs te komen om te kijken dan hoor ik het graag.

Betegelen van badkamers en WC

Volgend jaar juni zal mijn nieuwbouwwoning worden opgeleverd. Voor het tegelen van de badkamers en toilet zoek ik een vakman. Het toilet op de begane grond is 1.20 bij 1 meter en 2.50 meter hoog. De badkamer op de begane grond is 2 bij 2.53 meter en 2.50 meter hoog. De badkamer op de 1ste verdieping heeft een schuine kant. De oppervlakte van de vloer is 12 m2 en van de wanden ongeveer 12 m2. De tegels heb ik al aangeschaft, de overige materialen dient de vakman mee te leveren.

Nieuw afvoerputje aanbrengen en badkamervloer tegelen

Ik wil in mijn badkamer graag de vloer en het afvoerputje laten renoveren. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 2 m², daarnaast wil ik graag een afgewerkt afvoerputje laten plaatsen. Ik zou graag de witte tegels door laten leggen in hetzelfde verband (ook naadloos aan laten sluiten op de bestaande vloer). Deze tegels zijn ongeveer 28,5 bij 28,5 cm. Het gaat om een hoekwoning waar de badkamer zich op de eerste verdieping bevind.

Tegelen van een wand

Het gaat om het maken van een gat in de muur in de wasmachineruimte op de 3e verdieping. De totale afmeting van dit gat is 6 wandtegels, dus 60 cm breed en 50 cm hoog. De wandtegels zijn namelijk 20 cm breed en 25 cm hoog. Het gat weer dichten. Het betreft een gipswand. Weer betegelen met 6 witte wandtegels en wit voegen. Dit gat is nodig om via de koker/schacht een reparatie aan het rookkanaal van de ketel/dakdoorvoer uit te kunnen laten voeren.

Beneden verdieping tegelen

Onze nieuwbouwwoning wordt opgeleverd met vloerverwarming. Graag willen wij hier houtlook tegels van 26 bij 160 cm en 1.1 cm dik laten plaatsen. De oppervlakte van de woonkamer en de hal is totaal 50 m2.

Badkamervloer tegelen

De vloer van de badkamer tegelen. Afvoerputje moet een afvoergoot worden. Geen sloop werkzaamheden, geen afvoer vuil, materiaal aanwezig. Tegels 40 x 40 cm. Oppervlakte 4 m2. Appartement 1e verdieping. Ik krijg op 10-09 de sleutel, zou het fijn vinden als het dan heel snel kan.

Benedenverdieping laten tegelen

De gehele beneden verdieping laten betegelen van tegel 1,20 meter bij 23.3 cm lang en 8mm dik. Het gaat om 75m2.

Benedenverdieping betegelen

Het betreft het betegelen van de beneden verdieping: woonkamer, hal, keuken en nog een hal. Alles bij elkaar is de totale oppervlakte van de beneden verdieping 5,15 bij 11 meter, te tegelen dus iets minder. Hiervoor zullen wij tegels van 60 x 60 cm en 2 cm dik Chinees hardsteen, desert gothic black, aanschaffen. De woning zal eind juni opgeleverd worden, wellicht iets eerder.

Plavuizen leggen en toilet vernieuwen

50 m2 plavuizen leggen over gehele beneden verdieping. Vloer is klaar om de plavuizen te leggen. Plavuizen besteld en komen in week 19. Slopen toiletruimte, installeren hangend toilet en tegelen vloer en muren. Voor de vloer en de wand zijn het dezelfde tegels. Het toilet is ook aangeschaft. Fonteintje en staand toilet verwijderen. Het plafond moet ook vernieuwd worden. Graag een bedrijf dat alles zelf kan doen.

Vloer- en wandtegels laten zetten

1.Tegelvloer moet gezet worden in onze tussenwoning: - in de keuken: ongeveer 12.66 m2 - bergruimte begane grond: ongeveer 1.28 m2 - bergruimte zolder: ongeveer 3.25 m2 2. Wand tegelen in de keuken: ongeveer 1 m2 3. Een toilet moet geïnstalleerd worden in de badkamer op de 1e verdieping (inclusief toilet tank maskeren in valse wand).