Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin opnieuw betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin opnieuw betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin opnieuw betegelen

Tuin betegelen met een strook kunstgras er tussen

Tuin tegelen onder de overkapping 50 x 50 tegels 20 vierkante meter. Ik het midden van de tuin komt een strook kunstgras van 3,70 bij 6,40 meter. En het laatste stuk tuin is 15 m2. Daar moeten 50 x 50 cm tegels in komen. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de materialen.

Tuin betegelen met keramische tegels en voegen

Ik wil mijn bestaande tuin opnieuw laten betegelen met keramische tegels met voeg. Er zou een speciale laag zand of ander materiaal moeten komen dat onkruid tegen gaat. De tuin is 43 m2. Er zit een zandlaag onder de bestaande tegels. Ik zorg zelf voor de tegels. Er liggen nu tegels deze zouden verwijdert moeten worden. Is het mogelijk op de offerte afvoerkosten apart te vermelden? Er is een tuinpoort aanwezig, en we hebben een eigen parkeerplaats.

Tuin betegelen waar al beton ligt

Ik heb keramische tegels voor mijn terras besteld van 2 cm dik en een grootte van 60 x 60 cm. Het gaat om een betonnen terras in mijn achtertuin van 45 m2.

Tuin opnieuw betegelen

Ik wil voor 44 m2 tuin opnieuw tegels laten leggen. De huidige tegels moeten eerst verwijderd worden door de vakman. Er komen 60x60 cm stenen op te liggen. Mogelijk is er ook extra zand nodig. Wat ondergrond betreft ervoor zorgen dat er geen onkruid meer komt. Ik wens verder graag dat de tegels aflopen richting een nog te realiseren afvoer. Hoe dit aan te pakken wil ik graag in overleg met de vakman bespreken.

Tuin betegelen

De tuin is tussen de 50 en 80 m2 en die wil ik graag simpel betegeld hebben. De tegels heb ik niet. Wat gaat dit kosten?

Tuintegels leggen

Ik wil graag een deel van de tuin, waar nu nog niets ligt, laten betegelen.

Tegels leggen in de tuin

Ik wil buitentegels leggen in mijn tuin van 58 m2. Ook wil ik graag tegels tegen de muur, dit gaat om 18 m2. Dit zijn allemaal buitentegels. Tegels heb ik in mijn bezit (tegels van 60 bij 60 cm). De tegels zijn niet zo dik, deze moeten in cement gestort worden. De tegels voor op de wand zijn iets kleiner (60 bij 35 cm). Ik heb een bakstenen muur die ik wil betegelen, deze muur wil ik graag eerst strak laten maken en daarna de tegels erop laten lijmen.

Keramische tegels in het cement leggen

In de achtertuin wil ik graag een pad naar de schuurdeur en een terras laten betegelen met keramische tegels van 60 bij 60 cm groot. De tegels en het zandbed zijn al aanwezig en de tuin is goed bereikbaar.

Tuin laten bestraten

Ik wil graag mijn achtertuin laten betegelen. Het gaat om 33 m2, de tuin is al leeg en opgehoogd. Ik heb tegels besteld van 30 x 20 x 4.7 centimeter.

Keramische tegels op terras plaatsen

Wij willen het terras in onze tuin laten betegelen met keramische tegels. Een gedeelte van de ondergrond is beton, een ander deel is de bitumen dakbedekking van een onderliggende kelder (het gehele huis is onderkelderd en een deel ligt onder het terras). Wij denken aan het leggen van keramische tegels op afschot op drainagemortel. Wij willen hiervoor een vakman raadplegen en advies over de materialen. Het gaat om 120 m2.