Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Toiletvloer betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: toiletvloer betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: toiletvloer betegelen

Toiletvloer betegelen

De vloer van het toilet willen wij betegelen. Het gaat om een toilet van 2 x 1 meter. Wij denken dat de tegels over de huidige heen geplaatst kunnen worden. Tegels hebben wij liggen.

Badkamer, toilet en keukenvloer betegelen

Graag zou ik de badkamervloer betegeld willen hebben, a 6m2, de toiletvloer a 1. 5m2 en keukenvloer a 4m2. De wanden aan het toilet en badkamer a 45m2. Tegels zijn in huis en de muren zijn tegelvrij.

Badkamer- en toiletvloer betegelen

Ik wil de badkamer en het toilet opnieuw laten betegelen. De badkamer is 3 bij 4 meter en het toilet ongeveer 1 bij 1 meter. Bij beide moet de sierrand in de muur betegeling vervangen. Je moet dus een tegelsnijder hebben. Wij hebben de tegels. De rest voegsel gereedschap et cetera graag zelf zorg voor dragen.

Badkamer- en toiletvloer egaliseren en betegelen

Ik wil de badkamer en toilet vloer geëgaliseerd en betegeld hebben. Het gaat om een totaal van 6 m2.

Toilet betegelen

Ik wil de toiletvloer beneden laten betegelen. Er zitten momenteel oude tegels, hierover kunnen de nieuwe tegels (20x20cm) meteen gelegd worden als het goed is. Het betreft een staande toilet, goed snijwerk is dus van groot belang voor de afwerking. De tegels en voegmiddel heb ik zelf al aangeschaft. Het betreft een ruimte van 109 cm bij 87 cm (inclusief wc en pijpleiding voor wasbak). In de bijlagen ziet u een foto van de wc. Graag ontvang ik een offerte.

Toiletvloer betegelen

Ik wil graag de vloer van het toilet laten betegelen. Er ligt cement/beton op de vloer, er hoeft dus geen oude tegelvloer verwijderd te worden. De grootte van de vloer is ongeveer 1.10 meter bij 86 cm.

Badkamervloer, toiletvloer en keukenvloer betegelen

Graag zou ik het toilet, de badkamer en de keuken laten betegelen. Overal ligt al een tegelvloer met daaroverheen een plastic vloerzeil. De tegelvloeren zijn niet mooi en hier willen wij graag een nieuwe tegelvloer op leggen. Het totale vloeroppervlak van alle 3 de ruimtes is maximaal 15 m2. Welke tegels we willen plaatsen zijn we nog niet uit, wel willen we alle 3 de vloeren met dezelfde tegels betegelen.

Toiletvloer betegelen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het tegelen van onze toiletvloer van ongeveer 1 m2: 1. Verwijderen oude tegels; 2. Egaliseren vloer; 3. Tegelen nieuwe vloer. Graag een offerte inclusief materiaal maar exclusief tegels.

Badkamervloer opnieuw betegelen

De badkamervloer moet opnieuw betegeld worden over de oude tegels heen. De nieuwe tegels 60 x 60 cm, de douchecabine moet gedemonteerd en weer gemonteerd worden. Oppervlakte 2.30 x 2. 80m tevens een nieuwe designradiator ophangen op de plaats van de oude radiator. Tegels en radiator reeds aanwezig. Ook de toiletvloer begane grond krijgt dezelfde vloer daar bevind zich een hang toilet. 1 x 1m. Ontvang de offerte graag per mail. Tel. Moeilijk bereikbaar.

Toiletvloer betegelen en duoblok plaatsen

Wij hebben een toiletruimte van 120 x 100 cm, waar nu zeil in ligt. De board ondervloer moet vervangen worden. Daarna willen wij daar nieuwe vloertegels laten plaatsen. Verder willen wij ons staande duoblok met AO aansluiting laten vervangen door een nieuw exemplaar. Wij zullen de tegels en het duoblok zelf aanschaffen. De overige materialen moeten geleverd worden door de vakman. We ontvangen graag een offerte.