Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Toilet betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: toilet betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: toilet betegelen

Badkamer, toilet en keukenvloer betegelen

Graag zou ik de badkamervloer betegeld willen hebben, a 6m2, de toiletvloer a 1. 5m2 en keukenvloer a 4m2. De wanden aan het toilet en badkamer a 45m2. Tegels zijn in huis en de muren zijn tegelvrij.

Tegelvloer leggen in toilet

Wij hebben zojuist een tegelvloer gekocht bij de praxis en willen hiermee ons toilet door jullie laten betegelen. Het gaat om anderhalve vierkante meter. Wij zagen in de winkel dat het €25 per vierkante meter kost. Is het dan juist begrepen door ons dat de prijs op €37,50 gaat? Wij horen het graag.

Douche betegelen

De douche helemaal betegelen, waterleiding voor douchekraan en douchekop iets verleggen, en nieuw zwevend toilet. Oppervlakte 2.10 x 2.40 meter. Over de oude tegels heen tegelen.

Toilet betegelen

Ongeveer totaal 2 vierkant meter. In beneden toilet Ik heb tegels. Opdracht verwijder vloer tegels en plaats nieuw op vloer en een wand

Badkamer en toilet tegelen

Betegelen van badkamer en toilet. Badkamer wandtegels 24 m2 vloertegels 6 m2. Toilet wandtegels 12 m2 vloertegels 1.5 m2 hoeveelheid is inclusief 10% versnit. Geen voorwerk nodig. Wij regelen zelf de nieuwe tegels.

Betegelen van de WC-vloer

Ik wil mijn toilet laten betegelen met vloertegels. Materialen worden door mij zelf aangeschaft. De vloer is nu kaal. Mijn toilet is 1. 13 lang en 0. 80 cm breed. Toiletpot staat op de vloer en ook zit hierachter de rioolbuis die de vloer in gaat. Ik koop langwerpige, smalle houtlook tegels. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gedeelte van badkamer betegelen

Het toilet van ongeveer 2 vierkante meter moet betegeld worden. Tegels hebben we, voegsel niet.

Betegelen badkamer en toilet

Wij zijn bezig met een verbouwing van een bovenwoning. En zijn op korte termijn opzoek naar een tegelzetter voor ons toilet en de badkamer. Er hoeft verder niks afgevoerd te worden. Het heeft plaats op de tweede verdieping. Toilet afmeting: 1.20 m2 vloer x 7.50 m2 wand. Badkamer afmeting: 2 m2 vloer x 12 m2 wand. Gekozen tegels: Wand 29,7 x 59,7 x 0,9cm / HM87 V&B wit glans. 6 stuks per doos = 1,08 m2. Vloer 29,7 x 59,7x0,9cm /2360 CT61 V&B Unit 4 mittelgrau . 6 st doos = 1,08 m2.

Renovatie WC betegelen

Graag willen wij het toilet renoveren. De wanden en vloer opnieuw betegelen en een nieuw zwevend toilet plaatsen. Op de vloer en de achterwand, tot aan het plafond, komen grijze stroken 597 x 47 x 12 mm op de resterende 2 wanden witte tegels 500 x 200 x 11 mm. De bestaande wandtegels kunnen wij eventueel zelf verwijderen, totale oppervlakte ongeveer 13,5 m2. Op dit moment zijn de wanden tot de helft betegeld en dienen tot aan het plafond te worden betegeld.

Toilet begane grond tegelen

Ik ben even nieuwsgierig of het begin februari nog lukt om een toilet (begane grond) te betegelen. Het gaat om 1,16 vierkante meter vloer en 5,96 vierkante meter wand (tot 1,60 meter hoog). De tegels hebben we al. Materiaal als voegmiddel en afwerk/sanitair kit niet.