Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras betegelen

Buitenterras winterbestendig betegelen

Betegelen buitenterras, 1e etage boven betonnen carport, met dubbel hardgebakken tegels 10 : 10, in kleur passend bij gevelsteen, hoofdconstructie bestaat uit twee betonnen platen van 9,324 m2 (2 x 5,18 : 1,80 m) (18,65 m2) met dilatatievoeg kit, terras ligt op afschot naar hemelwaterafvoer rechts tegen achtergevel.

Terras betegelen

Keramische tegels leggen. Tegels 60x60cm. 6 tegels in de breedte en 4 tegels in de lengte

Tuin betegelen met keramische tegels

Graag wil ik in onze tuin een terras aanleggen van ongeveer 3.5m x 3.5m met keramische tegels. Eventuele voorbereidingen kan ik zelf doen in afspraak. Graag zou ik deze werkzaamheden binnen 1-2 weken van nu willen doorvoeren. dank voor uw aanbieding.

Terrastegels in beton leggen

Hallo , wij willen graag het terras betegelen de tegels zijn 1m-0.50m-2cm dus ze moet in cement worden gelegd. Wat zal hiervoor de prijs zijn voor 18m2? Het is nieuwbouw dus er ligt nu aangewalste grond. Wat zal de totaal prijs zijn?

Natuurstenen tegels leggen buiten

Graag wil ik een terras laten betegelen met natuursteen, over een bestaande cementdeklaag. Het terras is tussen de 40 en 50m2 groot. Er ligt nu al een terras maar die halen wij er uit, dan moet er een cementdeklaag overblijven. De tegels hebben wij al voorhanden.

Tuin betegelen waar al beton ligt

Ik heb keramische tegels voor mijn terras besteld van 2 cm dik en een grootte van 60 x 60 cm. Het gaat om een betonnen terras in mijn achtertuin van 45 m2.

Nieuwe tegels leggen op nieuwbouw stads balkon

Graag wil ik mijn balkon van 10 m2 opnieuw laten betegelen. Het gaat om een balkon wat aan de woonkamer vastzit. Oude tegels verwijderen en afvoeren. Ondergrond schoonmaken, en daarna de nieuwe tegels plaatsen. Het appartementencomplex heeft een lift. Tegels zijn nog niet aangeschaft, maar kunnen in meerdere maten worden besteld. Het gaat om lichte keramische dakterras tegels die oude zware betonnen tegels moeten vervangen. Verder zoek in ook een hovenier die wellicht leuke ideeën heeft om het terras gezellig te maken. Balkon ligt op zuid.

Huis en terras van nieuw te bouwen huis betegelen

Ik wil mijn huis van 116 m2 laten betegelen met keramiek tegels van 60 bij 60 bij 1 cm en mijn terras van 80 m2 betegelen met tegels van 60 bij 60 bij 2 cm.

Terras met keramische tegels leggen

Ik wil graag ons buitenterras van 4,5 meter bij 9 meter (monoliet betonafwerking) met keramische tegels laten betegelen.

Tegelwerk in de hal, werkkamer, keuken, huiskamer aanbrengen

Het betreft het betegelen van hal, werkkamer, keuken en huiskamer. De oppervlakte is ongeveer 135 m2, tegels houtstructuur, kunnen waarschijnlijk op huidige tegelvloer gelegd worden, eventueel nog bekijken of deel van elektrische vloerverwarming kan worden voorzien. Verder dient nog de berging en het terras betegeld, de totale oppervlakte hiervan is ongeveer 40 m2.