Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelzetwerk in de badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelzetwerk in de badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelzetwerk in de badkamer

Tegelzetwerk in de badkamer

Tegelwerk badkamer Wand en vloer Wand 28 m2 Vloer 9m2

Tegelzetwerk in de badkamer en toilet

Badkamer en toilet betegelen. De badkamer is ongeveer 2.4 bij 2 meter en het toilet 2 bij 1 meter. De wandtegels zijn 60 x 30 cm en de vloertegels 45 x 45 cm. Deze zijn bedoelt voor beide ruimtes. De tegels zijn al aangeschaft. Er hoeft niets van de muren en vloeren verwijdert te worden. Het liefst laten we deze klus begin september uitvoeren.

In verband met het betrekken van een ...

In verband met het betrekken van een nieuwe woning in Hilversum, wordt er een verbouwing uitgevoerd in september a.s. De volgende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd : • Tegelzetwerk voor de badkamer: het betreft hier +/- 20 m2 wand met tegels van 34x56 alsmede een strip van 7,7x34 (gekalibreerd) en een vloer van 5 m2 met tegels van 34x34; • T.b.v. de aanrechtwand in de keuken +/- 4 a 5 m2. tegelmaten nog onbekend; Onze vraag : Heeft u in week 37 of 38 gelegenheid deze werkzaamheden uit te voeren ? Helaas kunnen wij pas per 2 september in de woning voor eventuele opname.

Verbouwing van de badkamer. Sloopwerk ...

Verbouwing van de badkamer. Sloopwerk en voorbereiding doe ik zelf even als de verdere afbouw. Het gaat alleen om het tegelzetwerk van zowel wand (25m2) als vloer (7m2).