Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelzetten wanden voegen en wastafel afkitten lekkende radiator? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelzetten wanden voegen en wastafel afkitten lekkende radiator. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelzetten wanden voegen en wastafel afkitten lekkende radiator

Tegelzetten wanden voegen en wastafel afkitten lekkende radiator

Twee tegels terug plaatsen in badkamerwand, twee wanden tot douchehoogte voegen (oude voeg is er al uit), douchecel & wastafel afkitten en radiator maken (lekt)

Tegelzetten in de badkamer en leidingen wegwerken/vervangen

Ik zoek een badkamerspecialist die de wanden en vloer van mijn badkamer opnieuw kan betegelen. De ondergrond bestaat uit beton en metselwerk. Naast het opnieuw betegelen dienen er een aantal leidingen te worden weggewerkt/vervangen te worden. Het gaat om 10 m2 aan wanden. De vloer betreft ongeveer 4 m2. Bestaande meubilair en voorzieningen blijven ongewijzigd.

Tegelwerk badkamer en toilet

Wij willen graag onze badkamer en het toilet opnieuw hebben betegeld. Op dit moment is de ruwbouw grotendeels klaar; op stukadoren en tegelzetten na. V oor beiden kunnen wij wel wat hulp gebruiken. De tegels zijn reeds aangeschaft. Badkamer: Tegels op de vloer: 10 m2 Tegels op de wand: 20 m2 2 wanden worden alleen gestuukt. Hier komen geen tegels. Toilet: Geen vloertegels Wandtegels rondom halfhoog.

Tegels zetten in badkamer

Ik wil graag een offerte van tegelzetten in mijn badkamer. Ik zorg dat de wanden klaar zijn met gipsplaten en de vloer geegaliseerd. Het gaat om ongeveer 16 m2 (diepte 1,5m x breedte 1,6m x hoogte 2,4m) Tegels zijn 50 cm x 20 cm met een gedeelte van 2 m2 kleinere tegels. Lijm, voeg en tegels heb ik al aangeschaft. Ik hoor graag van u Met vriendelijke groet,

Tegelzetten in de badkamer

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten betegelen van mijn badkamer. De nieuwe tegels wil ik over de oude tegels heen laten plaatsen. Het gaat om 25 m2 wand en 10 m2 vloer. Op de wanden komen tegels van 15 x 30 centimeter en op de vloer tegels van 30 x 60 centimeter. De badkamer is nu voorzien van standaard tegels van 15 x 15 centimeter.

Wanden en vloer van de badkamer betegelen

Ik wil ongeveer 5 m2 wandtegels en ongeveer 4 m2 vloertegels laten zetten in mijn badkamer. De muren zijn klaar voor tegelzetten en de vloeren ook. Tegels zijn gekocht, op de vloer komen tegels van 30 bij 30 cm en op de wand tegels van 25 bij 33 cm. Materiaal voor het zetten heb ik niet. Graag ontvang ik een offerte.

Tegelzetten in de WC en douche

De vloer en wanden van de douche en de vloer en achterwand van de WC tegelen. In de douche is het de wanden tot aan het plafond, circa 8 m2. De vloer is 1 x 1,20 meter. In het toilet is het circa 1 x 1 meter voor de vloer en de achterwand 1,5 meter hoog. De tegels verzorg ik zelf.

Badkamer betegelen

Voor nieuwbouwappartement Amsterdam (oplevering 2e/3e kwartaal 2017) ben ik op zoek naar een scherpe offerte voor het tegelzetten. De badkamervloer is ongeveer 6.2 m2, de wanden (tot plafond) ongeveer 28 m2. Ook zou ik de toiletruimte graag laten betegelen. De vloer is ongeveer 1.2 m2 en de wanden (tot 1.20) ongeveer 5 m2. Ik zal zelf de tegels aanleveren, Terratinta Betonday van 60 bij 60. Let op dikte is 12 mm (ook voor wanden). Verdere bijzonderheden: Afschot bij inloopdouche, alles is strokend gelegd. Nieuwbouw, wanden zijn deels GIBO, deels beton. Voorbereiding zal ik (in overleg) zo veel mogelijk zelf doen/laten doen. Graag ontvang ik een offerte per e-mail.

Tegelzetten in de badkamer

Graag ontvangen wij een offerte voor het tegelen van de wanden en de vloer in de badkamer. De oppervlakte totaal is ongeveer 28 m². De ruimte zal leeg zijn wanneer de tegelzetter zal starten. Er is een plattegrond beschikbaar.

Tegels laten zetten in badkamer en toilet

Tegelzetten in de badkamer en toilet: Badkamer: Vloeroppervlakte 7 m2; Wanden: 17 m2. Toilet: Vloeroppervlakte 1 m2; Wanden: 7,5 m2. Afmeting vloertegel 60 x 60 cm. Afmeting wandtegel 30 x 60 cm. De tegels zijn aanwezig (maatvast). De oude tegels zijn al verwijderd.