Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelzetten in de gang? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelzetten in de gang. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelzetten in de gang

Tegelzetten in de gang

Het gaat om een gangetje van 4 m2 oppervlakte die we halfsteens op de vloer willen leggen. Tegels zijn 30 x 30 cm. De houten ondergrond moet eerst geëgaliseerd worden. Eventueel ook verstevigd. Wat zou dit kosten? En wanneer kan dit?

Tegelzetten in de woning

Ik wil een woonkamer, een keuken en een hal betegelen. Het gaat om 48 m2 in tegels van 60/60 cm. RECHT GELEGD EN ZONDER VOEG! In de gang hebben we vloerbedekking, in de woonkamer hebben we laminaat, dit trekken we er zelf uit. In de keuken liggen plavuizen, moet dit verwijderd worden? Er zitten nu ook drempels in de vloer, die moeten er ook uit.

Tegelzetten badkamer, gang en keukenvloer

Betegelen van 58m2 verdeeld over, keuken en gang, doorlopend. Badkamer en toilet zowel de vloer als de muren. Tegels in overleg, eventueel leveren.

Vloeren in woonkamer en gang , overloop ...

Vloeren in woonkamer en gang , overloop boven en 2 slaapkamers. In toilet en badkamer tegelzetten over de al bestaande betegeling heen. Tegels zullen worden aangekocht bij Praxis.