Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelwerk in nieuwe woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelwerk in nieuwe woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelwerk in nieuwe woning

Badkamer betegelen

Ik heb een tussenwoning gekocht en krijg daarvan in december de sleutel. Ik wil daar de tegels in de badkamer van 170 x 235 cm laten vervangen. Ik zal zelf de tegels verwijderen en de muren strak laten stuken. Daarna wil ik 23 m² tegelwerk laten plaatsen. Het gaat om vloertegels van 60 x 60 cm en wandtegels van 30 x 60 cm. De klus kan starten in week 52 of week 1 als de tegelzetter tijd heeft. Ik ontvang graag uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda en ook een plattegrond.

Tegelwerk in nieuwe woning

Nieuwe huurwoning. Wil graag de open keuken (2100 x 3725 mm), woonkamer (4560 x 4095 mm) en hal (1750 x 3655 mm) laten betegelen. Ik nog geen tegels aangeschaft. Ik weet nog niet of ik grote of kleine witte (glanzende) tegels wil. Graag advies daarover en ook informatie over de kosten van een eventuele vloerverwarming. De woning is nog in aanbouw, oplevering is Q1 2018. Hoe de verwarming geregeld is weet ik nog niet, alleen dat de woning zonnepanelen heeft.

Tegelwerk vervangen in de keuken

Ik heb een kleine brand gehad in mijn woning en nu moet er in een deel van de keuken nieuw tegelwerk geplaatst worden. Ik wil dat hier even laten inmeten en ontvang daarna graag uw offerte. Ik heb al akkoord ontvangen van de schade-expert voor een deel van het tegelwerk. Omdat ik er graag weer één geheel van wil laten maken, wil ik alle tegels laten vervangen. Ik wil daarom even een afspraak maken.

Tegelwerk in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt voor mijn dochter een appartement gebouwd in het Energiekwartier in Den Haag, dat naar verwachting in april zal worden opgeleverd. Zij moet nu bepalen of ze de woning casco wil laten opleveren of volledig afgewerkt. We willen daarom graag uw prijsindicatie ontvangen voor het betegelen van de badkamer en toiletruimte. Het gaat om vloertegels van 60 x 60 cm en wandtegels van 30 x 60 cm. De badkamervloer is 7 m², de wanden zijn daar 27 m². Het is een standaard toiletruimte, naar schatting 1,1 m² vloeroppervlak en 4 tot 5 m² wanden tot 150 cm hoog. We gaan er vanuit dat u de lijm en voegmiddelen koopt en zij zelf de tegels.

Badkamer en toilet betegelen

Ik ben op zoek naar een goede tegelzetter die mijn badkamer en toilet kan betegelen, het gaat totaal om: - Wandoppervlakte: 27 m2 - Vloeroppervlakte: 7 m2 De huidige tegels zijn verwijderd van de vloer, de wanden zijn voornamelijk nieuwe gipsplaten, alleen bij de wc's betreft het een houten achterwand waarvan de tegels zijn verwijderd. Hier zijn twee wanden over, waaraan de tegels blijven zitten en waarover betegeld kan worden. De vloertegels die ik op het oog heb zijn: 60 x 60 cm en de wandtegels: 30 x 60 cm2. De klus kan worden uitgevoerd vanaf 8 september, omdat ik op 15 september ga verhuizen naar deze woning moet het tegelwerk voor die dag zijn afgerond.

Tegelwerk in WC en badkamer

Voor onze nieuwe woning in Koog aan de Zaan zoek ik een tegelzetter voor het tegelwerk van de vloeren en wanden van de WC beneden en de badkamer in de week van 21 augustus aanstaande. De WC heeft een standaard afmeting van 1,56 x 0,86 x 260 en de badkamer is 2,04 x 2,25 x 2,50 meter. De badkamer heeft geen vloerverwarming. De huidige tegels worden zelf verwijderd en de wand en vloer worden zelf geëgaliseerd. Het gaat dus alleen om het tegelwerk. Ik zie de offertes graag tegemoet.

Tegelwerk en voegwerk in nieuwbouw

In een nieuwbouwwoning moet circa 84-90 m2 tegels gelegd worden. Woning wordt midden juni opgeleverd. Schatting is rond 20 juni de vloer te leggen voordat de keuken komt. Is een open woonkamer met keuken, stukje gang en trapkast. Tegels: A kwaliteit gerectificeerd 75 cm x 75 cm. Deze leggen met een voeg van 2 mm in kleur Manhatten. Lijm en voeg meenemen in offerte. Verwacht wordt dat de tegels professioneel worden gelegd en nagedacht wordt waar te beginnen voor beste resultaat.

Tegelwerk in de woning

Er dient 9 m2 vloer en 45 m2 wand betegeld te worden. Kunt u aangeven wat de kosten zijn wanneer de oude tegels verwijderd en afgevoerd worden en wat het kost wanneer er over de oude tegels heen betegeld word?

Tegelwerk in de woning

Ik wil graag 50 m2 woonkamer en hal betegelen met 75 bij 75 cm tegels en 39 m2 slaapkamers en hal betegelen met 60 bij 60 cm tegels (Behalve wc en badkamer en de zolder). Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. De tegels komen op vloerverwarming te liggen.

Badkamers en toilet laten betegelen

Ik ben momenteel flink aan het klussen in de door mij gekochte woning. Ik heb het sanitair en al het tegelwerk verwijderd in twee badkamers en een toiletruimte. Ik wil daar nu alle wanden tot aan het plafond en de vloeren laten betegelen met tegels van 30 x 60 cm. Ik heb die inmiddels al uitgezocht. Ik ontvang graag een offerte voor het betegelen, voegen en afkitten van de ruimtes. Ik zal het aantal m² nog even precies inmeten en heb dat paraat als de tegelzetter mij belt.