Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelwerk en houten plinten zetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelwerk en houten plinten zetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelwerk en houten plinten zetten

Tegelwerk en houten plinten zetten

Ik wil de vloer in de woonkamer en hal laten zetten. Met keramiek tegels van 80x80x1 cm daarnaast wil ik houten plinten plaatsen, ongeveer 45 meter. Er ligt nu nog geen vloer.

Een tegelvloer en ondervloer van een badkamer vervangen

Ik zoek een tegelzetter die de gehele vloer van mijn badkamer vervangen. De vloeroppervlak badkamer 2,5 bij 2,5 meter. Huidige tegels: 60 bij 60 cm grijs. Voegwerk tussen tegels laat los, doordat enkele vloertegels bewegen. Lekkage te zien in kamer onder badkamer. Deel van voegwerk verwijderd en te zien dat water onder tegels staat. Daarom is het waarschijnlijk nodig om ondervloer onder tegelwerk te vervangen: hoogstwaarschijnlijk houten plaat. Staat van ondervloer en steunbalken op dit moment onbekend. Na vervangen ondervloer plaatsen van nieuwe tegels inclusief voeg en kitwerk. Wederom tegels 60 bij 60 cm. Tegels zullen wij zelf aanschaffen. Rest van het materiaal en materieel graag te verzorgen door vakman.

Voeg- en kitwerk of tegelwerk vervangen in de douche

De voegen tussen de tegels in de douche moeten opnieuw gevoegd worden. De douche is een ruimte van +- 1.5 m2. De tegel die in de douche ligt is 60/60 en 40/60 cm. Het gaat op basis van wat wij kunnen waarnemen om 2x een halve tegel (60/60). De douche en het tegelwerk is +/- 8 jaar geleden nieuw geplaatst. Eén jaar geleden hebben wij dezelfde tegel in de douche ook opnieuw laten voegen door een tegelzetter. Echter laat dit dus opnieuw los. Tevens moet het kitwerk aan de zijkant van de douche opnieuw gedaan worden. Ook de douchedeur moet opnieuw ingehangen worden omdat deze momenteel water doorlaat.

Tegelwerk in de woonkamer aanbrengen

Ik wil graag vloer woonkamer laten betegelen (45 m2). De ondergrond is beton en de tegels zijn 60 x 60 cm. Daarbij ongeveer 60 meter stenen plinten op muur plakken. Houten vloer wordt er door ons uit gehaald. Ik heb de tegels al besteld maar deze zijn nog niet binnen.

Badkamer en toilet betegelen

Ik ben op zoek naar een goede tegelzetter die mijn badkamer en toilet kan betegelen, het gaat totaal om: - Wandoppervlakte: 27 m2 - Vloeroppervlakte: 7 m2 De huidige tegels zijn verwijderd van de vloer, de wanden zijn voornamelijk nieuwe gipsplaten, alleen bij de wc's betreft het een houten achterwand waarvan de tegels zijn verwijderd. Hier zijn twee wanden over, waaraan de tegels blijven zitten en waarover betegeld kan worden. De vloertegels die ik op het oog heb zijn: 60 x 60 cm en de wandtegels: 30 x 60 cm2. De klus kan worden uitgevoerd vanaf 8 september, omdat ik op 15 september ga verhuizen naar deze woning moet het tegelwerk voor die dag zijn afgerond.

Voeg- en kitwerk in de badkamer vervangen

Graag de voegen en het kit van douchehoek laten vervangen. Het zijn witte voegen en witte kit. De tegels zijn ongeveer 55 x 33 cm. De douchehoek is 90 x 90 cm. De douchehoek heeft een kunststof bak. Het tegelwerk loopt tot aan het plafond op ongeveer 2,40 meter.

Keukenvloer van tegelwerk voorzien

Door waterschade is de houten vloer van ongeveer 6 m² in onze keuken aangetast. Wij hebben de schade inmiddels van de verzekering vergoed gekregen en willen nu herstelwerk laten uitvoeren. De zwevende plankenvloer moet worden verwijderd. Daarna moet de ondergrond geëgaliseerd worden waarna er tegels van 40 x 25 cm gelegd moeten worden. We hebben de tegels al in bezit. Graag ontvangen wij een passend voorstel.

Badkamer en toiletruimte betegelen en sanitair monteren

Mijn zoon is de aankoop aan het afronden van een hoekwoning uit bouwjaar 1962. Op 22 december wordt het voorlopig koopcontract ondertekend, maar het is nog niet bekend wanneer de overdracht zal plaatsvinden. Hij wil daar de badkamer van 3 x 2.50 meter graag vernieuwen. Onder de huidige tegelvloer ligt een houten vloer, maar daar moet een betonnen vloer komen. Ik zal zelf het oude tegelwerk verwijderen en afvoeren. Daarna moet de hele ruimte opnieuw worden betegeld. Er is een toiletruimte van 100 x 80 cm, die ook opnieuw moet worden betegeld. Daar moet een nieuwe toiletpot met waterreservoir geïnstalleerd worden. Mijn zoon zal zelf de materialen inkopen. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. We ontvangen graag uw prijsindicatie.

Plavuizen leggen in nieuwe badkamer

We hebben een huis gekocht in Dronrijp. Beneden zit een oude badkamer, maar nu willen wij in een slaapkamer (met houten vloer) een badkamer. Al het leidingwerk brengt mijn man naar boven. Wat wij zelf niet kunnen is de vloer maken (het is een houten vloer, hier moeten zwaluwstaarten op en hierop moet cement) en plavuizen leggen en tegelzetten. Vloer oppervlakte is ongeveer 10 m2 en tegelwerk aan de muur ongeveer 32 m2. Wat zijn ongeveer de kosten als u dit doet?

Huidige tegelvloer verwijderen en nieuw tegelwerk aanbrengen

De huidige tegelvloer en houten plank(en) onder de tegelvloer moeten verwijderd en hersteld/vernieuwd worden vanwege lekkage. De badkamervloer is ongeveer 2 bij 3 meter.