Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelwerk aanbrengen in een broodjeszaak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelwerk aanbrengen in een broodjeszaak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelwerk aanbrengen in een broodjeszaak

Hal, toilet en badkamers laten betegelen

Wij willen de vloer in de hal, het toilet en de 2 badkamers laten betegelen. Tevens in de badkamers deels tegels op de wand laten aanbrengen. Het gaat om ca. 110 m2 tegelwerk van plavuizen 120 x 120 x 1 cm op een gestorte dekvloer. We willen graag snel starten bij voorkeur in de week van 22 januari.

Tegelwerk aanbrengen in een broodjeszaak

Ik heb iemand nodig voor 14 m2 tegelwerk in mijn broodjeszaak. Het zou op de 22-ste januari uitgevoerd moeten worden en dan denk ik de volgende dag voegen als dat niet op dezelfde dag kan. De tegels verzorg ik zelf. Lijm en voegsel in overleg.

Vloer- en tegelwerk in de badkamer aanbrengen

Momenteel is mijn hele badkamer gesloopt, inclusief de vloer. Er worden door een bedrijf allemaal nieuwe leidingen gelegd. Als dat klaar is, wil ik er weer een dekvloer laten plaatsen en laten egaliseren. Daarna moet de hele ruimte worden betegeld. De badkamer is 210 x 207 cm en 230 cm hoog. Ik ga alle materialen hiervoor zelf aanschaffen. Ik wil een afspraak maken om de ruimte hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Tegelwerk aanbrengen boven een keukenblad

Tegelwerk aanbrengen boven een keukenblad Wij willen een stuk muur van 5 à 6 m² in onze keuken laten betegelen. Het gaat om een stuk muur tussen het keukenblad en de bovenkastjes. Ook willen we een opening tussen het aanrechtblad en de muur daarna netjes waterdicht laten maken. We kunnen u de tegelmaat die we uitkiezen nog even doorgeven. We ontvangen graag uw offerte.

Tegels zetten in de keuken boven het aanrecht

Wij zijn opzoek naar een bekwaam tegelzetter voor het aanbrengen van tegels. Wij hebben een nieuwe keuken laten plaatsen door Keuken Kampioen en waren in de veronderstelling dat zij ook het tegelwerk zouden doen. Dat bleek echter niet het geval. Zij hebben wel alle materialen geleverd (tegels, lijm en voegmateriaal). Het gaat in totaal om net iets minder dan 3 m2. Het is een nieuw huis, dus geen voorwerk nodig.

Tegelwerk aanbrengen boven een keukenblad

Wij willen een stuk muur van 5 à 6 m² in onze keuken laten betegelen. Het gaat om een stuk muur tussen het keukenblad en de bovenkastjes. Ook willen we een opening tussen het aanrechtblad en de muur daarna netjes waterdicht laten maken. We kunnen u de tegelmaat die we uitkiezen nog even doorgeven. We ontvangen graag uw offerte.

Tegelwerk in de woonkamer aanbrengen

Ik wil graag vloer woonkamer laten betegelen (45 m2). De ondergrond is beton en de tegels zijn 60 x 60 cm. Daarbij ongeveer 60 meter stenen plinten op muur plakken. Houten vloer wordt er door ons uit gehaald. Ik heb de tegels al besteld maar deze zijn nog niet binnen.

Tegels in de badkamer en toiletruimte aanbrengen

Ik wil mijn badkamer en toiletruimte binnenkort opnieuw laten betegelen, over het bestaande tegelwerk heen. De badkamer is 160 x 115 cm en 220 cm hoog. De toiletruimte is 0.8 m² en 220 cm hoog. Ik wil de wanden in de toiletruimte tot halve hoogte laten betegelen. Ik wil grote vloertegels kopen en iets kleinere wandtegels. Ik wil een afspraak maken om de ruimtes hier te laten beoordelen en het tegelwerk voor mij in te meten. Dan kan ook de tegelmaat worden bepaald, zodat er weinig snijverlies zal zijn. Ik wil de tegels bij Gamma gaan kopen. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor het inmeten en plaatsen van het tegelwerk.

Tegelwerk in de hal, werkkamer, keuken, huiskamer aanbrengen

Het betreft het betegelen van hal, werkkamer, keuken en huiskamer. De oppervlakte is ongeveer 135 m2, tegels houtstructuur, kunnen waarschijnlijk op huidige tegelvloer gelegd worden, eventueel nog bekijken of deel van elektrische vloerverwarming kan worden voorzien. Verder dient nog de berging en het terras betegeld, de totale oppervlakte hiervan is ongeveer 40 m2.

Tegelwerk in de badkamer aanbrengen

De nieuwbouw badkamer is niet volledig betegeld. Het toilet, wastafel en stopcontact moeten worden gedemonteerd en daarna zal de vakman moeten primen, tegelen inwassen afkitten en weer monteren. De oppervlakte is ongeveer 5.60 m2 en hier wil ik Mosa tegeltjes 9,5 x 9,5 cm laten plaatsen.

Partners

Partners van Casius