Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelvloeren leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelvloeren leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelvloeren leggen

Tegelvloeren leggen

Ik wil de vloer van 100 m2 laten betegelen met witte 60 bij 60 cm tegels. Het gaat om de woonkamer, gang en slaapkamers.

Badkamervloer, toiletvloer en keukenvloer betegelen

Graag zou ik het toilet, de badkamer en de keuken laten betegelen. Overal ligt al een tegelvloer met daaroverheen een plastic vloerzeil. De tegelvloeren zijn niet mooi en hier willen wij graag een nieuwe tegelvloer op leggen. Het totale vloeroppervlak van alle 3 de ruimtes is maximaal 15 m2. Welke tegels we willen plaatsen zijn we nog niet uit, wel willen we alle 3 de vloeren met dezelfde tegels betegelen.

Tegelvloeren leggen

Ervaren vakman gezocht om onze tegelvloer te leggen in hal, toilet en keuken. Doorlopend, zonder drempel, grote tegel 60 x 60 cm. Leggen met een kleine voeg. Oppervlakte is ongeveer 35 m2. Oude vloer is al verwijderd, maar misschien is egalisatie nodig.

Tegelwerk in Duitsland

Per direct gevraagd, Ervaren tegelzetters voor opdrachten in Duitsland, voor het leggen van zeskantige tegelvloeren. Na een inwerkperiode in een zelfstandige ploeg voor de Benelux en de kop van Duitsland. Werkdagen van maandag t/m donderdag. Vlotte betaling, begin uurloon minimaal 32 euro. Tegelzetbedrijf Jarno Rupert Haaksbergen

Leggen tegelvloeren

Leggen tegelvloer in: Badkamer 3,7 m2 Douche 0,9 m2 Toilet 1,3 m2 Verwijderen bestaande tegelvloer met daarop gelijmde "gridlaag" indien nodig.

Tegelvloeren in specie

Wij zijn op zoek naar een tegelzetter die 65 m2 vloertegels kan leggen in specie. De tegels hebben we al gekocht.

Wij verwachten tussen september en ...

Wij verwachten tussen september en december dit jaar onze nieuwbouw woning in Utrecht te betrekken. Wij hebben reeds een badkamer en toiletten uitgezocht en zoeken een vakman die alles kan installeren en tegelvloeren en muren kan leggen. Daarnaast zijn we op zoek naar een stucador voor onze woning. De woonoppervlakte van de woning is 174 m2 en de inhoud ongeveer 600 (waarvan uiteraard niet alles gestuct hoeft te worden). Ook zijn we op zoek naar iemand die vaste kasten kan maken en plaatsen.

Het leggen van diverse tegelvloeren voor ...

Het leggen van diverse tegelvloeren voor een keukenshowroom in het Alexandrium te Rotterdam. de totale oppervlakte van de te leggen tegels zal ongeveer 950m2 zijn waarbij alle materialen aanwezig zijn, het gaat puur voor de manuren. Vanwege de grote spoed die met dit werk gepland is zou ik graag de offerte volgende week (wk23) ontvangen.