Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelvloer van de serre voegen vervangen herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelvloer van de serre voegen vervangen herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelvloer van de serre voegen vervangen herstellen

Tegelvloer van de serre voegen vervangen/herstellen

Graag zou ik in contact komen met een vakman om mijn serrevloer te voegen. Op dit moment zit er voegwerk wat af begint te brokkelen en dit ziet er niet meer uit, dit moet hersteld worden. Het gaat om een serre van ongeveer 5.80 bij 3.40 meter. De tegels zijn 60 x 60 cm.

Tegelvloer in de serre laten leggen

Tegelvloer laten leggen in de serre voor een oppervlak van 16,5 m2. De tegels zijn 218 x 840 mm.

Tegelvloer vervangen

Ik wil een tegelvloer in de keuken en serre verwijderen, vervolgens de vloer egaliseren en nieuwe tegels plaatsen van 60 bij 60 cm. Het gaat om 17,5 m2 tegels en het egaliseren en betegelen is 20 m2.

Tegelvloer leggen

Wij willen de tegelvloer in de keuken, bijkeuken en serre vervangen. Het gaat om in totaal ongeveer 28 m2. Wij leveren zelf de tegels aan, werkzaamheden betreffen: - verwijderen oude tegelvloer (wij regelen zelf een container voor afvoer) - eventueel egaliseren - plaatsen nieuwe tegelvloer (tegels van 60 x 60 cm, niet gerectificeerd) Bijgesloten een foto van de bijkeuken (om een beeld te krijgen van de huidige vloer), alsmede een plattegrond van de ruimtes waar het om gaat. We zouden graag willen dat de werkzaamheden worden uitgevoerd ergens tussen 25 juli en 5 augustus.

Tegels in serre en douche leggen

Tegelvloer leggen in de serre en douche, met knipwerk rond een luik. Betreft 32 m2. Tegels lever ik zelf aan.

Tegelvloer van +/- 80 m2 waarvan 12 m2 ...

Tegelvloer van +/- 80 m2 waarvan 12 m2 (serre) van elektrische vloerverwarming moet worden voorzien.

Het leggen van vloertegels over deels ...

Het leggen van vloertegels over deels bestaande tegelvloer waaronder vloerverwarming is aangelegd. Een klein gedeelte dient betegeld te worden op een cementen dekvloer. Het gaat om een woonkamer/keuken, kantoor, hal en serre. Het gaat om ongeveer 100m2.

Er moet in de serre/keueken een ...

Er moet in de serre/keueken een tegelvloer worden gelegd. Zwarte betontegeltjes van 20x20 cm., 2 cm dik, donker te voegen. Eerst tegelvloertje in keuekn (5 m2) wegbreken. Rest vloer is vlak en klaar om te leggen. Offerte graag gesplitst in verschillende werkzaamheden.

er moet een portugese (motief) ...

er moet een portugese (motief) tegelvloer worden gelegd in de serre, keuken en bijkeuken. totlae oppervlakte circa 32 m2

In de serre wil ik graag een nieuwe ...

In de serre wil ik graag een nieuwe tegelvloer, eventueel gecombineerd met vloerverwarming. oppervlakte: 1.85m x 5.90m