Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelvloer repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelvloer repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelvloer repareren

Tegelvloer repareren

Ik wil 50 m2 tegels laten repareren. De tegels zijn er al uit. De oude lijm moet wel nog weggehaald worden.

Tegelvloer repareren in de badkamer

Ik wil graag onze vloertegels in de badkamer laten repareren en de wasbak in de doucheruimte. Op 1 tegel in de badkamer zit een flinke barst en ook in de wasbak. We willen graag deze tegel vervangen hebben en een nieuwe wastafel. De tegel is aanwezig, de wastafel niet. De badkamer bevind zich op de eerste verdieping en het is goed bereikbaar.

Reparatie tegels woonkamervloer

Ik heb een tegelvloer op de begane grond. Tegels van 60 x 60. Vanwege hijwerkzaamheden aan de A9 is er een tegel gebroken, en zitten er meer dan 30 los. Ik zou graag kosteloos vrijblijvend een offerte willen ontvangen van een erkend bedrijf voor het repareren van mijn vloer. Met de offerte moet ik dan richting Rijkswaterstaat. Wanneer er gerepareerd kan worden, is nog niet bekend.

Oorzaak van een holle tegelvloer opsporen en verhelpen

Betreft woning opgeleverd in 2009. Tegelvloer klinkt over driekwart van de vloer hol. Tevens knappen de voegen. Graag willen we weten wat hier de oorzaak van is en wat we eraan kunnen doen om dit te laten repareren of dat we een nieuwe tegelvloer moeten kopen. De tegelvloer ligt er sinds 2009 in. De ondervloer is beton.

Dilatatievoeg repareren en tegels vervangen

Ik wil in onze woonkamer de dilatatievoeg van 5 meter lang in de tegelvloer laten repareren. Verder wil ik graag 2 gescheurde hoektegels laten vervangen. De vloer meet 40 m². Er is te horen dat er hier en daar holle ruimtes onder de tegels zitten. Ik laat graag even beoordelen of daar iets aan gedaan moet/kan worden. Ik maak graag een afspraak.

Granieten vloertegels repareren of vervangen

Onlangs heb ik een huis gekocht met een natuurstenen tegelvloer type Kashmir White. Helaas zit hier een scheur in zowel bij de keuken als in de gang naar de voordeur. Het gaat om rechthoekige granieten tegels waar vloerverwarming onder zit. Ik laat de situatie hier graag beoordelen door een professional en ontvang daarbij dan advies voor het herstel en een prijsopgave.

Tegelvloer laten repareren

Door een vochtprobleem zijn 6 keramische tegels van 60 x 60 cm gescheurd. Deze wil ik graag vakkundig laten verwijderen en vervangen door 6 nieuwe tegels (Nero). Er zijn nog een paar nieuwe tegels maar niet voldoende. In overleg zijn de tegels te leveren.

Tegelvloer in de keuken leggen

Betreft het aanleggen van een nieuwe (granito) tegelvloer in de keuken. Deze ruimte is 7,2 vierkante meter groot. De huidige plavuizen moeten worden opgeschuurd, vervolgens een primerlaag aanbrengen, de granito tegels van 40 bij 40 cm verlijmen, voegen en impregneren. Er moet een hardstenen dorpel geplaatst worden tussen de tegels en de houten vloer in de hal. Tot slot heb ik nog een vierkante meter aan wandtegels welke hier en daar beschadigd zijn, deze wil ik ook graag laten repareren. Graag ontvang ik een offerte.

Betegelde douchevloer repareren

De douchebak in de badkamer heeft een tegelvloer waar de oude tegelvloer nog onder zit. Deze oude tegelvloer is moeilijk te verwijderen; dit is namelijk één geheel geweest met de badkamer. Het douche gedeelte is hierover heen gelegd. De tegels laten los en er komt steeds water onder te liggen; dus de lijm doet z'n werk niet meer en lost op. Wat zijn de mogelijkheden? A) een nieuw douche vloertje; met de kans dat deze weer los laat; B) een soort beton vloertje of iets dergelijks aanleggen in de douche ruimte; C) jullie hebben een nog beter idee. Graag na donderdag bellen.

Loslatende vloertegels repareren

Onze tegelvloer heeft verschillende tegels die loslaten. De vloer ligt 27 jaar en is ongeveer 100 m2. Graag willen wij een advies ontvangen en de vloer te laten repareren.